@kolini v tej medickej zahrade som bola dnes a je neskutocne krasna..ale to som tam nejak zabludila..nevies mi povedat ako sa tam dostanem z hlavnej stanice ? oooooooo super dakujem dakujem
@loveisintheair tá medická je dobrý nápad. al aj na slavín vybehnúť, tam je tiež pekne a romantický výhľad al sa prejsť na hrad. čo ja viem, tu je toho toľko....
@teriq šak ty ma už niekam zoberieš Jedine čo som bol, tak s kamarátkou sme boli v Sakura Tea Bar, keďže jej kamarátka tam robí, a mamina tej kamarátky to vlastní (tuším
@loveisintheair napadaju mi jedine zlate piesky.. ak chcete sukromie tak skuste Hotel Nivy.. tam je bazen, vyrivky a rozne masazne tie turbo picoviny.. vsetko v jednej cene a po ruke..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
pripadne cajovna u slona na vazovovej.. budete mat sukromie..
@loveisintheair tá medická je dobrý nápad. al aj na slavín vybehnúť, tam je tiež pekne a romantický výhľad al sa prejsť na hrad. čo ja viem, tu je toho toľko....