Dala som sa radikálnejšie ostrihať pre zničené konce asi pred dvoma mesiaci, a síce vlasy o niečo dorástli, ale kaderníčka mi odcvakla strašne veľa, a ja už chcem dlhé vlasy! Čo pomáha na rýchlejší rast vlasov ?
preto sa ja strihavam postupne ... kazde 2-3 tyzdne ... nikto si ani nevsimne ze som ostrihana, stale sa zbavujem poskodenych koncekov, takze je ich stale menej(tych poskodenych vlasov) a vlasy mi zacali poriadne rast ...
pekne mi rastli ked som sa zmyvala tym dixi samponom zihlavovym, prelievala zihlavou, jedla pri tom zdravo a bohato zeleniny ovocia, nie vysmazane a pila vela vody, vtedy rastli viac ako inokedy, ale ma na to svoj vplyv aj genetika, drzim palce
@rheia ... fuu tak priblizne pol centimetra az centimeter ... a za nejake 3 tyzdne mi to dorastie na dlhsie ako som mala ... tak to je v pohode :- ) ... haha jop odporucam ...
ja som prelievala žihľavou, neviem či som si to namýšľala alebo to fakt pomáhala.. teraz mám farbené, predtým som bola bruneta, teraz blond, a za nejaké dva týždne na odrastoch vidím že mi narástli aspoň o pol centimetra a snažím sa žehliť čo najmenej.. prestrihávanie pomáha, síce najlepšie je radikálne zostrihnutie aspon o 5cm a vlasy sa totálne zregeneneruju ak sú poškodené, číže mne tých pár milimetrov moc nepomáha, ale už si na také zostrihávanie netrúfam neviete nejaké stránky na fajn účesy pre kratšie blond vlasy ??
@governmenthooker no tak to je pozitivne ze rastu ... a radikalne podstrihnutie nieje vzdy dobry napad ... a najma ak si zehlis vlasy ... ved kym ti dorastu zas do dlzky, aku chces, budes ich mat este viac poskodene ako predtym ...
@governmenthooker aa inak este skus nosit vlasy v gumicke ... teda aspon doma ... alebo stale ked sa da ... vtedy rastu vlasy rychlejsie a menej sa lamu :- )
@avieabbey aj v gumičke sa lámu (práve tam, kde máš tú gumičku) a neni to pravda, že vtedy rastú rýchlejšie, ale zas to neni zlé, keď ich nemáš moc silno zviazané...
ale to podstrihávanie sa mi moc páči, budem to aj ja praktizovať (len mamču drbne, lebo to bude praktizovať ona
inak hej, ja som sa minulú jeseň ostrihala riadne (vždy to začne, "mamča, podstrihni mi konce" .. o chvíľu "a môžeš aj trošku do postupna" a trištvrte vlasov v perdeli..) no a to je koľko trištvrte roka odvtedy a narástli mi riadne....
ale teraz po celom lete na slnku/vo vode ich mám také zničené, že sa neodvažujem ísť ku kaderníčke, lebo tá by ma pri požiadavke nech mi zastrihne konce, rovno strojčekom prešla... ale tiež sa chystám riadne podstrihnúť (ak mi to chlap dovolí a potom masky, kokosový olejček a isto aj tento žihľavový šampón skúsim...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
inak zihlavovy sampon, ale dost zalezi od tvojej genetiky
ale to podstrihávanie sa mi moc páči, budem to aj ja praktizovať (len mamču drbne, lebo to bude praktizovať ona
inak hej, ja som sa minulú jeseň ostrihala riadne (vždy to začne, "mamča, podstrihni mi konce" .. o chvíľu "a môžeš aj trošku do postupna" a trištvrte vlasov v perdeli..) no a to je koľko trištvrte roka odvtedy a narástli mi riadne....
ale teraz po celom lete na slnku/vo vode ich mám také zničené, že sa neodvažujem ísť ku kaderníčke, lebo tá by ma pri požiadavke nech mi zastrihne konce, rovno strojčekom prešla... ale tiež sa chystám riadne podstrihnúť (ak mi to chlap dovolí a potom masky, kokosový olejček a isto aj tento žihľavový šampón skúsim...
hej a tebe k téme žena, zinok!