Zvyknete pred seba v rade v obchode pustiť človeka, ktorý má len nejakú maličkosť, alebo si poviete, že vy si tak isto musíte vystáť, tak prečo nie on?
ak si toho človeka všimnem (pretože ja si ľudí veľmi nevšímam, hlavne nie v obchodoch) tak jasné že ho pustím, predsa chudák nebude čakať s dvomi položkami keď ja mám celý nákup a ja sa všeobecne aj tak nikam neponáhlam nikdy, ja mam vždy čas a aj keby som ho veľa nemal pustil by som ho ... tých 30 sekúnd by ma z biedy nevytrhlo
nemám s tým problém pustiť niekoho ak by som fakt toho mala viac a on len jednu, dve veci, prípadne ak ma niekto poprosí že sa ponáhľa..
tiež sa mi viac krát stalo, že ma niekto sám od seba pustil pred seba, keď som mala toho minimum
Keď mám veľa vecí a niekto zamnou jednu tak vpohode ale keď sa ťa babička opýta či ju nepustíš pred seba lebo je staršia a má plný košík tak ani bohovi
Ale moc často sa to nestáva, jednak toho nejak veľa nenakupujem a navyše väčšinou nakupujem večer v tescu, kedy pri samoobslužných pokladniach nie je žiadny rad.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
tiež sa mi viac krát stalo, že ma niekto sám od seba pustil pred seba, keď som mala toho minimum
takže nemám veľa príležitostí k takejto situácii.
ale nemala by som s tým žiaden problém.
a vracia sa mi to aj späť
jedno z mojich hesiel je ,,daj, dostaneš" a fakt funguje
Ale moc často sa to nestáva, jednak toho nejak veľa nenakupujem a navyše väčšinou nakupujem večer v tescu, kedy pri samoobslužných pokladniach nie je žiadny rad.
Zrovna predvčerom som zistil, že už aj pri samoobslužných pokladniach je možné zadať množstvo tovaru, čiže aj to je prípadne za chvíľu!
Keksíky treba na hostenie osadenstva, ktoré do aury nevláči 13845135 balení, dlhodobo sa tento prístup osvedčuje