bývame v jednej izbe 4, večer sme zväčša každá v pyžame, ráta sa to? ak áno, ta potom si sedíme každá pri svojom notebooku a knihách, to je teda sranda!
náááhadou, ja keď som chodievala do tábora, tak vždy sme sa s babami odtiaľ potom ešte stretávali, prespávali u seba, kľudne aj 10 nás bolo, a jedli sme, rozprávali sa, pozerali do noci filmy, čakali, kto prvý zaspí ( a tým pádom bude ráno robiť raňajky) neviem, čo je na tom také hrozné.. ja na to spomínam len a len dobre
určite lepšie než mať 13 rokov, sedieť doma pred telkou alebo byť zavretý v izbe na internete..
Zatiaľ som každé narodeniny oslavovala tak, že som k sebe pozvala kamarátky, s ktorými sme blbli a prespali tu, neviem či sa to ráta. Väčšinou sme sa veľa fotili, jedli, hrali na xBoxe alebo pc, robili si karaoke a ako sme rástli, pridávali sa tam aj tajné poldecáky Ale spomínam na to v dobrom, mňa to vždy bavilo A teraz, keď som na strednej... asi akurát deň strávime inak a potom tu kamoška ostane na víkend alebo tak, pôjdeme niekde von, baviť sa a tak Ale neviem či sa to počíta To boli skôr oslavy, ale asi sa to môže niesť v rovnakom duchu
hej, aspoň raz za mesiac prespíme všetky kamošky u jednej z nás čítame, pozeráme filmy, hrajeme hry, bláznime sa, vyvolávame cudzím a proste robíme samé blbosti milujem to!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
preboha
my uz mame radsej ine vecierky
určite lepšie než mať 13 rokov, sedieť doma pred telkou alebo byť zavretý v izbe na internete..
Kukali sme TV, rozprávali sme sa, drbali, zostavovali ideálnych chalanov do budúcnosti a tak
no jo, koláčky... ale keďže pyžamová párty, tematicky sa viacej hodili tie brownies