Ahojte, chcem sa vás opýtať či ste už niektorí boli v rakúskom Pardorfe, v tom obrovskom outlete. Čo naň hovoríte?? Ja (15 rokov) si tam vyberiem niečo?? Ak áno, aké obchody odporúčate?
Ja to tam milujem. A hlavne keď sú zľavy. Kúpila som si dávnejšie za 50 eur 3 boty. Konkrétny obchod ti neporadím. Ja to vždy celé prejdem a vždy nájdem čo potrebujem. Omnoho lepšie než na Slovensku..
zas až také obrovské to neni, nečakaj nič extra, nech ťa to nesklame... nikdy som si tam nič nekúpila, iba mama s bráchom sa tam vyšantia vždy. ale ja celkovo nie som ten typ, ktorý by brali nákupy.
bola som raz a keby som to nemala tak ďaleko, tak chodím pravidelne. a podľa mňa by si si vybrala, prečo nie.
ja som nemala problém na seba niečo kúpiť, ale hľadala som vyslovene športové značky (burton, roxy atď.), v iných obchodoch som asi ani nebola. a celkovo sa mi to tam páči, aj keď ľudí sa premelie, neskutočne veľa... ale veľké + majú za to, že nemusia makať ako my kkti na Slovensku cez sviatky a ďalšie + že to tam aj nejako vyzerá (až na tú budovu aka nákupné stredisko v BA... )
nebudem sa rozpisovať, tak to skrátim: vždy som si tam niečo kúpil, ale oplatí sa tam chodiť pred a po Vianociach a s väčším obnosom peňazí... (tým nemyslím, že je tam draho) preto, lebo viac previezť ako minúť mi nepríde racionálne...
a ak chceš odporučiť, tak to je individuálne... každý si tam niečo vyberie...
tak ja vzdy odidem s 5 parmy vansov lebo su tam za smiesne ceny a vzdy si tam nieco kupim ..... ale je tam lepsie ist s vela penazmi a kupit si vela veci lebo sa to dost oplati a ked uz tam ides mala by si to poriadne vyuzit
ja som bola v parndorfe vela krat, ale co ja viem... nic ma tam nezaujalo okrem vans obchodu, odkial mam nejake tie boty aj nohavice. plus po tom co zrusili ten este jeden skate shop co tam bol (neviem si spomenut za boha ako sa volal) tak to tam ozaj stoji za prd :/ to uz radsej do viedne na vypredaje
Ja som tam bola asi 3x ... Z toho raz som kupila nejake drobnosti. Nejak ma to tam nezaujalo. Ale vyzera to tam velmi pekne! A mozno nabuduce si kupim viac toho a vlastne mam odtial jedny super nohavice za 4€ z nejakehl obcjodu ktoreho nazov si nepamatam lebo ho tu nemame
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ja som nemala problém na seba niečo kúpiť, ale hľadala som vyslovene športové značky (burton, roxy atď.), v iných obchodoch som asi ani nebola. a celkovo sa mi to tam páči, aj keď ľudí sa premelie, neskutočne veľa... ale veľké + majú za to, že nemusia makať ako my kkti na Slovensku cez sviatky a ďalšie + že to tam aj nejako vyzerá (až na tú budovu aka nákupné stredisko v BA... )
a ak chceš odporučiť, tak to je individuálne... každý si tam niečo vyberie...
sú tam aktualizované zľavy v Parndorfe, tam si to vždy odsledujem a potom chodím
jaaaj a este kvoli nike a adidasu sa tam oplati ist podla mna.. tam mali tiez celkom slusne vyhodne ceny