ahojte chcela by som sa "poradiť" ohladom iphone6. prosím komenty typu "rozmaznaná" si nechajte pre seba oplatí sa kúpiť iphone6? poznam zopar ľudí ktorý s iphone 6 niesu veľmi spokojný,a aj zopár čo su veľmi spokojný aky je váš názor?
jebni do googla "skúsenosti iphone 6" aleob "recenzia iphone 6" a otvor diskusie ......bolo to také ťažké? ....a ano som spokojný s ním,nemám byt prečo nespokojný....každý kto si vie reálne zhodnotit pred kúpou nejakeho telefonu čo potrebuje a kúpi adekvátny telefon k tomu tak bude spokojný
o čom je toto vôbec? to si nemôžem kúpiť iphone bez pripomienok typu "kolko mam rokov?" ako straštne sa pozastavujem nad niektorymi komentarmi k tomuto sa neda vyjadriť normálne do piče v dnešnej dobe ma iphone 12ročne decko tak čo riešite kktiny. mam 19 a myslim si že to nebolo až take podstatne a ano tu recenziu som už pozerala ale nič cely BIRDZ je nahovno jebnuty ľudia. myslim si ,že sa nejde normalne vyjadriť. a čo s mjou gramatikou? ta ti ma byt maximalne u prdele
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
na kieho andela ti je taký telefón