Ahojte, idem tento rok prvý krát na taký dlhší festival a chcem od Vás radu, čo sa týka peňazí. Ako najlepšie si schovať alebo uložiť peniaze a doklady aby som ich mala v bezpečí pri sebe Diky
No nemám paranoju, ale priateľa minulý rok okradli, mu yvrezali vrecko na nohaviciach spolu s peňaženkou, preto som chcela nejaké dobré rady Tí podprsenka je veľmi dobrý nápad!
čo ja viem, mne dojde podprsenka ako dosť blbý nápad v takýchto horúčavách. určite sa budeš strašne potiť a zo svojej skúsenosti viem, že prepotené peniaze nevyzerajú veľmi dobre. + mňa ešte aj v dave nejaký jebko od hlavy po päty oblial snáď celým sudom piva, takže si vieš predstaviť, ako to asi vyzeralo.
byť tebou, tak si zoberiem takú kabelku, čo sa dáva cez druhé plece. to bude najistejšie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
na festival to nejako neriesim, proste mam kabelku stale pri sebe a v nej to
Tolko moj nazor k tomu...
počula som, že ľudí okradli väčšinou keď našrot zaspali vonku alebo si nechali v stane hodnotné veci len tak na očiach
a nemať všetky veci v tom istom košíku, pre istotu
byť tebou, tak si zoberiem takú kabelku, čo sa dáva cez druhé plece. to bude najistejšie.
... čo sa tyka rady kde mať peniaze tak to je ťažko najlepšie na niekde zazipsované