Kam na rande v Michalovciach, alebo Košiciach, alebo blízko, na mieste ľahko dostupnom vlakmi? Nehľadám niečo romantické, skôr nejaká zábava, akcia, sranda na sobotu pre študentov za málo peňazí.
@Lacius To nie, my sme nechutní piráti ktorí radšej 10eur prejazdia na motorke alebo prejedia v Borsaline ako zaplatia 10eur za film, ktorý je zadara na internete. Viem, viem, treba podporovať kultúru a tvorcov filmu a také tie veci, ale prosto...
Dala by som si také nočné pozeranie nejakého fajn filmu s kópiu chipsov alebo arašidov alebo tyčiniek alebo čohosi.. ale nech by bolo čo jesť celé 2 hodiny...
@rici135 na motorku už kus zima a sme na nej furt zase, som chcela dačo iné vymyslieť @subarnica to aby si si našla vzťah jak máme my, práve si zhrnula jeho podstatu @Lacius nuž nedá mi to. Knihy napr. ocením ale ten filmový biznis aj tak je celý smutný, nič originálne, fakt len plytká zábava (nevravím, že sa nechytám, ale tak nejdeme si klamať, kvalitný film v komerčných kinách moc nebýva). Takže keď robíš napr. za 3eurá na hodinu a predstavíš si že viac ako 3 hodiny robíš na nejaký debilný film len aby si mal trochu lepšiu kvalitu, nepohodlnú sedačku a otravných ľudí naokolo, tak čo už Radšej projektor, film, vlastné jedlo, stopneš kedy chceš a kukáš z pohodlia postele
veď si spravte oslavu u niekoho doma, alebo sa vyberte do mestského parku a zahrajte si frisbee a bedminton, spravte si piknik... (aj keď to skôr v teplejšie dni .. v chladnejšie odporúčam nejakú kaviarničku, na Hlavnej je ich kopec, Halmi je klasika, alebo biliard v Katke Kino úsmev bol dobrý nápad, v Tabačke sú stále nejaké akcie, alebo prednášky... máme tu motokáry pri Carrefoure, laserovú arénu.. alebo si choďte zajazdiť na koňoch (ale to už asi tak lacné nebude, ak nemáte kontakty , trošku ďalej v Kavečanoch je bobová dráha a výhliadková veža, tiež v teplé dni (ak ešte nejaké budú) je tu napríklad rekreačný areál Anička, lanová dráha na Alpinke, alebo minigolf na Bankove tam je celkovo krásna príroda... Colloseum asi pozná každý (tam sú rockové a metalové koncerty..) alebo choďte do divadla ._.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov