veru, emaci nemaju kam chodit a tak casto doliezaju do randalu.. ale obcas tam byva aj dobry koncert bez emakov (napriklad naposledy som tam bol na dimebag darrel's memorial night)
No, Randal bol dost dobrý klub. Ale teraz....vedenie su kreténi, a na každý koncert dojde banda emákov a potom sa tam cítim akoby som bola s tými emákmi...a no, proste ked chce ist clovek na Konflikt a je obklopený samími emákmi je to divné. Alebo na ska, kde nikdo nemá šajn čo je to skank a ked stupis 12 rocnému decku (ktoré neviem ako tam rodičia pustili) na nohu omylom, tak na teba zacne kricat tým hláskom ze co si to dovolujes...
randal je fajn, rada tam chodim... na emakov som si uz zvykla a keby som len kvoli nim nechodila na koncerty, pridem o vsetky dobre koncerty co su. ked sa zobere fajn partia, emakov si vobec nevsimam...
ako v poslednej dobe som stravila dost casu v randali a su tam niektore delove koncerty a keby si mal kazdy vsimat ludi naokolo tak nemozes ist nikam...
Randal je podľa mňa skvelý podnik...je pravda že tam chodia emáci ale ak tam ideš so skupinou ľudí ktorých poznáš a zo zámerom zabaviť sa tak si ich nemusíš vôbec všímať...26.2.som tam bola...bolo najlepšie...páči sa mi že umožňujú mladým ľuďom dostať sa z undergroundu a garáži...a hrať pred ľuďmi...takže Randal má určite moju priazeň..
ako ok,netvrdím,že randal je zlý podnik.chodím tam rád.len ma teraz dosť štve,že sa tam nasáčkovali tie socky z hopy,čo mali predtým kecy typu smrť randalu a pod.dokonca som tam osobne stretol majitela hopy popíjať pivko..tagže asi tag.ale čo sa týka tuto toho posledného príspevku
Libuska: tieto akcie neorganizuje sám randal,ale iní ludia a randal len poskytuje zvuk a miesto a bere za to peniaze.viem o čom hovorím,nerobil som tam jeden koncert.randal robí z vlastnej iniciatívy väčšie koncerty typu deadline a pod
Randal je podla mna skvelý klub....milujem tam chodiť na koncerty a aj sa mi tam robia dobre koncerty....da sa s nimi celkom odbre vychadzať, co sa týka ludí...je mi dost jedno kto tam je, kedze sa venujem tým s ktorými som, poprípade známym....no a tiež ma stvu tí co su tam nasackovani z Hopy, kedze nic ine nerobia len sa stazuju, stazuju a stazuju, trepu hovadiny,ale chodia tam aj tak.....
Randal je celkom fajn ale je dosť ďaleko.. takže keď je nejaký koncert, tak radšej idem niekde tu v okolí...a som si istá, že tu tí emáci doliezať nebudú... ako nie že by tu neboli, proste, ale chodia inam, resp. neprídu na dajme tomu punkový koncert, lebo minimálne sa im tam nechce trepať, aj keď to je blízko..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ved ceknite myspace.com/lsdteam su tam podrobnosti
a jj no zcasti moj koncert
Taka cudna spolocnsot.
ako v poslednej dobe som stravila dost casu v randali a su tam niektore delove koncerty a keby si mal kazdy vsimat ludi naokolo tak nemozes ist nikam...
Libuska: tieto akcie neorganizuje sám randal,ale iní ludia a randal len poskytuje zvuk a miesto a bere za to peniaze.viem o čom hovorím,nerobil som tam jeden koncert.randal robí z vlastnej iniciatívy väčšie koncerty typu deadline a pod