Ako ja osobne ešte pochopím, keď nejaký Slovák a má na to aj črty je neonacista, pretože aj Slováci sú árijci, aj keď s tým nesúhlasím, ale nechápem, ako môže byť neonacista napríklad Maďar, ktorí má predkov z Ázie a teda Árijec určite nie je. Vy tomu chá
ja nechapem nacka poliaka ked s nimi celu sv vojnu vymrdavali znicili varsavu vsetkych pobili a poliaci nackovia
celkovo nemam taketo rad
nehovorim ze zastavam ciganov to je este horsie ale obycajny ludia maju zviazane ruky ale keby mozem tak vsetky prachy co idu na ciganov davam do ruk do nemocnic napr tam si to viac zasluzia ako cierny koko* s co nikdy nic nedosiahol nedosiahne nic si nevazi nikdy si nic nevazil su bez vychovy
tak isto co sa s nas poctivych ludi (teda aspon dufam ) sa platia napr. protidrogove odvikanie a tieto ustavy ... ????? co to do p*ci znamena ked niekto zacne fetovat preco mu mam ja platit odvikanie pi*i fix
@stunbiker neonacko poliak, možno považuje židov za pliagu hodnú vyhubenia a s týmto sympatizuje s Hitlerom, aj poliak chce čistú bielu rasu, ako slovan sa cíti dôležito a chce chrániť svoju krajinu, národ od imigrantmi, multi-kulti a pod. a na to, čo bolo cez vojnu už zabudol. Neviem, poliaci mi nikdy neboli sympatický.Tak mimochodom, pozri sa do Ruska, tam je ich tiež veľmi veľa.
@cinky tak hej ale moze dat "nenavist" najavo aj inac a nemusi sa hlasit k nackom atd ... to je ako keby niekto zabil tvoju "pra rodinu" a teraz ho uctievas keby nebolo hitlera tak ci tak je nenavist voci rasam
@zmrdak snažím sa to nejak rozumne sformulovať, ale jediné čo mi napadá je, že načo by to robili. Poliaci majú určite svoje osobnosti, ktoré si osvojili myšlienky Adolfa a ktoré idú terajším mladých neonacistom, ako hovoríte, vzorom. Určite nemajú len vlajky s hakenmi, ale používajú aj slovanskú symboliku, len keď sa povie neonacista, hneď vidia všetci Hitlerovu ofinku a fúzy a hákový kríž. Tak isto aj tu vidím čoraz častejšie Perúnove sekery ako Thorove kladivá. Tak isto, načo by vytvárali novú ideológiu. Išlo by predsa o to isté, čo preslávil Hitler, len by to inak volali. Zbytočnosť, si myslím.
@stunbiker mám taký pocit, že ak by dal svoju nenávisť najavo akýmkoľvek spôsobom, spoločnosť by ho aj tak prehlásila za neonacistu. Povieš, že židov nemáš rád a hneď si hnusný xenofób, antisemita a to sa rovná neonacista. Tak isto povieš, že nechceš prisťahovalcov a neprispôsobivých spoluobčanov a si rasista a tým pádom neonacista. Čiže to je v podstate jedno
@cinky to sa mi stalo aj na birdzi ked som povedal nieco na ciganov tak hned som bol nacko ... ale to je zas chyba ludi ze si to neda dokopy vsetko a hned utocia urcite by som nikdy v zivote neprezentoval hitlera a pod ...
takže tebe neprekáža to, že sa navzájom idú pozabíjať za pôvod, rasu, náboženstvo atď, ale že nie su bieli?? a btw nacizmus NEMÁ pôvod v nemecku a NETÝKA sa len "bielych".
@hetfield no a? povedal som niekde, že všetci nemecký neonazi majú radi všetkých poliakov? sám som povedal, že mi poliaci niesu sympatický, tak neviem, prečo mi tu pripomínaš tú pesničku, poznám ju. Lenže, keď už sme pri tom, nemecký neonacisti možno nemajú radi poliakov, ale po novom sú myšlienky akejsi jednoty aspoň medzi ľuďmi z rovnakého, dajme tomu, hnutia. Je len na rozhodnutí každého, ako sa k nej postaví.
