asi mam punk priliz rada na to aby som sa nevyjadrila... toto co pises good charlotte, green day, sum41, blink LP a tak podobne tak to nema s punkom nic spolocne.... lebo punk nie je cisto komercna hudba ako sa to da povedat o tychto kapelach... skus si vypocut riadne punkove kapely a potom zakladat take diskusie alebo aspon nemenovat tieto kapely v spojeni s punkom....
to je punk? teda milujem linkin park,ale okolo punku to ani neslo....tam to ostatne je obycajny popik z hudobnymi nastrojmi(hovorim tomu poctivy pop) ale zlatko ked uz sa tvaris ako velka punkáčka tak aspon si zisti ze co to vobec je....
pertoze ked si myslis ze ked si vypeckujes GC do uší a zakričís punk´s not dead....tak si punkacka tak je to smutne....
alle je to pop punk alebo punk rock vies???? a LP je nu metal tak sorry alebo bol teraz trocha zmenili styl...blabla a podla mna pop punk a punk rock maju nieco spolocne s punkom takze tiiisk
No natom som vyrastal..na davovke a tak..a dalo mi to dost..take realisticke vnimanie vsetkeho kolo mna ty co chapu ty chapu ty co nechapu nech si pustia davovku
Suhlasim s Nrok1...odkedy je Charlotte punk?muhehe akoze kde to žijeme ked sa taka popovásračka bere za punk..alebo Green day?kriste pane ludia sa zobudte...taketo kapely ničia pravy punk
Co sa tyka Green day,tak sam frontman Billie Joe hovori ze okolo nich len punk lieta.Neviem ci ste to pochopili Green day mau prvy punku ,ale nesu punk ako su napr.sex pistols,ramones a tie starsie punkove legendy
no tie komentare som ani dokonca nedositala lebo nechce sa mi ani nejako citat stale to iste dookola ale punk je proste moj zivot a navzdy aj bude ........ punkhudba je jednoducha z textami ktore presne vystihuju moje myslienky aj ked nejake pesnicky ktore su cele len o tom ake su drogy zle sa mi velmi nepacia aj ked dobre drogy neni to dorba vec tak ako alkohol lebo ani alkohol neni dobry ale raz za mesiac si dat predsa mozem no nie ...... alebo od konfliktu pesnicka ze " naco ti je ihla naco ti je trava ked nestaci ti pivo tak sa maj maj sa nestaci ti pivo nestaci ti vino tak si vyhrn rukav zo zivotom bey bey " sak alkohol je taka ista kokotina ako dorgy je to aj ejdno aj druhe navykove a nici to ludisky organizmus a ludi , aj ekd dobre nadavam na alkohol a drogy a pritom je alkohol mojim zivotom hej ale pritom si aj uvedomujem ze je to zle tak ako aj drogy ........
no hej 13 ročna sa nečudujem ale čo tu pišeme neni ani jeden punkač ale nevadi cha punk je o nezavyslosti a živote o volnosti ale vy chodite do školy posluchate mamu na slovo na koncerty ? neni šanca aby vas matka pustila a ked počuvate Green day doma na youtube tak si myslite že ste už punkači sa už spametajte hento je pop a nič ine a 13 ročna tu piše o alkohole a o drogach to ako keby ja som pisal o afrike ale nikdy som tam nebol
Nrok1 my si nemyslíme,teda aspon ja si nemyslím že som punkáčka.A aj ked počúvam tú hudbu(a nielen GD, neboj sa)obliekam sa do čierneho,ovešiam sa vybíjanými opaskami a zicherkami,zdielam punkový názor(viem že to nie je len anarchia),nemyslím si,že to je úplne všetko aby si bol/a najväčším punkerom/kou.Pretože pravého punkáča dneska ťažko nájdeš...
