boli ste už niekto v Rakúsko pri Neziderskom jazere? Podľa fotiek to vyzerá naozaj krásne, tak sa chcem spýtať tých ktorých ste tam boli, ako sa vám tam páčil Ja som si to trochu pozerala napríklad na jejich stránke » www.b
@pumaamravec jaj tak.. dva roky dozadu.. asi pol kilometra som slapal do stredu jazera aby som mal vodu aspon po plecia.. bolo pekne, ale kamene a bahno neni asi nic pre mna...
Ja tam blizko byvam, v Eisenstadte. Oplati sa ist na priklad do mesta Rust, ktore je kusok dalej, tam poziciavaju elektricke motorove clny, maju tam super vino (ako aj v ostatnych dedinkach a mesteckach pri jazere) bociany, a podobne. Urcite sa oplati pozriet aj mesta Neusiedl am See, Oggau, Mörbisch alebo Podersdorf. Od BA do Neusiedl am See to mas asi pol hodinu od hranic. Po dialnici. Po starej ceste asi tristvrte.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
a ešte tie tvoje drbnuté názory (ach) už sa spamätaj .... nemáš 5 ani 10 rokov tak najskôr porozmýšľaj keď ideš niečo písať