Neviem tam je to asi jedno ci je to alkohol, ale mas iba urcite povolene mnozstvo tekutin ale nebude to asi ani cez liter, pretoze ked som letel do Norska musel som vyhodit liter a polku s vodou alebo ju na mieste celu vypit... Ale tak letel som z madarska ak letis z inakadial bohvie, zrejme kazde letisko ma svoje pravidla a opatrenia, nezalezi ani na cestovke...
@22ka - v príručnej tak, ako napísala @takemeaway , v odbavovanej batožine teoreticky neobmedzené množstvo (pre vlastnú potrebu), ale platí v podstate limit 10 litrov alkoholu nad 22%. Ja bežne vozím z Belgicka 10 - 20 fliaš piva a no problem.
@mm47 - nepoznáš účel... ja napr. občas veziem kolegom do Luxu slivovicu alebo hruškovicu
@salora@takemeaway nie je to nahodou, ze v prirucnej mozete mat az 1 liter tekutin, ale nie viac ako po 100 ml v jednom kuse? pokial viem, naposledy som nahadzala do prirucnej viac veci pod 100ml a preslo to v klude. cize by som to nazvala kec ze len 100 ml.
co sa tyka batoziny neriesila by som to, ide o to aby si sa zmestila do gramaze 15kg co mas v kufri im je u riti pokial to nie je vybusnina etc. ak tam budes mat zopar flasiek, tak by to malo byt ok. a zas zvazila by som, ci bych brala len jeden kufor plny flias, to mozu potom preclit.
nemam skusenost s flaskami, ja som vzdy tahala len cigi, a to mas dane ze mozes si zobrat jeden karton na seba (200 cigariet), a ja vzdy tri styri kartony v kufri a neriesili to. tipnem si, ze aj ten chlast riesia podobne.
@toxo no kedze nerad chodim na zachody tak som to nechcel vypit ale ta teta od kontroli batoziny na mna tak divne zazerala ako keby som tam mal chemicku zbran tak som si logol par krat a hodil jej to tam do kosa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
@mm47 - nepoznáš účel... ja napr. občas veziem kolegom do Luxu slivovicu alebo hruškovicu
co sa tyka batoziny neriesila by som to, ide o to aby si sa zmestila do gramaze 15kg co mas v kufri im je u riti pokial to nie je vybusnina etc. ak tam budes mat zopar flasiek, tak by to malo byt ok. a zas zvazila by som, ci bych brala len jeden kufor plny flias, to mozu potom preclit.
nemam skusenost s flaskami, ja som vzdy tahala len cigi, a to mas dane ze mozes si zobrat jeden karton na seba (200 cigariet), a ja vzdy tri styri kartony v kufri a neriesili to. tipnem si, ze aj ten chlast riesia podobne.