ale ako so napisal, ked sa to nemusi opravovať tak nerozoberám, alebo uistovať sa ci to funguje vsetko. A je mi jedno ci je to zlozite alebo jednoduche zariadenie ,
@puco90 inak taká filozofická otázka, dá sa vôbec zistiť, ako vec funguje, keď sa rozoberie? (lebo tým rozobratím vlastne prestane fungovať)
ako neviem či by som pochopil ako funguje komp, keby som ho rozobral, videl by som tam kábliky, ale aj tak by som nerozumel, ako to, že to funguje a ako to vlastne funguje
@tomas tak závisí do toho aké zariadenia/veci, napríklad sú veci, ktoré keď rozoberiem, tak ich nepochopím, to je jasné, pretože sú komplikované a súčiastky malé (napíklad dosky plošných spojov, integrované obvody a tak - na pochopenie treba vzdelanie a schému...), ale tak ja som narážal skôr na veci, ktoré nie sú zasa až tak komplikované. Narážal som skôr na rôzne mechanizmy, mechanické blokovania a tak, proste či má niekto vzťah sa pozrieť dovnútra zariadenia, prípadne ho opraviť (napríklad prednedávnom som opravoval nejaké veci a tak, tak ma to napadlo...)
ja rozoberam, len ked opravujem nieco a mama stale chodi za mnou, ked nieco treba ale len take mensie veci ako mobily a tak, samozrejme napr bicykel, tak to je uz moc velke na mna take do ruky len skor.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
No teraz už k tomu taký vzťah nemám.
ako neviem či by som pochopil ako funguje komp, keby som ho rozobral, videl by som tam kábliky, ale aj tak by som nerozumel, ako to, že to funguje a ako to vlastne funguje
Ale uz som par veci celkom ucinne opravila, ale proces nenavratneho neumyselneho dojebania to statisticky nevykompenzuje.
Jasnačka