@stunbiker no, hej, ťažko je v dnešných časoch povedať svoj názor ak sa úplne nezhoduje s tou dnešnou vlnou všetolerancie
@cinky tym som len chcel poukazat na to ze na tych poliakov co sa k tomu hlasia nadavaju aj ich akoze spolubojovnici z reichu a myslienky jednoty sa koncia tam kde sa zacinaju stare uzemne krivdy ci uz nemecko polske alebo madarsko slovenske
@hetfield možno, ale to je už vec nemcov a poliakov. Spomínal som, že záleží na každom, ako sa k tejto veci postaví. Dokonca aj mnohý slovenský (považujú sa za tých uvedomelých) neonacisti, nacionalisti atď sú s tými maďarskými zadobre. Proste nápad celoeurópskej jednoty tu je, len ju nie všetci akceptujú. S tým sa už nedá nič urobiť. Tak neviem ešte, že o čom.
do koša s takýmito vypatlancami... sme premnožení ako krysy, pfuj... nacistujete furt, radšej icte hen do lesa zbierať plastové fľašky, bude to užitočnejšie
Odkedy sme my Slovaci arijci?? Nech ti nejebe na gebulu.
Skoda, ze uz zomreli pradedovia a dedovia dnesnych slovenskych, polskych, ceskych, ruskych a neviem akych nackov.. By z nich vyjebali dusu remenom. To ako keby mne cirkev zobrala vsetky pozemky a ja by som si dal pokrstit svoje decko. Muselo by mi instantne jebat.
Ale viete, že ani hitler nebol árijec a mal predkov z Afriky(tým ymslím černochov) ? A o tom, že modré oči sú mutácia a pôvodne sme mali všetci hnedé ani nevravím... Plus nie je to dôvod prešo si skíni holia halvu ? to posledné je fak totázka vždy ma to zaujímalo, že aký to má význam lebo men to príde trocha nepraktické .
@flagrantine Tak ani blázen nepovie že je blázen Jasné že tu sa k tomu nikto kto trocha rozmýšla nehlási keď tu je propagácia nacizmu zakázaná, ale v takej Amerike je to iné trochen:
@3mm Čo ja vim, celý druh homo sapiens sapiens pochádza z afrických pramatiek A skutoční skini nie sú náckovia ani rasisti a nemusia mať holú hlavu, môžu byť aj krátke vlasy.. » www.sharp.wbl.sk/KORENE.html...
@3mm ked si tak sikovny ze si sa na internete docital ze hitler bol cernoch, tak si skus aj vyguglit preco si skini holia hlavu. a nie, nie je to koly ociam, to by skor nosili kontaktne sosovky
@3mm tak už nie len žid, ale aj černoch a tie vlasy, ak už pre nič iné, je to praktické. Inak nechápem, ako by mi to, že si oholím hlavu malo pomôcť vo farbe očí??
@3mm a čo vy všetci máte s blonďákmi? to, že to je nordický ideál neznamená, že aby bol človek dokonalý musí byť modrooký blondýn pod árijskú rasu môže kľudne patriť aj hnedooký brunet, alebo zelenooká čiernovláska zas to nepreháňaj.
Hej, je to viac menej praktické, ja si hlavu žiletkou nikdy neholím, len strojčekom bez nadstavca a aj keď sa v lete niekedy spálim, je to praktické, v prípade núdze ťa nemá kto šklbať za vlasy, umyť hlavu znamená strčiť ju pod vodu a utrieť uterákom napríklad
Problém je, že neonacisti sú väčšinou ľudia, ktorí myšlienky nacizmu ani nechápu, len sa im páči, keď môžu mať vyholenú lebku z vonkajšej i vnútornej strany, hajlovať pri Tisovom hrobe, či robiť cirkus na futbalových štadiónoch.
A tí, ktorí neonacistické nálady vyvolávajú, prezentujú myslenie tých jedincov, ktorí nemyslia.
Nakoniec, ani Hitler nebol prototyp nordickej rasy (nízky, tmavé vlasy a oči), no to mu nebránilo v tom, aby na tejto myšlienke založil svoje učenie.
Ako tak čítam, tak niektoré tieto super komentáre sú na zaplakanie. Áno, byť hrdý na svoj národ, krajinu a na matku Európu a bojovať proti prisťahovalectvom je najväčšie zlo.
K tým Maďarom - 90 percent má slovanskú krv, pôvodných "Maďarov" sú 4 percentá.
Hitler nepovažoval Slovanov za menej cenných, ani za otrokov a pod. Viď Slovania v jednotkách SS a jednotkách Wehrmachtu.
