Sevas, mam taky problem s rastom, mam 15 rokov a meriam len 175 cm. Mam par otazok: na chalanov: aky ste vysoky, kolko mate rokov, kedy ste prestali rast, na dievcata: aku mate vysku, a ci preferujete vyssich muzov, tak vseobecne: akym sposobom mozem vyra
tak ja mam asi 178cm a chlapi sa mi pacia hlavne taki okolo 185cm a viac, ale nevadia mi ani nizsi
napriklad u mna to bolo s rastom tak, ze som si myslela, ze od 15tky nerastiem, to som mala okolo 172cm, no praveze, ked som zacala viac sportovat, akoby som narastla viac a rastla som dokonca este aj po 18tke, takze to je individualne
Závisí to od viacerých faktorov. Aj od genetiky ale môj otec napr na ZŠ patril medzi najnižšie osoby v triede, dokonca aj baby boli vyššie a na SŠ sa tak vyšvihol že má 184.. oboch rodičov má nízkych a všetci súrodenci (4) majú nad 180 až do 188...
toto viac menej vsetko v genetike - iba malo to mozes ovplyvnit, pozri aki su velki tvoji rodicia, a najblizsi z rodinny. tieto cvicenia ta nebudu obmedzovat v raste, prinajmensom ich budes vykonavat iba technicky zle ako 90% populacie. Ja som mal v 15 mozno aj pod 170, bol som najmensi zo vsetkych, prerastli ma aj chalani o dva-tri roky mladsi. Teraz 24 - 193cm.
175 ti nestačí? To je úplne ideálna výška, ja moc osobne nepreferujem chlapcov, ktorí sú odo mňa dobre že nie o 3 hlavy vyšší, pretože ja sama meriam len 158 cm. Takže no stress. Ešte vyrastieš.
@enh4nce Nepýtaj sa, akých mužov výškovo ženy preferujú - u každej to je inak. Mne sa vysoký muži veľmi nepáčia, ale láska je láska a tá si nevyberá (tým nenarážam na seba). Myslím si, že to cvičenie ti mohlo spomaliť alebo pozastaviť rast, dúfam že si aspoň žiadne doplnky nebral (lieky, vitamíny...). Zájdi k lekárke. No máš ešte len 15, do 18 ešte môžeš porásť.
mám 14 a meriam 170cm...myslím že je to taka normálna výška na 14 ročného chalana. Ale myslím že určite ešte vyrastieš... ja by som chcel byť vysoký tak okolo 187cm
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
okolo tych 185-190 ideal
inak ja nerastiem od 12 ak ta to potesi
inak ja mám tak 169-170 a je mi srdečne jedno koľko kto meria
ako fakt ti neviem povedat, ze kedy som prestal rast, picoviny neriesim
napriklad u mna to bolo s rastom tak, ze som si myslela, ze od 15tky nerastiem, to som mala okolo 172cm, no praveze, ked som zacala viac sportovat, akoby som narastla viac a rastla som dokonca este aj po 18tke, takze to je individualne
Na neinformovanosti sa hnevas? :o Povedz mi prosim teda aky je priemer?
Závisí to od viacerých faktorov. Aj od genetiky ale môj otec napr na ZŠ patril medzi najnižšie osoby v triede, dokonca aj baby boli vyššie a na SŠ sa tak vyšvihol že má 184.. oboch rodičov má nízkych a všetci súrodenci (4) majú nad 180 až do 188...
Máš len 15, chlapci rastú dlho.
Mám 174 cm a byť vysokou je privilégium,ktoré nie každý má
Podľa mňa môžeš byť s výškou celkom spokojný (nebolo by na škodu keby si mal tých 180 cm ale nezúfaj ešte rastieš pravdepodobne
Každý má inú genetiku a záleži od tvojho rastového hormonu, koľko ešte narastieš... ak by si ho mal málo, nemal by si ani 174 cm
Ja osobne preferujem skôr vyšších chalanov (180-190 ) pretože by som mala z toho zmiešané pocity,keby som mala nižšieho chalana
Ale láska je silná čarodejka,aby som sa neprepočítala