@rocafella super vyzerá to pre mňa síce nechutne, ale viem si predstaviť, že niekomu to chutí, pekne naservírované
Stačí tak? Nabudúce k veci, díkičko.
@sugy1 mne to je uplne jedno sak na obed som sa napchavala pecenym kuratom ja ten kolac robim len preto lebo mi to chuti a robim to s tym co je doma takze raz s medom raz s agave .... ako kedy
@lawey jo presne ja plánujem krtkovú tortu robiť na veľkú noc bude celá pre mňa pretože ostatný budú s predsudkami ohľadom veganstva jesť radšej medové koláče a podobne
@bracadabr nemám, koláčiky mocc nerobím, lebo rovnako ako u vás, by sa nezjedli (ale teraz chcem, pretože mám vyslovene na to chuť to vyskúšať a sestre by chutil a dedko isto trajbne, lebo on ma dosť podporuje vo veciah ktoré spravím .) i keď mi povie že nesúhlasí s mojou stravou ale i pred babkou sa ma zastane keď horekuje že omrem a že fakt si mám dať toho zajačika, a urobí mi šalát .D)
a navyše bývame dva kusi ludí tutok len .D A zožrali by sme to na počkanie a potom horekovali zase my .D
takže radšej na svk... inak ako nepečiem vobec ... skor si radšej raz za čs niekde dám kúsok .D
a tento recept vyzerá byť fajný .) » varecha.pravda.sk/recepty/vegan-k... zazáložkovaný bou .D
@lawey : )
už len z princípu že v niečom nie je vajce alebo kopu cukru to nechcú zjesť,predsudky, aspoň je toho viac pre mňa a výčitky nie sú až také veľké
dakujem zazáložkujem si ho kokosové mlieko už mám nakúpené dopredu ale s jahodami mi to až tak nesedí, bude banán :happy:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Raw tataráčik mňam
» varecha.pravda.sk/recepty/cookies...
bezlepkové halušky s kyslou kapustou, cibuľa a tofu (bezlepkové sú preto pretože tam niesu žiadne halušky)
@1 pekné naservírovanie
Takéto chute !
Stačí tak? Nabudúce k veci, díkičko.
inak, moje naobľúbenejšie a najrýchlejšie raw recepty sú:
zober banán, olúp banán, zjedz banán.
zober mango, očisť mango, zjedz mango.
zober papayu, naporcuj papayu, zjedz papayu.
nie je zač!
spodok : 2 hrnceky orechov (mix)
3/4 datlov bez kostok (namocene)
2PL neprazene kakao
2PL kokosovy olej
1PL kokos struhany
plnka : 3 hrnecky kesu (cez noc namocene)
1/2 hrnceka medu alebo agave
1/4 hrnceka citronovej stavy
1ČL citronova kora
3/4 hrnceka kokosoveho oleja
2PL kokosove mlieko
na vrch som dala GOJI dzem alebo mozes rozmixovat datle a mrazene ovocie
čo je toto za móda ale
a ešte by som chcela dať do pozornosti ultrajednoduché mafiny
alebo
žiadny recept čo som tu dala nie je raw ale to stačí nakrájať zeleninu/ovocie, pridať orechy/ semienka a jedlo je hotové tak ako @8
je to extremne jednoduche, chutné, a nebudem to musiet jest sma a alebo o dvoch, ale porozdávam tam .D
Máš nejaký overený recept?
a navyše bývame dva kusi ludí tutok len .D A zožrali by sme to na počkanie a potom horekovali zase my .D
takže radšej na svk... inak ako nepečiem vobec ... skor si radšej raz za čs niekde dám kúsok .D
a tento recept vyzerá byť fajný .) » varecha.pravda.sk/recepty/vegan-k...
zazáložkovaný bou .D
už len z princípu že v niečom nie je vajce alebo kopu cukru to nechcú zjesť,predsudky, aspoň je toho viac pre mňa a výčitky nie sú až také veľké
dakujem zazáložkujem si ho kokosové mlieko už mám nakúpené dopredu ale s jahodami mi to až tak nesedí, bude banán :happy: