no ja viem ze taka otazka...ale celkom by ma to zaujimalo Je tu niekto taky, kto kazde rano skoro vstava? Aj cez vikendy a nema s tym problem a ma rana rad? Lebo ja osobne niekoho takeho poznam a pride mi to uplne uletene vstavat kazde rano dobrovolne
Tysha- ja som volakedy tiez rano pozeraval rozpravky vzdy kacerovo a rychlu rotu chipa a daila ale teraz samozrejme uprednostnujem neskore vecere a vstavanie by som dal na skore poobedie
isty cas ked som ficala na zdravej strave a mala vela pohybu vstavala som okolo piatej rano bez problemov vobec som rano nebola unavena, bolo mi super...ale jak som sa zopsula a zacala s tymi vsetkymi nezdravymi a chutnymi jedlami aj unava prisla a fakt sa citim horsie jak vtedy, volaco to do seba ma
ja chodím spať okolo druhej v noci, vstávam okolo jedenástej, okrem pondelka, vtedy o piatej. mám rada neskoré večery. Skôr je pre mňa problém, že otec vstáva vždy ráno o šiestej, aj ked nejde do roboty, a potom vznikajú kvoli tomu hádky, lebo si nahlas púšťa radio a tak.
Ja chodim spat neskoro a vstavam o siestej... ale zvykla som si. cez vikend sa tiez nejako tak zobudim, ale vzdy zaspim dalej az do takej deviatej, desiatej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov