ahoj prepacte, ae dlho som tu nebola, tak ospravedlnte, ak tu uz takto tema vznikla. Mno cela by som co najrychlejsie poradit, ze ako sa co najrychlejsie a ucinne zbavit metanphetaminu z krvy. Za kolko sa prirodzene odtial dostane a pod. Mocmocmoc dakuj
do 3 dni ti najdu metamfetamin v moci do nejakych 5 dni v krvy, po 5 dnoch ti najdu len zvysene mnozstvo efedrinu v krvy a to je pohode lebo to obsahuje dost liekov, prinajhorsom povies ze si si davala od bolesti hrdla Clarinas, ze ti kamarat odporucil, v niektorych lekaranach ti Clarinas predaju aj bez predpisu
no sak aj ja si myslim, ze tam uz poznaju rozne finticky, mno sak uvidime ...
a ano som si ista, ze specialne na drogy.. moznoze su drahe, ae tak niekto si to moze aj dovolit, vies? a ak su pre teba davnejsie uzite drogy 5 dni pred testom, tak nic teda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
a asi sa neda nejakym sposobom urychlit "precistenie" krvy, hm?
avšak
slarinase skutočne obsahuje efedrin, ale v tom testovacom stredisku už zrejme podobné finty poznajú
a ano som si ista, ze specialne na drogy.. moznoze su drahe, ae tak niekto si to moze aj dovolit, vies? a ak su pre teba davnejsie uzite drogy 5 dni pred testom, tak nic teda