Nrok1 - ty si myslis ze som nikdy v zivote nemala v sebe nejaku drogu a alkohol ? ze som nebola na koncerte a tak ? ja chodim von s punakcmi ktory niektory maju aj po 25 rokov alôe chodim von aj zo 14 rocnymi ...... mam aj alsku ktora ma 18 a s nimi chodim an koncerty boal som uz an vela koncertoch a pijem s nimi skoro kazdy den takze laskavo nehovor ze o tom nic neviem ............ ok ?
punkerka0904 hej frajera čo ma 18 a na akom koncerte si bola na aku kapelu ak smiem vediet a aku drogu si už v sebe mala ? a ked maš 18 ročneho frajera tak to nemam potom slov ked 13 ročne chodia z 18 ktomuto sa nevyjadrujem
Insanebutalive romanes a sex pistols vobec napr ja nepočuvam ja počuvam take kapeli npr ako je Totální Nasazení,Hrdinové nové fronty,davova psychoza,Punková milice,Kudy Kam,ExTip,slobodna europa,Svobodný slovo,A64,Malomocnost prazdnotym,ježišovi pivo nelej,PF,TOY PISTOLs,E!E,THe fialky,Do Řady,Gauneři,Znouzectnost,Visací Zámek,Radegasta to tu nepišem take veci ako je The Exploited lebo to poznaš aj ty a to ani punk moc nepočuvam ale ked tu pozeram vas že SUM41, Simple plan,sum a blink či čo to považujete za punk že to je parada tak treba sa navas smiat
Insanebutalive --muehhe to ma dostalo..a co ked sa obliekas do čierneho a ovešaš zicherkami..mysliš ze punk je o ciernej farbe a o tom kolko mas na sebe zigeriek?prosim ta ukludni sa..jeminku ty mas 18 ročneho chalana?ja som mala v 14..joj 26 ročneho chalana ktory tak prepity punkac ze ani nevedel de je,a poviem ti ze sa za to hambim...a nedokazala by som sa s tym chválit ako ty...tak prosim ta co skusas?
Punkerka0904--a čo si mysliš že ked behaš von s 25 ročnyma tak sa všetci posereme?ježiši pozor...a to si teda vyhrala ked piješ každy den..ojojj pozor ved ty aby si sa nam neprepila...kezde asi pijes kazdy den tak tym stes povedat ze si vysoko nad vecou..tym chces dokazat ze si prava punkacka?punk nieje o chlaste...stale viac a viac sa uzasný punkači aký bývali menia na alkopunks eru
all-ked ste punkaci tak kvôli čomu protestujete?hm...to je najlepsie byt punkacom len tak pre radost alebo preto ze je to zrovna v trende
insenabutalive---a k otazke co považujeme za punk okrem sex pistols a remones ti hned dám odpoved-x-ray spex,g.b.h.,pil,buzzcocks,the strangelers,uk subs,vice squard,cockney reyests,angelic upstars,advertsthe lurkers,the boys,999,the ruts a podobne dobre stare kvalitne veci
Thexdeeperxvileness nie nemyslim si to a prave to som tam napisala...a kedze pocuvas stare kapely,ktore (mozno) uz zanikli,zastavas nazor punk is dead?
ak si to nemyslis tak v tom pripade je to moja chyba a zle som pochopila...a nie nezastavam nazor punk is dead...lebo v srdci punkaca pravy punk nikdy nezanikne,tak ta otazka bola zbytočna...
