A ešte ma dokáže nasrať debilná reklama na cilit beng,kde tá ženská hovorí,že má čistú domácnosť a keď vojdu do kúpelne,jeden by grcal...vaňa jak keby tam kúpala psa...no to si myslím že ma treskne!!!!
Ja neznášam tú na prací prášok (myslím ariel? neviem isto) kde je na začiatku akože bratislavský hrad a tá nevesta tam tancuje na stole a na konci tá nepodarená grafická úprava tej helikoptéry pri kaviarni...strašné čosi.. ale aj táto s heidi klum je hrozná,najma to ako sa nasilu škerí... by som ju j*bla nieči po tej hlave čo jej tri dni fúkali...
no tak toto bude asi nestarnuca veta.....lta reklama je tak hrozna ze je az chytlava...a vzdy ked zacne tak fuukat niekto isto zakrici tu slaavnu vetu....nechapem veci co som napisala ale newaaa.:d aj tak to pust naplnooo
mne lezu na nervy hlavne dve reklamy.. na perwol, ci co, taka hnusna afektovana reklama.. : ale on je moj priatel! priserne daco.. a druha : ômilacik, mam si vziat aspirin c?" ako keby bola nesvojprávna, alebo totalne vymleta.. to uz aj o takej banalite sa musi s niekym radit? primitivne reklamy
inac, oni su tak hlupia, ked si myslia, ze clovek si nevsimne na reklame o nejakom cistiacom prostriedku, ze je to dvojfilm? na jednom je spinava vana a na druhom cista, navyse biela je niekolkonasobne zvyraznena.. tvorcovia musia mat hrozne male iq
ale tak s tým perwollom je to trápne niekam do divadla idem určite zbalím prací prostriedok tý ľudia čo to robili by mal ibyť na psychiatrickom liečení občas si myslím ako fajn, človek sa aj zasmeje na niečom a niečo ho donúti prekrútiť oči
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
minule sa kamoška vystrčila z okna a fúkalo a viali jej vlasy a my že: pusti to naplnooo
ale tak s tým perwollom je to trápne niekam do divadla idem určite zbalím prací prostriedok tý ľudia čo to robili by mal ibyť na psychiatrickom liečení občas si myslím ako fajn, človek sa aj zasmeje na niečom a niečo ho donúti prekrútiť oči
takze volim moznost, ze aj ja raz taka budem