tak jednu,dve vety niekedy poviem po anglicky,ak chcem zapôsobiť že som múdra alebo keď si spievam anglické pesničky tiež po anglicky a nie po slovensky
no ja oblubujem anglinu, teda zboznujem ju tak sa ju snazim co najlepsie ovladat, navyse mam taku hroznu profku na anglinu co ma za 3 roky nic nove nenaucila, takze mi to dava zabrat...no a tak sa vzdy a vsade kde sa da snazim pouzivat anglictinu, nech sa precvicujem
no.... venovala som sa divadlu po francúzsky tri roky a chodila som s tým na divadelné festivaly, čítam v angličtine aj francúzštine, celkom dosť cestujem a vždy sa snažím baviť sa s domorodcami, takže myslím, že tomu jazyku dávam celkom dosť
koľko jazykov ovládaš toľko krát si človekom --- s tým absolútne súhlasím, takže asi viete aký je môj názor na nich nehovoriac, že som si objednal knihy z oxfordu za 70Eur :/
No, co sa tyka nemciny, tu neznasam, ale ucit sa ju musim... Ale anglina, to je totalne ina vec *in love* jedna vec, ze som si vybrala anglicke gymko, druha vec, ze nou milujem hovorit, pisat, dokonca poviedky sa mi v nej ovela lepsie pisu ako v slovencine, omnoho je lahsie pre mna pracovat so slovami v angline takze ano, mam ju tak rada ako rodny jazyk
hej mám rada cuzdie jazyky a baví ma ich používať. No anglicky klábosím skoro stále, občas čosi splietam aj po francúzsky alebo rusky - najma ked som pripitá noo a knihy čítam v angline a franine, začala som aj jednu ruskú zatial som na strane 14 . No a potom viem zopár viet a slov z roznych jazykov čo sa na mna nalepilo, ked som v zahraničí tak rada sa pokúšam rozprávať v domorodom jazyku zmrzku si objednať po taliansky a také veci.
Anglina je teraz podľa mňa základom. Aspoň jeden cudzí jazyk teda. U mňa je to Aktívne Angličtina hocikde + v škole mam aj franinu ale z tej ledva prechádzam A Venujem sa aj Japončine no ale to skor pasivne
No tak anglina (ako 90% Slovakov . V skole sa jej nevenujem (hrozila mi uz aj 4 na vysvedcku , ale doma na nej celkom makam. Filmy, hudba, komunikacia. Vsetko kde sa hovori po anglicky, obcas aj popisem, ale radsej kecam. Dorozumiet sa nemam nejaky problem, ale hadam sa este zlepsim
da sa povedat ze anglina je zivot moj kazdodenny aj ked byvam na sr pisem hovorim pocuvam kazdodenne. praca, skola a priatelia. aj frajeri. milujem jazyky a bavi ma vzdelavat sa... viem anglicky, rusky, samouk madarciny a nemcina kebych moc chcela tak sa dorozumiem bo som ju mala ale nepouzivam. povacsinou anglina to isti
hh anglicky hovorim tak mozno w skole a niekedy ked cem tak aj na nete ked si pisem...a inak tak pohode hovorim po spanielsky..teda mam aspon tie zaklady
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
proste vyjadrite nazor na cudzi jazyk....dik za pochopko
hmmm no hej baví ma anglina.. ale mimo školy sa jej nevenujem...
Nemcina mi tiez nevadi az tak, ale chcela by som vediet spanielsky alebo francuzsky
a anglicky by som chcela,no ale nie je príležitosť...
a cudzia jazyky mám rada...