Nrok1 a Thexdeeperxvilleness - na koncertoch som bola aj an festoch napriklad na skupine naco nazov dph slobodna europa martfset rachot ...... bolo ich dost ...... a ja nepijem akzdy den ako nejaky pojebany alkoholik raz za cas s partoi vonku na par pivoch alebo an cuco ale nepijem kazdy den ...... ja sa s tym ze do akej partie patrym nevychvalujem ani nci podobne lebo ej to moja partia a velmi mi an nich zalezi ..... ze mam 18 rocnu lasku a co ked ja ho lubim a on lubi mna tak co teraz koli tomu veku sa s nim rozidem alebo co ......... a jasne ja chodim len v ciernej fabre nie ... a ze sa ovesam zicherkami zicherky mam len na uchu a na jednej budne ale nieosm nimi nejako ovesana mne je jedno ako chodim oblecena ked men zalezi na mojich nazoroch o tom aka som a co si ymslim ... a mam uplne v pici ako vyzeram ....sak naprilad aj taka ema patry k mojej partii ma 14 rokov a punkackou je uz od svojich 9 rokov....... ja sa zaradujem k punk len koli mojim naozorm aj ekd viem ze niesom 100% punk clovek ........... mam an to aj malo rokov a co ...... vy si myslite ze ked mam 13 tak som ja neviem co za decko ako dobre decko som lenze si myslim ze rozmyslam clekom v pohode aj ekd no mohlo yb to byt lepsie ...... a ja viem ze punk nieje o chlaste ...... nechapem kam ste tym mierili viete vela ludi mi povedalo ze mam rozmyslanie na 25 rocneho cloveka aj ekd dobre ja osobne si to nemyslim sak som len decko odpad spolocnosti ale no to mi kus zdvihlo sebavedomie ........ no uz ani neviem co som pisala
Punkerka0904 nehovorim konkretne na teba o veku hovorim že čo sa tu deje je strašne ubohe ked chodia 12 a 13 ročne z 20 a viacej ked som mal ja 13 tak som boha bol doma o 8 a tak to ma byt teraz si 12 ročny myslia že maju 20 a poučuju ludi o živote ale neni to myslene len ta teba
ak sme ta s nrokom nejako urazili,tak sa ospravedlnujem,toto dokazuje ze urcite nemas myslenie 25 rocneho cloveka...napr.Insanebutalive to nebere urazlivo a v klude keca,co je v pohode.a sa zda ze za kazdu cenu nam chces dokazat aka si punkacka...a najviac ako ma dostalo...o tej tvojej kamke co je od 9 punkacka. neviem naco to spominas..vobec sme sa tu o tom nebavili..akoby zalezalo na tom kto je kolko punkac...napriklad moj otec bol medzi 4 punkacmi ktory boli v batovke prvý,cize to znamena ze ja som vlastne vyrastala s punk dudlom...ale to neznamena ze som nieco extra...a nikdo od teba nece aby si sa rozisla s tvojou laskou..a vobec neviem preco by si punkaci mali mysliet o sebe ze su odpad spolocnosti,a to uz vobec nie 14 dievca ktore ma zivot pred sebou...
"punk is not dead" to je uz strasne otrepane heslo... vymyslite daco nove prosim a green day neni pravy punk... punk je zivotny styl, postoj a take veci.. hudba je punk rock ale metal je aj tak lepsi takze zbytocne sa o tom hadat
Thexdeeperxvileness nie neberem to ako urazku pretoze podla mna si ma vobec neurazila len si bola objektivna...a tiez si myslim,ze punkacom/ckou sa clovek nemoze len tak z fleku nazvat,ze zobudim sa,bre ranko,punks not dead,anarchiaa...za punkaca ho musi "pasovat" len niekto iny...skusenejsi,kto sa v tom viac vyzna...potom sa moze nazyvat pravym punkerom.Aj preto si nemyslim,ze som najvecsia punkerka sveta,aj ked mam tu hudbu rada a zastavam hore uvedene argumenty
A ak GD o sebe naozaj vyhlasili,ze punk nie su,potom sa ospravedlnujem.Ja mam totiz na urcenie hudobneho stylu svoje kriteria,tie vsak samozrejme pravdive byt nemusia...
punk rock a pop punk NIE JE najlepsi instrumentalna uroven skupin ako Sum 41, Blink-182 ci Simple Plan sa nevyrovna dajakym cojaviem grindcorovym skupinam
no ved a co je potom blink sum41 a simple plan?lebo ja som to brala ako punk lenze daky debilkovia tu pisu dakych jebnutych cechov co je podla nich naj tak ja uz neviem co je co...lebo hentych pocuvam aj ja!!!!!
tokio hotel???drbnutych buzikov nemeckych pocuvaju len idioti a vekova hranica 11-14..takze nechapem to kto hento moze pocuvat a o ozone???to ani nehovorim dalsi buzeranti co maju 3pesnicky a tam sa tocia 3slova dokola...
