Čaute mám 15 rokov a 170 cm otec má 168 a matka 165 podla nejakých vzorcov mi vyšlo že by som mal mať tak 173cm max je možné aby som narástol ešte viac aspoň do tých 180cm športujem - aktívne behávam, mám pestrú stravu a veľa spávam . Ak poznáte nejaké ra
Kde na to tí ľudia chodia to by som bol zvedavý. Hlavne mi je smiešne ak niekto niekomu niečo povie alebo si niečo prečítajú a to je smerodajné. Je to úplný nezmysel ja mám okolo 183-185 cm a otec má 172 cm a matka možno 169 cm takže len toľko k tomu
@Vseotec ...v škole nás učili, že ženy rastú najviac do 15tky, muži najviac po 15tke ja mám 22 skoro a uz 10 rookov skoro vobec nerastiem genetika je svina ...ale ty ešte môžeš dosť podrásť, veď práve ideš do toho obdobia
@vseotec kašli zatiaľ na posilku...niekto ti povie, že to neovplyvňuje rast, niekto hej...máš menších rodičov, tak radšej si nájdi iný šport...posilka počká...je kopu zábavnejších športov...ja som bol na tom tiež tak nejak v tvojom veku, honil som sa za svalmi a bieda...brachov mám oboch vyšších skoro o hlavu
tak ja to nemam osobne na sebe vyskusane, ale som maniak na vitaminy , mineraly a prirodne liecby- aj čo sa tyka inf. okolo toho a tu pišu že by mal pomahat niacin- vitamin b3-že podporuje tvorbu rast. hormonu.
cely navod na zvysenie vysky: (prelož si )
THE FORMULA FOR HEIGHT INCREASE (final version):
M + E + N + S
Melatonin (3mg before bed) + Exercise (high intensity resistance, high intensity sprinting) + Niacin (500mg/day on empty stomach) + Sleep (8hrs +)Cliffs:
1. Increase growth hormone
2. Reduce estrogen. Estrogen seals the growth plates and causes the cessation of growth, although some is required for a pubertal growth spurt.(This for in terms of height, only works if your still a teen/young adult with your growth plates still open)
3.Niacin has shown to quadruple GH for a short period of time
4. For niacin to work one should take a flush-version (non*flushing*doesn't*work) in the morning and eat breakfast 3 hours later, food inhibits Niacin from producing GH
5. Teens who go on this routine have grown 3+ inches.
Routine (Cliffs):
1.Take a flush version of niacin(250-500mg) in the morning , do not eat for 3 hours, non flush/timed release niacin will not work.* » www.amazon.com/gp/product/B00....
2.Take niacin every other day, 4 weeks on 2 weeks off so you dont get used to it.
3.3mg Melatonin before bed , helps get rid of excess estrogen and promotes deep sleep
4. Sprint 5 minutes 3 times a week, increases GH by a ton.
no a tych typov vitamin b3 je viac- flush verzia, non flush verzia a inositol
na podporu rastu by si potreboval full flush niacin davka do 500mg denne - a ten sa neda kupit v SR- asi iba objednat zo zahraničia a potom treba este melatonin- to je na ulahcenie zaspavani
to este narasties chlapci su trosku spomaleni v tomto ako ja som dosiahla svoju finalnu vysku v 12 rokoch a mam 168 len tak pre ilustraciu
teoreticky tych 180 mozes mat ale rataj aj s variantou ze ich mat nebudes to tazko povedat ak ste v rodine vsetci krpati (ako aj stari rodicia ujovia blabla) tak z teba asi basketbalista nebude
tak v dvoch rokoch som mal 91 cm čiže 91 *2 by som mal mať 182 ? starkého mám dosť vysokého 185 cm nemyslím si že posilka spomaluje rast pokiaľ sa nejedná o nejaké hardcore drepy a mŕtve ťahy čo u mňa nehrozí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
nič nepomôže
tak ja to nemam osobne na sebe vyskusane, ale som maniak na vitaminy , mineraly a prirodne liecby- aj čo sa tyka inf. okolo toho a tu pišu že by mal pomahat niacin- vitamin b3-že podporuje tvorbu rast. hormonu.
cely navod na zvysenie vysky: (prelož si )
THE FORMULA FOR HEIGHT INCREASE (final version):
M + E + N + S
Melatonin (3mg before bed) + Exercise (high intensity resistance, high intensity sprinting) + Niacin (500mg/day on empty stomach) + Sleep (8hrs +)Cliffs:
1. Increase growth hormone
2. Reduce estrogen. Estrogen seals the growth plates and causes the cessation of growth, although some is required for a pubertal growth spurt.(This for in terms of height, only works if your still a teen/young adult with your growth plates still open)
3.Niacin has shown to quadruple GH for a short period of time
4. For niacin to work one should take a flush-version (non*flushing*doesn't*work) in the morning and eat breakfast 3 hours later, food inhibits Niacin from producing GH
5. Teens who go on this routine have grown 3+ inches.
Routine (Cliffs):
1.Take a flush version of niacin(250-500mg) in the morning , do not eat for 3 hours, non flush/timed release niacin will not work.* » www.amazon.com/gp/product/B00....
2.Take niacin every other day, 4 weeks on 2 weeks off so you dont get used to it.
3.3mg Melatonin before bed , helps get rid of excess estrogen and promotes deep sleep
4. Sprint 5 minutes 3 times a week, increases GH by a ton.
no a tych typov vitamin b3 je viac- flush verzia, non flush verzia a inositol
na podporu rastu by si potreboval full flush niacin davka do 500mg denne - a ten sa neda kupit v SR- asi iba objednat zo zahraničia a potom treba este melatonin- to je na ulahcenie zaspavani
zdroj: » forum.bodybuilding.com/showthread.php?...
ake definitvne
aj ja to mam tak že od 13-14 nerastiem -mozno 1cm
teoreticky tych 180 mozes mat ale rataj aj s variantou ze ich mat nebudes to tazko povedat ak ste v rodine vsetci krpati (ako aj stari rodicia ujovia blabla) tak z teba asi basketbalista nebude
mám rada definitívne vyjadrenia, ktoré nedávajú možnosť diskusie
?