Ahojte,nazory na tuto nizkonakladovku som si uz precitala,ale skor by ma zaujimalo ake mate skusenosti s casom priletu uvedenym na letenke?Viem, ze sa to neda vo vseobecnosti aplikovat a zavisi to od mnohych faktorov...ale z vasej skusenosti dodrzali ho?
U mňa nebol problém s časom zatiaľ žiaden.
Jediná zlá skúsenosť bola keď som bol na Gran Canaria tak mi pár hodín pred odletom prišla od nich smska že v Madride je štrajk a nemôžem si zobrať veľký kufor len príručnú batožinu.
Tak som musel z Gran Canarie letieť do anglicka kde som čakal 8 hodín na prestup do BA.
Letel som raz s touto spolocnostou BA-Brussel a spat, musim povedat, ze casovo uplne v pohode (da sa povedat, ze uplne presne sme prileteli aj odleteli), jednoducho spokojnost
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Jediná zlá skúsenosť bola keď som bol na Gran Canaria tak mi pár hodín pred odletom prišla od nich smska že v Madride je štrajk a nemôžem si zobrať veľký kufor len príručnú batožinu.
Tak som musel z Gran Canarie letieť do anglicka kde som čakal 8 hodín na prestup do BA.