A keď ste sa smiali na Mongoloch, tak si porovnajte, ako si oni udržiavajú svoju kultúru a ako si ju udržiavame my - mladým to s prepáčením jebe a veselo uznávajú cudzie pred vlastným. Už aj uznávať napr. Štúra je trápne a nie je to skrátka in, teraz letia sfetovaní negri.
nasratn a vsetkych rasistov a neonacistov..strasne mi jebu nervy ty akoze neonacisti co nic nevedia o druhej svetovej a jedine co videli bolo par videi z youtube.. je mi jedno kto ma aku farbu a akej je rasy ide o to co je v clovekovi a aky ma charakter !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
a čo sa týka rasistov, aj černoch, číňan či ktokoľvek iný môže byť rasista.
nacionalizmus a rasizmus nieje záležitosťou len nás, bielych, slovákov alebo nemcov.
Ale ja sa pýtam na neonacistov a neonacizmus sa netýka číňanov, ani černochov., ale len árijcov.
Že teda ako je to myslené a ako to myslel Hitler.
celkovo nemam taketo rad
nehovorim ze zastavam ciganov to je este horsie ale obycajny ludia maju zviazane ruky ale keby mozem tak vsetky prachy co idu na ciganov davam do ruk do nemocnic napr tam si to viac zasluzia ako cierny koko* s co nikdy nic nedosiahol nedosiahne nic si nevazi nikdy si nic nevazil su bez vychovy
tak isto co sa s nas poctivych ludi (teda aspon dufam ) sa platia napr. protidrogove odvikanie a tieto ustavy ... ????? co to do p*ci znamena ked niekto zacne fetovat preco mu mam ja platit odvikanie pi*i fix
ale to je trocha mimo temu
..kvak..
co mas s toho ze si nejaky arijec ked budes mat v hlave nasrate ?
ja som nikdy netriedil ludi podla ras ale podla postoju k veci spravania atd ......
radsej slusny madar ako nejaky sef slovak
..kvak..
a nacionalizmus nie je to isté ako nacizmus, aj keď to má s tým dosť spoločné.
a ľudia sú ľudia, nezáleží na farbe pokožky, keď je kokot a je na hlavu, tak s tou rasou to nemá spoločné určite nič.
» api.ning.com/files/G28JvCecR... *rmYzWnAoV72rxSK92o-jr0Ac_/1.jpg
..kvak..
..kvak..
@stunbiker no, hej, ťažko je v dnešných časoch povedať svoj názor ak sa úplne nezhoduje s tou dnešnou vlnou všetolerancie
@tennara a kde teda vznikol ak nie v nemecku?
Neonacizmus sice vychadza z nacizmu, ale jeho hlavnou ideou je nadradenost bielej rasy (kam sami seba radia aj Madari), co uz je trochu rozdiel.
Skoda, ze uz zomreli pradedovia a dedovia dnesnych slovenskych, polskych, ceskych, ruskych a neviem akych nackov.. By z nich vyjebali dusu remenom. To ako keby mne cirkev zobrala vsetky pozemky a ja by som si dal pokrstit svoje decko. Muselo by mi instantne jebat.
@cinky každý árijec je biely, nie každý biely je árijec.
@3mm Čo ja vim, celý druh homo sapiens sapiens pochádza z afrických pramatiek A skutoční skini nie sú náckovia ani rasisti a nemusia mať holú hlavu, môžu byť aj krátke vlasy.. » www.sharp.wbl.sk/KORENE.html...
@cinky že nie ej vidno že nie sú blond ale ako vravim neviem a prakticke to nie je kamarát si to tiež myslel kým ho v lete nespálilo
Hej, je to viac menej praktické, ja si hlavu žiletkou nikdy neholím, len strojčekom bez nadstavca a aj keď sa v lete niekedy spálim, je to praktické, v prípade núdze ťa nemá kto šklbať za vlasy, umyť hlavu znamená strčiť ju pod vodu a utrieť uterákom napríklad
A tí, ktorí neonacistické nálady vyvolávajú, prezentujú myslenie tých jedincov, ktorí nemyslia.
Nakoniec, ani Hitler nebol prototyp nordickej rasy (nízky, tmavé vlasy a oči), no to mu nebránilo v tom, aby na tejto myšlienke založil svoje učenie.
Hitler nepovažoval Slovanov za menej cenných, ani za otrokov a pod. Viď Slovania v jednotkách SS a jednotkách Wehrmachtu.
A keď ste sa smiali na Mongoloch, tak si porovnajte, ako si oni udržiavajú svoju kultúru a ako si ju udržiavame my - mladým to s prepáčením jebe a veselo uznávajú cudzie pred vlastným. Už aj uznávať napr. Štúra je trápne a nie je to skrátka in, teraz letia sfetovaní negri.