lebo to hovoríš, akoby si rap neznášala už len z princípu. Lebo retardovaní sopliaci sa potkýnajú o svoje mikiny a púšťajú si Rytmusa z mobilu na ulici, nemusí každý ďalší, čo počúva rap, byť rovnaký
@vive hovorím to preto, lebo mi tá hudba lezie na nervy. Nehovorím že nemám rada americký tanečný hip hop ale slovenský rap sa mi hnusí hudbou, textami, rapermi, všetkým.
práveže slovenský rap je lepši než americký... americký je dosť o ničem nemá to čo ma mneť.. slovenský rap nehovorím že všetky, ale niektorí majú naozaj dobre texty čo majú nečo do seba.. keď hovoria ne stále o sebe (ako v americkom, o sebe, o svojej crew s ostatne blbosti).. vím že to nemá takú úroveň ako inde ale majú zmysel, pravdu a tak.. napr. Levo a ne h16 a tak....
tekutastolica -ja nemam zly hudobny vkus.....pocuwam punk rock a je to moj styl cize moja vec...A TO ZE CHCEM NEJAKE RAPOVE PESNICKY ESTE NEZNAMENA ZE MAM RADA RAP!TAK AK CHCES DO NIEKOHO VYRIVAT TAK SEM ANI NEPIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sasi2680 ja tu hudbu nemam rada ja nepocuwam rap....boa sa uveddomte ludia tu nikto nemoze dat normalnu odpoved???(cest vinimkam) napisem ze chcem nejaku rapovu pesnicku a uz si vsetci myslia ze pocuwam rap.....ako ste ,,uzasni,, fakt :/
ja si myslim ze v kazdom hudobnom style sa da najst nieco co sa da vypocut..tak ako som bol na pitbullovi tak som bol aj na AC/DC a obidva koncerty boli super..podla mna sa netreba zameriavat len na jeden hudobny styl..
@passko to je keď tak tvoj názor @tinks a??? Čo má byť ? @krivajucastonozka ďakujem že pekná síce si to nemyslím ale to nie je o tom že by som sa zameriavala na jeden štýl ale na slovenskom rape som nenašla nič čo by sa dalo vypočuť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
@tekutastolica
ale ty takú hudbu musíš mať fakt ozaj rada, keď poznáš až dve pesničky..
@vive poser sa!
@musee
viac neviem uveisť, elbo poznám len túto a páči s mi preto, lebo má NESMIERNE pravdivý text
@tekutastolica
@ tekutastolica
práveže slovenský rap je lepši než americký... americký je dosť o ničem nemá to čo ma mneť.. slovenský rap nehovorím že všetky, ale niektorí majú naozaj dobre texty čo majú nečo do seba.. keď hovoria ne stále o sebe (ako v americkom, o sebe, o svojej crew s ostatne blbosti).. vím že to nemá takú úroveň ako inde ale majú zmysel, pravdu a tak.. napr. Levo a ne h16 a tak....
kasli na smutne pesnicky..
tak pekna baba a tak zaujata
ja si myslim ze v kazdom hudobnom style sa da najst nieco co sa da vypocut..tak ako som bol na pitbullovi tak som bol aj na AC/DC a obidva koncerty boli super..podla mna sa netreba zameriavat len na jeden hudobny styl..
tak ale to ze mas fasa nick to dufam uznas..
no ono ked ta ten styl nejak neoslovil tak asi v nom ani nebudes hladat..
ja si myslim ze Moja Reč je na ceskoslovensku bezkonkurenca.. ved vyskusaj..
a ked ne tak sa nic nedeje..
no a co je teda podla teba to naj co sa da pustit si do reprakov..?
nevadi, skusit som to mohol..
nech sa deje co sa deje najlepsie pesnicky ma itak Brano Mojsej a toho nikto neprekona..myslim ze takto by sme mohli nasu diskusiu uzavriet..