Ano ale nerada testujem nové žrádielko. To je fakt moja smrť, mam rada najobyčanejšie žrádielka na svete takže keď ideme niekde do mega prdele musím ísť len do rezortu inak by som skapla od hladu alebo jedla len banány alebo ine ovocie
rád spoznávam nové veci a kultúry. cestovanie mi k tomu nikdy príliš nedopomohlo.
rád niekedy spoznávam nové miesta, ale to skôr tak náhodne, že kráčam a zrazu sa ocitnem na nejakom novom neznámom mieste podivne blízko známym. také to cielené že "vyberiem si túto novú neznámu destináciu a idem (či už krátka alebo dlhá vzdialenost), to ani nie."
rád stretávam naživo ľudí ktorých už som do určitej miery spoznal a viem že si rozumieme, to je jediné "rekreačné" cestovanie ktoré robím rád.
inak ja som taký zvláštny cestovateľ. pamiatky a tak ma často nezaujímajú (hoci čím som staršia, tým viac vyhľadávam architektúru), rada sa len tak s niekým miestnym zoznámim, pokecám, bavia ma divné zážitky, nie také, za ktoré si človek zaplatí.
vďaka tomuto prístupu som napríklad tri dni bývala s Bandidos MC´s v Oslo (odišla som akurát deň predtým, keď mali prestrelku s Hell´s Angels)
Rada cestujem, spoznavam nové miesta a prirodu, ale nemozem povedat ze by som úplne rada spoznavala nove kultury. Mam rada svoje jedlo, zvyky, svojich ludi. Mam svoje štandardy, ktore nie som velmi ochotna podliezat... cize ked je to nejaka kultura alebo nieco, čo by mi vadilo, asi by sa mi nepacilo..napríklad take slumy v indii, neviem ci by som zrovna chcela spoznat.
No jo, obetoval som preto dosť veľa, vykašľal sa na výšku, opustil prácu ktorá ma bavila, v podstate som si kvôli tomu ani nehľadal partnerku veľa rokov. Jedna časť mňa neľutuje ani minútu toho všetkého, pretože mám pocit, že som si prežil veci aj za dva životy. Druhá časť mňa je totálny rozpor, pretože ešte ako decko som chcel byť v nejakom odvetví/obore špička... s tým sa nikdy nejak nezmierim, len budem žiť
Ano pokial ma to bavi, nie sa nutit nasilu niekde ist lebo je to miesto popularne a podobne. Niekedy netreba chodit ani daleko a okoli je vela miest, kde clovek mozno nikdy v zivote nebol. Asi najvacsi problem s rezimom stravovania, kde sa ist najest ked nepoznam okolie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
rád niekedy spoznávam nové miesta, ale to skôr tak náhodne, že kráčam a zrazu sa ocitnem na nejakom novom neznámom mieste podivne blízko známym. také to cielené že "vyberiem si túto novú neznámu destináciu a idem (či už krátka alebo dlhá vzdialenost), to ani nie."
rád stretávam naživo ľudí ktorých už som do určitej miery spoznal a viem že si rozumieme, to je jediné "rekreačné" cestovanie ktoré robím rád.
vďaka tomuto prístupu som napríklad tri dni bývala s Bandidos MC´s v Oslo (odišla som akurát deň predtým, keď mali prestrelku s Hell´s Angels)