- Pravidlá:
- tagni uzivatela a napis svoj tip o tom, co tento clovek jedol dnes na ranajky. Dufajme, ze potom tagnuty uzivatel pride a potvrdi/spresni tvoj tip alebo ho oznaci za mylny.
- tagni uzivatela a vyzvi ho, aby on/a hadal/a, co si mal/a na ranajky ty.
Tip: skus tagovat (aj) ludi, s ktorymi velmi nekomunikujes (najdi online ludi v sekcii Ludia), noze sa trosku skamaratme.
@pubertslatinocelny@Torpedo08 pletenky a kadejake dalamanky tu sice mame ale mal som bagetu, masielko, horcicu a ančovičky až mi hubu vykrucalo, ake boli slane
Mala som kasu z ovsenych vlociek s brusinkami a kockou tmavej cokolady
@mayben tsss to si prave dala moje ultimatne najmilovanejsie ranajky - za mna cerstve biele rozky s origos maslom a sunkou, omnomnoom...ale take mavam asi iba raz za par mesiacov
@Keby som vás tu poznal, tak by som sa aj pridal ale niečo o vás aspoň už viem zo stalkovania, keď som tu pravidelne cjodil ešte neprihlásený. ... Jediné čo ma napadá @torpedo08 že to bude nejaká fľaška ak už od rána
@veronikacs haha , nie, lebo dnes som mal len kavicku! uz o 6;30 som cvickal pekne poslusne a ranajky som nestihol, jedine 10g BCAA + 5g kreatin + 1 kavicka , ale ty si isto mala !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
- tagni uzivatela a napis svoj tip o tom, co tento clovek jedol dnes na ranajky. Dufajme, ze potom tagnuty uzivatel pride a potvrdi/spresni tvoj tip alebo ho oznaci za mylny.
- tagni uzivatela a vyzvi ho, aby on/a hadal/a, co si mal/a na ranajky ty.
Tip: skus tagovat (aj) ludi, s ktorymi velmi nekomunikujes (najdi online ludi v sekcii Ludia), noze sa trosku skamaratme.
@riddler chlieb s paradajkou, horcicou a syrom
@willbebetter jogurt s cerealiami
NEMUSITE ODPOVEDAT HNED, POCKAJTE, CI NEBUDU TIPOVAT AJ DALSI
a neviem co na ranajky ale @darkestangel mala podla mna na desiatu melon!
@Torpedo08 trdelnik a pivko
@Julik-gymnastics vegánsky chlieb z kukuričnej múky
@Nespiacakraska ovsenú kašu z chia semienkami
@Campino slaninu a chlieb
@Alex458 nutelu a pod nou maslo
@Marleyb jointa
@salora maslove croisanty s dzemom a kávou alebo 2. tip - len kávu
A ty Pubert si mal mastny chleba s cibulou
@mayben mala chlebik s nejakym maslom/natierkovym maslom a paradajku!
a ak to bol tip na mňa, tak ťa sklamem.... ani @Torpedo08 sa netrafil - nic sladke som neranajkoval
@riddler ten je najlepsi
A ty si podľa mňa neraňajkovala!
@antifunebracka skus uhádnuť čo som mal ja
Mne moc neberie jesť keď je teplo.
Mala som kasu z ovsenych vlociek s brusinkami a kockou tmavej cokolady
@mayben tsss to si prave dala moje ultimatne najmilovanejsie ranajky - za mna cerstve biele rozky s origos maslom a sunkou, omnomnoom...ale take mavam asi iba raz za par mesiacov
Ps: ranajkujem vzdy
A nie, hoci si mi spravil chuť (nechám ešte, ak by niekto chcel skúsiť hádať, i keď neoznačím )
@sanik2 Hádaj, hádaj, hádač, - čože som mal ja?
@Alex458 fakt som sa trafil? neverim
@Autistik jj ranajkoval som pivo :S