príde mi ako vrchol gýču vešať si na stenu puzzle... a zase skladať si obrázok z 5000 kúskov, aby som ho potom rozobrala a zmietla do krabice, je... hm... chujovina?
takže nie, nemám rada puzzle... keď som bola malá, tak ma to ešte celkom bavilo. ale len také malé, maximálne 500 kusové.
@luc.ka gýč? Každý druhý človek nemá zavesené puzzle na stene A väčšie skladáš, teda aspoň ja aby som si to zarámovala... ozaj si nekúpim niečo, načo sa nebude dať pozerať...
Keď som bola malá tak som bola maniak do puzzle. Teraz si už skladám len zriedka. Najväčšie čo som spravila bolo tuším 5000kusové.
Je mi úplne jedno čo skladám ale moje obľúbené puzzle z tých čo mám bolo s obrázkom Flinstonovcov (to bolo jedno z mojich prvých puzzle) a potom jedno s delfínmi ktoré v tme svietilo. A mám ešte jedno 3D puzzle čo som ešte ani neskladala tuším.
Naposledy 187 dielikového Timona a Pumbu s @kachie , ale ináč máme aj jedny 2000 dielikové, čo sme rozostavali, potom odložili, potom sa mi vysypali za skriňu... a tam sú už pár mesiacov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
takže nie, nemám rada puzzle... keď som bola malá, tak ma to ešte celkom bavilo. ale len také malé, maximálne 500 kusové.
@luc.ka nieje to chujovina, nerobis to len tak... Rozvyjas si pritom logiku a predstavivost.
Kazdeho to nemusi bavit ale podla mna to nieje len taka nrjaka blbost.
tak ja ti neviem, akú predstavivosť rozvíja napríklad modré nebo pozostávajúce zo stoviek identických kúskov... ako aj napr. v tomto uvedenom obrázku
ale tak nevylučujem to, šak vravím, že ako malá som to mala rada. ale už som asi rozvila logiku aj predstavivosť na maximálnu úroveň
inak keď sa tak kuknem na steny vo svojej izbe... mám tu tigre - 2000ku a kone - 250ku... dafuq? musím sa už odsťahovať
akože obrázok samotný môže byť akokoľvek pekný, ale tie spoje jednotlivých dielov to budú furt rušiť... to už si zavesím radšej normálny obraz.
Je mi úplne jedno čo skladám ale moje obľúbené puzzle z tých čo mám bolo s obrázkom Flinstonovcov (to bolo jedno z mojich prvých puzzle) a potom jedno s delfínmi ktoré v tme svietilo. A mám ešte jedno 3D puzzle čo som ešte ani neskladala tuším.
ale zložila som to, lebo je to ružové.