bla, bla , bla... už mi leziete na nervy s tými anketkami... čo tu furt riešite čo si myslia chalani? ....mňa hovno zaujíma čo si o mne myslia a je to tak oveľa lepšie než v jednom kuse toto riešiť..
@rebelka no ja som si povedal svoj názor tak neviem čo sa ti na tom nepáči!a to predsa záleží aj od kg a videla si už 10 kg krásavicu? lebo ja nie! možno tvár ma peknú ale telo
@rebelka mne nejde len o postavu! mne ide skôr o to ako sa to dievča správa aká je v spoločnosti a podobne.keď sa do niekoho zaľúbiš tak postavu neriešiš nie?
prečo vám všetkým záleží, čo je pekná, škaredá, tlstá. netlstá.... radšej by vám málo záležať na tom či vás pri najbližšej možnej príležitosti podjebe alebo nie... či jej na vás záleží alebo nie.... ach... kde sa pominulo to čaro slova láska...
Je to predsa vec vkusu.Keď sa mi nepáčia tlsté tak môže byť jak madona a nič to so mnou nespraví a chudá keď je škaredá tak je to to isté. Ale teraz mala pravdu @lucia199513.
ja som dost povrchny clovek, cize najskor ani jedno.. hlavne si celkom neviem predstavit ten kontrast - tucna a zaroven pekna.. ja v podstate skarede a ani tucne kamaratky nemam, takze tazko toto posudzovat... (btw medzi tucne sa rataju aj tie, co maju miesto 60 kil 70? lebo takych poznam vela peknych, ale to mi ako tucne moc nepridu)
no ja poznam tolko peknych dievcat co nie su najchudsie ...vlastne nepoznam ziadnu tucnu a skazedu ...neviem preco by nemohli byt to vam tak zalezi aj na vahe este ??
@aaangelinna mohla by si možno skusiť tie brušné tance vraj to na tento problém pomáha a tiež aj korzet ale ten ti radšej neodporúčam pre tvoje zdravie.
Poznám pár dievčat, ktoré sú trošku oblejšie ale vyzerá to hrozne sexy No zase dievča ktoré váži 100 kG môže mat peknú akurát tváričku, iným zaujať nemôže (keď neberieme do úvahy povahu a psychické veci)
Ale mať ozaj veľmi škaredé dievča, radšej budem do konca života sám ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
Ach ako neznasam take typy ako si ty.....
A nehovor mi tvoja .....Je mi z toho zle...
Nejde niekedy len o postavu ale takemu typu chalana ako si asi ty ide len o to....
a račej chudé a pekné dievča nie? a prečo sa tak orientovať na výzor? chudé a pekné dievča, ale sprosté ako bota?? no mňam
nie je to jedno?
ide o to aká je,nie?
@cupcake182 zabudla si na plastyku.
tak ale to si nemôže dovoliť každý
teraz tu bude za vas hovorit dokonalost sama.. radsej hlupe alebo mudre? pekne alebo skarede? chude alebo tucne??
LOL.. kazdy chce nieco ine.. niekomu staci aj dlhonoha blondyna.. nech sa paci..
Ale mať ozaj veľmi škaredé dievča, radšej budem do konca života sám ....
Obidva moznosti su "skarede".
Nezmyselna anketa, vyberat si medzi dvoma rovnakymi vecami.