Hľadajú sa fanúšikovia objektívne najlepšieho rádia v slovenskom éteri. Ukážme middlefinger preceňovanej a umelej komercii, hviezdam popu na 3 mesiace, a 100x hraným "hitom" za deň! Oddeľme burinu od kvality! Vyjadrite názor na hudbu púšťanú v komerčnýc
@8 ani ja nechytam fmko cez radio bo kosice maju najslabsi vysielac na slovensku ale cez ich stranku streamujem v pohodke @5 preco sucks? je v slovenskom eteri daco lepsie? @transplantovana ake zmeny? ja len viem ze nocny zivot sa nahradza novou relaciou inac nic...
sice radio nejak nepocuvam ae efemko si vzdy rad pustim ..je jedine ktore stoji za povsimnutie..ziaden desmod 19872154.x za den..ziadna ludom mozgy gumujuca muzika..fm rlzz ..
@alpynus Ze _FM je onicom, bud tam kecaju alebo hraju sracky, ktore nepocuvam. Radsej si zapnem CD alebo last.fm a hodim si styl hudby jaky sa mne lubi. Nie som ten typ co potrebuje stale novych spevakov a kapely co prave vychadzaju, nove styly selijake pojebane alternativne picoviny, kde nevedia ani len poriadny rytmus vymysliet, poriadny riff... Radsej si pohrabem v minulosti a nejake stare kapelky co nepoznam alebo nemam napocuvane a to ti FM nezahra, lebo tam musia byt seci "IN" a "cool" a "novi" kokoti...
ked počujem slovo začínajúce sa na ex idem vracať....inú stanicu okrem debilných jem,ných melodií na intráku nechytíma...chvala bohu dominika! naladila si FM-ko....
len na moj vkus príliš mnoho elektra.. chcelo byt to trochu akustickej hudby.. a tááák
@eraser dííky :p @hawran headbanger ze?:p da sa pekne porelaxovat popritom @transplantovana fuuuuh tak to su mi zmeny.... sport mi zrusili kde som kazde dva tyzdne vyhral dajake cd ale najviac mi bude luto za B&H.... ked este mali offline kazdy piatok tak som az tak nepocuval... a teraz zavislost a este na piatok vecer to hodili ked seci su het no ale hadam bude dobre..
Patrím k viznávačom elektronickej scény, a na Slovensku nič lepšie ako _FM nenájdem. Konečne už zaviedli aj novú frekvenciu na okolie žiaru tak nie je problém so signálom. Ale ešte mi chýba troška break beatu z elektroniky. Ten som v rádiu ešte nepočul nikdy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
@5 preco sucks? je v slovenskom eteri daco lepsie?
@transplantovana ake zmeny? ja len viem ze nocny zivot sa nahradza novou relaciou inac nic...
len na moj vkus príliš mnoho elektra.. chcelo byt to trochu akustickej hudby.. a tááák
@hawran headbanger ze?:p da sa pekne porelaxovat popritom
@transplantovana fuuuuh tak to su mi zmeny.... sport mi zrusili kde som kazde dva tyzdne vyhral dajake cd ale najviac mi bude luto za B&H.... ked este mali offline kazdy piatok tak som az tak nepocuval... a teraz zavislost a este na piatok vecer to hodili ked seci su het no ale hadam bude dobre..