Nrok1 bol rok 2004 a každý fičal na Mayjachíí...možno ty nie,ale ked to bolo počuť v rádiu každý den dookola v ušiach to muselo zanechať hlboké stopy...pred pár rokmi sa Ozonáci rozpadli a už po nich ani pes neštekne...TH to isté
Bittersweet jasne ved ozon to je pecka ja tento rok pojdem na IRON MAIDEN CHA CHA a hadam aj na hodokvas a ešte neake take menšie koncerty a inak budem robit vodičak cez leto a pracovat:niekde
dpc...a hardfest sces vynehat? ..hanba ti....ej...ja som cela ist na kvas ale jako neni kes ....bieda suchoty momentalne...stale minam penaze na koncerty tu v TT
Nrok1 ...dpc 2 krat sa mi poslalo to iste ..ja to serem .....vyhrat??..to by som najprv musela byt fakt ze sprosta aby som mala take stastie ...aj ked neviem..mama mi vravi ze cim som starsia tym som sprostejsia
Nrok1..tak to mas prafdu ..fakt na moju mamu nema nikto ....ta s tatkom jak male decka sa spravaju ....jak z pezinku ...dpc..a potom ze som taka aka som...sak po kom to mam?
Bittersweet tak na tvoju mamu nikto nema? to asi nepoznaš moju ta furt len ziape pomne a ved ja som dobručky ako med neviem čo si stale vymyšla nemaju čo na robote tak nas buzeruju
hhh ste haluzny ale trapny tokio hotel su totalni krepaci nikdy som ich nepocuvala ani nebudem ked idch niekde hraju prepinam a nikdo ich nepocuva tak drz picu o tom kto ich ma rad dobre?
mam držat pi..... a slušnost si kde nehala ?nehovorim že hento je zle iba hovorim že nemaš čo robit v tejto miestnosti lebo hento je pop vieš asi tolko pre niekoho su hentie kapeli take dači ako TH
Nrok1 kasli na nu..sak pozri..ocividne nevie co je stary dobry punk...vies ona pocuva kapely ktorych vyhlasili za punk..pritom to ma od toho dobre daleko...ja uz proste neriesim veci ako emo, novodoby punk a podobne..neoplati sa...vsetci chcu ist s dobou tak aj ja budem toto.....jako nech su....ale nech to nevyhlasuju za punk...len tolko...proste martin neries ju
Ved už ju nechajte,každý si má za punk to čo on chce...a Nrok1 ked už si taký sčítaný na základe čoho vyhlasuješ,že tie kapely ktoré tam ona spomínala sú pop A porovnávaš ich s TH?
Nrok1 ano mislim ze by si ju mala drzat ked hentake skupiny porovnavas s buzerantmi ako TH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§a vies tuto miesnost som zalozila ja a ja si myslim ze ta hudba ktoru pocuvam ja je dobry poppunk a punkrock tak caw
Ajkalifeislove....ehmm ja sa nechcem do nikoho navazat..ale aspon si mala pomenovat tuto miestnost inac a ne punk´s not dead....bo poppunk s tym nema nic spolocne...chapes?..mala si to nazvat Poppunk´s not dead.....nikoho nekritizujem..pocuvajte si vsetci co chcete..ale nepovazujte to za punk prosim...
