Najprv chcem uviesť veci na správnu mieru aby ste si nemysleli, že som hlúpa. Práve som oslávila sladkych 16 a aj našla spriaznenú dušu, hoci je 2x tak starý ako ja :o). Moja matka je geniálna a tolerantná takže
hm ako tebe v podstate to može by%t jedno... pretože keĎ už mamina je v poho tak čo okolie .. nechapem..viem že na toto si sa nepytala čo teraz napíšem ale nedá mi to..nechapem to jak môže fungovať vzťah keď ty maš tych 16.. vieš ako mne nevadí ak má niekto 20 a chodí s 36 ročným ale predsa.. podla mna je to divné.. ak ne uchylné.. však on uplne inak vyrastal.. v inej dobe.. proste myslíš že je to na all život? je to normálne.. pls zodpovedz mi tieto otazky pokial ti nevadia.. bo poznam par pripadov s takouto kauzou a zatial som nedospel do štadia aby som to pochopil.. no ešte raz na tu tvoju otazku..okolie možeš mať v pixly.. je to tvoj život a tvoje rozhodnutia.. ak bys mohla tak sa vyjadri k tym mojim otazkam
fúha...skutočne!nemyslím si, že je to správne...už len kôli tomu, že on má iné hodnoty, názory, spôsob vedenia života...ak si myslíš- teda ak cítiš, že on je ten pravý, bud´ s ním len ako dobrá kamoška/ľahko sa píše.. /ak ťa ľúbi, počká..
ja mám 19 a nie som so istá, či by so mbola schopná fungovať v takom vzťahu..nehnevaj sa
Ale ak to cítiš takto, tak sa vykašli na názory iných, ktorí sú vo vašom vzťahu nepodstatní...
Dúfam, že vieš čo robíš...lebo pobláznenie z lásky je iné ak láska samotná...
podla mna je to v pohode... vobec nezalezi na veku... teda pokial si ho nejdes brat a nechces mat s nim dieta, tak ti moze byt uplne jedno ci mas nejakeho nevyzreteho 18 rocneho chalana alebo 31 rocneho muza... len pozor na to dieta... ja ked som mala 18 tak som mala 35 rocneho, ale nebrala som to nejak vazne, aj ked som ho mala rada. a vy dvaja neviem preco by si 16 rocna baba a 31 rocny chalan nemali co povedat... obaja mladi ludia... pokial si rozumeju a nejdu sa brat tak pohoda.
No.. ja si osobne myslim, ze je to prilis velky vekovy rozdiel.. pokial ty nie si extremne vyspela(myslim psychicky) na svoj vek a on nie je "zabudnuty". tak si nemyslim ze je to dobra volba :-I ale rob ako myslis, a este: nedaj sa namotat aj tym, ze mama ti ho schvalila..Mozno by ti schvalial aj 40 rocneho aj 15 rocneho, chce len aby si bola spokojna..
Inak ja som asi pred pol rokom mala tiez aferku s 31 rocnym(mala som 18.5 a zistila som, ze ten vekovy rozdiel by mi urcite po case velmi vadil)
Ja som presvedceny ze laska je len jedna a ta sa niako neodvija od veku velkosti ci pohlavia verim ze uplne kazdy moze milovat uplne kazdeho a nie je v tom rozdiel jedina prekazka ktoru pripustam je ze ti mladsi nemusia byt psichicky zreli na niaky vztah (napr 15 r a 35r) a to im moze spravit psichicku ujmu hlavne co sa tyka sexualnych praktyk... preto ten kto je starsi a ma ten svoj poklad naozaj rad musi dbat o to aby mu to cele niako neuzkodilo
Ahoj.Myslíš si že je to správne?Predstav si že ty ked si sa práve narodilatak on už bolo na strednej.Ved je medzi vami 15 rokov rozdiel.Myslím si že Typek má pravdu.No ale ako chceš je to len a len na tebe.
Kasli na ostatnych...tiez mam starsieho chlapa, lebo tych zabednecov okolo 18 uz nemozem vystat..to je fajn ze tvoja matka ho respektuje...a podla mna na ostatnych ani nezalezi..ty s nim chodis, a je len na tebe a a na nom ako to bude pokracovat dalej.len sa nikym nedaj obmedzit, a nepocuvaj rady inych ktori o tom nic nevedia. drzim palcde
Myslím že to e v pohode. Mne sa itež páči jeden, má 25 a ja len 17. A myslím, že aj napriek tomu, že býva odo mňa 60km, chcel by som mnou niečo mať. Na veku nezáleží. 16 rokov je krásny vek, tak si ho uži ale dávaj si aj pozor. Myslí to s tebou vážne, alebo to považuje len za taký flirtík?
Velmi mi to pomohlo. Tie co mi drzia palce aj tie kritickejsie na moje zamyslenie. Vsetky si vazim!
Samozrejme, ze nechcem a neplanuujem to navzdy!
A flirtikom to nenazvem ... Pozerame spolu kultove britske sitcomy a krmime sa pizzou.. A ja som stastna ale obcas citit ten rozdiel. Sama seba sa povazujem za inteligentnu ale urcite nemam take dispozicie aby som viedla plnohodnotny vztah s 31 rocnym muzom. A to ani nechcem.
no a co ja mam 17 a on 33 este o tom nik nevie len kamosky vsetky mi vravia aby som ho nechala lenze on je uzasny a lubim ho velmi.takze aj keby mi vravel sam neviem kto aby som ho nechala tak to urcite nespravim.a ty si do toho nenechaj kecat.ved ak sa mate radi tak je upne jedno aky je vas vekovy rozdiel napr.ja si so svojimi rovesnikmi vobec nerozumiem.
starší chalani sú takí príťažliví, sú inteligentní, pekní, rozumní, zodpovední, dospelejší, a vedia sa aj sami o seba postarať. Bože tak ja svojho drahého ľúbim je o mna o 9. rokov starší a je moje všetko.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ja mám 19 a nie som so istá, či by so mbola schopná fungovať v takom vzťahu..nehnevaj sa
Ale ak to cítiš takto, tak sa vykašli na názory iných, ktorí sú vo vašom vzťahu nepodstatní...
Dúfam, že vieš čo robíš...lebo pobláznenie z lásky je iné ak láska samotná...
Inak ja som asi pred pol rokom mala tiez aferku s 31 rocnym(mala som 18.5 a zistila som, ze ten vekovy rozdiel by mi urcite po case velmi vadil)
Dakujem Vam vsetkym za nazory!
Velmi mi to pomohlo. Tie co mi drzia palce aj tie kritickejsie na moje zamyslenie. Vsetky si vazim!
Samozrejme, ze nechcem a neplanuujem to navzdy!
A flirtikom to nenazvem ... Pozerame spolu kultove britske sitcomy a krmime sa pizzou.. A ja som stastna ale obcas citit ten rozdiel. Sama seba sa povazujem za inteligentnu ale urcite nemam take dispozicie aby som viedla plnohodnotny vztah s 31 rocnym muzom. A to ani nechcem.