Srdce z kvalitného dreva ktoré sa bude dať rozpoliť a na jednej strane budeš mať vyleptaný portrét ty a na druhej on.- vydel som to a vyzerá do luxusne
ja by som mu kupila nejake originalne tricko, s niecim, o by ho vystihovalo alebo bolo vtipne, mile, na pobavenie..dnes je takych obchodov milion tak si myslim, ze by nemal byt problem. alebo klasika - flaska nic nepokazi..a este mi napadlo, ze nejake vtipne boxerky, knihu alebo vlastnorucne pripravenu veceru s prekvapenim
myslism si, ze pohar s tvojou fotkou by bodol. chod do fotosutudia ober si fotku na diskete alebo CD a daj im to. A zisti si, kde robia pohare s fotkami. Lebo na to potrebujes specialny pohar. U nas to stalo mam pocit okolo 80Sk. Ked cches to aby mu ta stale pripominalo.
Alebo mu daj svoj vankus na ktorom spavas. alebo tvoje pizamo. Mne by sa to ratalo .
Je to tazke kazdemu chalanovi pripomina baba daco ine.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
čo viac si mozes priat
Čítal som to 20 krát a on to bude tiež a vždy si na Vás pomyslí. Napíšte mu tam venovanie.
Alebo mu daj svoj vankus na ktorom spavas. alebo tvoje pizamo. Mne by sa to ratalo .
Je to tazke kazdemu chalanovi pripomina baba daco ine.