Bittersweet no teda kokos dnes mi ako zle ostalo som sa najedol a mal som kašel a som si dal tabletku od kašla a som vracal ble piatok sobota na svadbe pijem to nevraciam a jedna tabletka ma položi
noo z toho si nic nerob..ja by som si mala zacat opravovat znamky bo ma maaati zabije...co ma zabije aj tak si myslim .bo to neopravim...viac ma bavi chodit von a na koncerty nez ucit sa
No tak vam poviem ze Punk ,to je moje ,ale ja sa viac venujem veciem ako je taky lachsi metal, vsak aj to je v pohode nie? A najlepsia skupina pre mna je SYSTEM OF A DOWN ,su to moji idoly a kedze mame vlastnu skupinu robime take veci ako oni, snazim sa byt taky ako je Serj Tankian,no ale zatial sme iba taka amaterska skupina! ale hadam to niekde totiahneme ,Ps ak mate nejake poriadne texty,zrozumitelne ,môze byt štíl Punk,Rock,Metal,ale aj zahranicne písane!Tak ak mate tak pls poslite my to! DIKES!
hmm ajka .. good charlotte a blink zdaleka nieje punk --- LP vonkoncom punk je neco ine .. hento je punk rock co si poedala .. a LP nu-metal abo take neco .. LP neocuvam ..
vypocuj hospiral bukru, zaciatok konca, davovy psychozu sice Oi ale neva .. a vela vela dalsich
mozno sem tam som nasla nejaky koment, ktory mal nieco s punkom. ale to co vy tu vypisujete tie kapely, len sa zasmiat a az prejde chut napisat ze no punk mam rada psychobilly, 77 atd. ved take ze clash? ramones? adicts? alebo aj novsie ako nvu? sps? odpad?.. aspon si overim co je co a potom vypisujem tazke hesla ako punks not dead. ziadne take ako pop punk ci jake odvary nemaju vyznam, zmysel. je to jedna sracka za druhou. ked nieco vypisujem, vykrikujem tak overujem ci je to pravda.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
131 komentov
dobra kombinacia good charlotte Linkin Park Sum41 Blink182 !!!
Najlepsia veru
btw, odkedy je LP punc?
ale musim suhlasit ze jeto najlepsia hudba...
a pre mna to punc nie je
punk je jednoducha "hudba", nic pre mna!
Ale nie to, čo počúvaš ty.
to je punk? teda milujem linkin park,ale okolo punku to ani neslo....tam to ostatne je obycajny popik z hudobnymi nastrojmi(hovorim tomu poctivy pop) ale zlatko ked uz sa tvaris ako velka punkáčka tak aspon si zisti ze co to vobec je....
pertoze ked si myslis ze ked si vypeckujes GC do uší a zakričís punk´s not dead....tak si punkacka tak je to smutne....
sheena205>>>detto
Moj oblubeny styl! No a najoblubenejsie asi ani nemam Ale tak napr slobodna europa, sitnan, dead kennedys, sex pistols a hlavne Ramones
ked punk tak tvrdsi a rychlejsi=black metal
Ajkalifeislove akých debilov teraz myslíš?
Punkerka0904--a čo si mysliš že ked behaš von s 25 ročnyma tak sa všetci posereme?ježiši pozor...a to si teda vyhrala ked piješ každy den..ojojj pozor ved ty aby si sa nam neprepila...kezde asi pijes kazdy den tak tym stes povedat ze si vysoko nad vecou..tym chces dokazat ze si prava punkacka?punk nieje o chlaste...stale viac a viac sa uzasný punkači aký bývali menia na alkopunks eru
all-ked ste punkaci tak kvôli čomu protestujete?hm...to je najlepsie byt punkacom len tak pre radost alebo preto ze je to zrovna v trende
preco si radsej nevravis: toto je najlepsia hudba je super...prec tam musi byt aj to: lepsi ako vyjebany tokiohotel?
to je kazdeho vec preboha....aa
Peb17....spravna rec ...mi to tu s Nrokom hovorime furt
vypocuj hospiral bukru, zaciatok konca, davovy psychozu sice Oi ale neva .. a vela vela dalsich