Že sa mi ešte nechce vstať, tak posuniem budík na neskôr a spím ďalej a potom sa to opakuje alebo na to, čo mám na ten deň naplánované, vtedy samozrejme vstanem.
Na to, čo sa stalo včera a čo to znamená. hlavne ak som zaspal uprostred premýšľania nad nejakým svojím problémom alebo tak. Keď mi ráno postupne dochádzajú veci, čo sa minuly deň stali, je to buď najhoršia alebo najlepšia časť celého dňa. ide o to, čo sa stalo den predtym
pozrem na hodinky a pomyslim si :este aspon 5 minut....no a potom ma pes zacne olizvat a strasne knucat -chce aby som s nim isla von a snazi sa ma za rukav vytiahnut s postele...pod ho okriknem vstanem obleciem sa chytim voditko a ide sa ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
ale dnes som sa pozrela na hodinky, videla som na nich niečo po pol deviatej, prídem do kuchyne a bolo o hodinu viac! bola som v šoku...
Druhá myšlienka : " Je dnes škola?"
Tretia myšlienka : " ide sa na BIRDZ
2.koľko je vlastne hodín?
3.nestihla som seriál! :/
Na to, či som ešte stále v sne.
Na to, kedy opäť uvidím spolužiakov.
Na to, čo sa stalo včera a čo to znamená. hlavne ak som zaspal uprostred premýšľania nad nejakým svojím problémom alebo tak. Keď mi ráno postupne dochádzajú veci, čo sa minuly deň stali, je to buď najhoršia alebo najlepšia časť celého dňa. ide o to, čo sa stalo den predtym
A tak...
na to myslím každé ráno, čo sa nezobúdzam vedľa neho
Mne ráno NESTOJÍ!
a ak nie, tak nato aky je den a ake mam plany
1. Prečo mi, krista, nezvonil budík!
alebo
2. Krista, vypnite niekto ten budík!