Cely RAMMSTEIN- vlastne setko co je od nich ,,, davne, starsie piesne alebo aj tie najnovsie ako "zerstoren" su jednoducho uzasne,, texty zmysluplne , premyslene do polsedneho slovicka a aj ta ich nemcina ..............hm (vdaka nej nemam problem s jazyko
Rammstein proste nema chybu...su to skveli chalani, i ked su z narodu skopcakov...ale to neni telesna vada vsetky pesnicky nemaju chybu, aj texty su perfektne, hlavne tie vysmesne, ako napriklad Amerika(tam sa mi paci, ze spevak vie robit grimasy ako Hitler je to proste najlepsia nemecka skupina.A tokio hotel sa mozu aj posypat
Rammstein pocuvam uz tak minimalne zo desat rokov .. a poznam od nich asi kazdu pesnicku .. aj tie ktore im nevysli na albumoch .. je to proste uzasna skupina ktora ako jedna z mala sa neriadi tym aky styl hudby leti .. ale proste su stale rovnaky .. a to je na nich uzasne
ja počuvam a som fanušik R+ skoro odich začiatku.počuvam metal akehokolvek druhu už dobrých 15 rokov ale spomedzi tých stoviek akože hudobníkov oni sú rozhodne jednotka,kritici skuste nájst podobnú kapelu.som rád že hoci metal vznikol v amerike,že taka atomovka vznikla v europe.popište niekto kto bol na volkerbali v nimes ja som tam bol a zistím či niekdo klame alebo je pravý fan
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
MILUJEEEEEEEEEEEEEM RAMMSTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEIN...TEXTY MAJU SUPER..NO UPLNE SUPER SKUPINKA..A NAJLEPSIA NA SVETE PODLA MNA
4EVER...!!! CMUQ!
fuck off HIP-HOP!!!!!!!!!!