ahojte, kto z vás bol v štúdiách hotelového komplexu Punta Verudela 4km od centra Puly na Istrii?aké je tam more(viem ze Jadranské) z hľadiska čistoty?aká je strava?
no mne sa zda ze som bola prave tam ale bolo to tak davno ze ti fakt neviem povedat
ale pacilo sa mi tam ale fakt som bola este velky krpec vtedy ale Pula je krasna len skoda ze odtial nemame ziadne fotky lebo..uz neviem preco pomohla som ja viem
ja som tam bola pred 12 rokmi (leto ´96), apartmamny boli slusne, terasa obrovska, tym ze to boli apartmany,varili sme si sami, mali sme len vecere v takej restike.
Plaz bola z velkych kamenov, blizko bol majak, tam sme chodili vecer
A tie kamene palili cez den jak svina
No a su tam aj bazeny, jeden taky plavecky, cca 25m, ak si dobre pamatam, potom taky destsky so smyklavkou, ale to ta asi nezajima
NO a dalej bol bazen s toboganmi..
Bola tam aj druha plaz, taka kaskadovita, ale tam sme nechodili, nebol tam moc vhodny pristup do mora
Nebol som tam kde vravis ale bol som v Pule ked tam mal koncert Marilyn Manson Jedine co mozem povedat k moru - kedze Pula je slusne velky pristav, aspon tak si to pamatam, bolo tam more lodi a pod., takze cistota moc neviem aspon v blizkosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
ale pacilo sa mi tam ale fakt som bola este velky krpec vtedy ale Pula je krasna len skoda ze odtial nemame ziadne fotky lebo..uz neviem preco pomohla som ja viem
Plaz bola z velkych kamenov, blizko bol majak, tam sme chodili vecer
A tie kamene palili cez den jak svina
No a su tam aj bazeny, jeden taky plavecky, cca 25m, ak si dobre pamatam, potom taky destsky so smyklavkou, ale to ta asi nezajima
NO a dalej bol bazen s toboganmi..
Bola tam aj druha plaz, taka kaskadovita, ale tam sme nechodili, nebol tam moc vhodny pristup do mora
dakujem Vam vsetkým