Ale mala som obdobia, kedy som si prechádzky osamote veľmi užívala a prechádzala som sa sama celé hodiny aj každý deň po práci, vždy som sa snažila prejsť čo najďalej a milovala som to... Ale vtedy som mala veľmi dobré obdobie, bavilo ma byť sama so sebou, premýšľať, tešiť sa na to, čo ma čaká a tak. Je mi smutno za tými časmi...
Takže skôr ide o to, ako prechádzky osamote vnímate aktuálne, nie v minulosti.
Mám to rád, mám čas iba pre seba a svoje myšlienky, často mi vtedy napríklad napadne, že som niekomu niečo sľúbil a zatiaľ nesplnil a podobne. Odporúčam.
Ja občas potrebujem si ísť sám niekde von, najlepšie do prírody. Nedokážem byť len stále s niekým alebo aby mi stále niekto musel robiť spoločnosť. Nič to nemusí znamenať, len ja občas som rád, keď môžeť byť chvíľku sám.
jj, milujem to a vždy som to mala rada, ale teraz cez koronu to praktikujem asi najčastejšie, keďže precházka je jedna z mála outdoorových aktivít, ktoré ešte nezakázali chodím do parkov, do centra alebo len tak po okolí
veľmi zriedka vídem von a zoberiem slúchadlá a idem niekam... ale nemá to zmysel... stále ťa niečo ťaží, alebo zachceš niečo iné...
akože samo o sebe je to fajn... vyhlad, priroda, slnko... ale čo si robil? "Bol som vonku" ...
Ako ked to je na novom mieste, kde to nepoznam tak hej, aj samu ma to bavi
Ale ked by som sa mala prechadzat okolo svojho domu, bydliska, v meste kde to poznam tak to nie. Jedine s niekym alebo so psom ma bavi sa takto prechadzat po znamych miestach.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Takže skôr ide o to, ako prechádzky osamote vnímate aktuálne, nie v minulosti.
akože samo o sebe je to fajn... vyhlad, priroda, slnko... ale čo si robil? "Bol som vonku" ...
Ale ked by som sa mala prechadzat okolo svojho domu, bydliska, v meste kde to poznam tak to nie. Jedine s niekym alebo so psom ma bavi sa takto prechadzat po znamych miestach.