2. videla som veľa krásnych vecí a neviem si vybrať jednu.
3. túžim po tom založiť si rodinu, prežiť krásny život, a vidieť veľa krásnych miest.
4. najkrajšie veci čo som zatiaľ zažila: prvá pusa, jazda na koni (naj v trysku hore kopcom ), prvý sex, +týždeň čo som bola vo fínsku (tu ide hlavne o ten pocit slobody)
1. nie je to žiadne konkrétna vec, aj keď možno Angkor Vat v Kambodži, niečo z Indie...ale fakt nemám jednu konkrétnu vec, ktorú by som chcela vidieť, všetko závisí od okolností
2. obrázok žlto-ružového chlpatého svetra v katalógu, pri ktorom mi vždy išlo do plaču a potom som ho stratila
3. Veľkú Cestu a veľa Malých Ciest. Či vlastne celý život je Veľká Cesta.
4. okamihy, krátke záblesky šťastia, ktoré sa mi neskytli pri niektorých ľuďoch a už sa nikdy nezopakujú
1. a) z tých vecí čo sa reálne dajú vidieť? Asi Potalu.
b) z tých vecí o ktorých by väčšina ľudí povedala že neexistujú? "Jaskyňu predkov", ako to tibeťania volajú.
2. hm, neviem, nič takého výrazného ma nenapadá
3. Ako ráno vojdem do SVOJICH kancelárií SVOJEJ firmy, a cestou k SVOJMU stolu sa pristavím pri SVOJOM grafikovi a pozriem čo práve robí, SVOJOM level dizajnérovi a pozriem ako pokračuje v tom o čom sme včera hovorili, SVOJOM zvukárovi a chvíľku s ním len tak pokecám, potom si sadnem za SVOJ stôl, otvorím SVNko a pozriem čo nového sa udialo v zdrojáku MOJEJ hry, vyberiem si z vecí čo treba spraviť ktorú urobím, a pustím sa do nej. A pár mesiacov na to sa na Steame objaví MOJA hra, a na youtube na účte TotalHalibut sa objaví WTF is...? MOJEJ hry...
4. neviem, nič čo by nejak výrazne malo takéto absolútne prvenstvo ma nenapadá.
1. Čo sa oplatí aspoň raz v živote vidieť? (čo by ste chceli, čo je také nádherné).
nadherné to prave nieje ale každému by som odporúčala asopn raz za život vidieť následky ludskej hlúposti, úmyselnej krutosti alebo nedbanlivosti.. : ponaučenie nadosmrti
2. Čo najkrajšie/najlepšie ste zatiaľ v živote videli? (o čom si myslíte, že je tak dobré aby to videli aj ostatný)
tažké .. krásu vidí každý v niečom inom, osobne ma fascinujú vlny v tráve nevidno ich každý den, treba aby mal trávnik prevažne všade rovankú výšku a aby bol dosť silný vietor (nejaký ten trávnik by sa tiež zišiel priroda, architektúra, súhrn farieb a tvarou, asymetrické vzory, zmysel kontrastov.
uprimmne neviem čo by kto rád videl, nech si teda každý najde to svoje naj
3. Čo najkrajšie/najlepšie chcete v živote zažiť? (po čom túžite)
stáť na vrchole s nevídaným výhladom , po dvoch hodinách v kine si povedať .. ano, za Toto môžem Ja!
4. Čo najkrajšie/najlepšie ste zatiaľ v živote zažili? (na čo radi spominate)...
malé vyťazstvá, vedomie ponaučenia sa s prehier, blizkosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
2. videla som veľa krásnych vecí a neviem si vybrať jednu.
3. túžim po tom založiť si rodinu, prežiť krásny život, a vidieť veľa krásnych miest.
4. najkrajšie veci čo som zatiaľ zažila: prvá pusa, jazda na koni (naj v trysku hore kopcom ), prvý sex, +týždeň čo som bola vo fínsku (tu ide hlavne o ten pocit slobody)
2. obrázok žlto-ružového chlpatého svetra v katalógu, pri ktorom mi vždy išlo do plaču a potom som ho stratila
3. Veľkú Cestu a veľa Malých Ciest. Či vlastne celý život je Veľká Cesta.
4. okamihy, krátke záblesky šťastia, ktoré sa mi neskytli pri niektorých ľuďoch a už sa nikdy nezopakujú
2.
3. Lásku na cely život a všetko čo k tomu prislúcha, možno je to hlúpe, ale vraj je to super
4. Neskutočné dobrý SEX
2. Videla som rásť šteniatka a bolo to zlato ťarbavé
3. Fu, najkrajšie... najkrajšie budú moje deti!
4. Veľa bolo pekného. Zväčša noci
-----šťastných ľudí, ktorí sa miluju, rodia a prebývajú v láske...
2. Čo najkrajšie/najlepšie ste zatiaľ v živote videli? (o čom si myslíte, že je tak dobré aby to videli aj ostatný)......
-----prejav Božej lásky a prijatie Ježiša do svojho srdca...
3. Čo najkrajšie/najlepšie chcete v živote zažiť? (po čom túžite)....
-----druhy príchod Ježiša Krista na zem, jeho kráľovstvo nebeské...
4. Čo najkrajšie/najlepšie ste zatiaľ v živote zažili? (na čo radi spominate)...
-----počas komy stretnutie s našim Pánom.....
filip
2.jedno ráno v Júli 2012
3. lásku na celý život. vidieť hrať naživo Ben Howarda a Sigur Rós.
4. nepoviem.
2. @laurikaaa - u
3. Asi to lietanie s tym oblekom ale neviem ako sa to vola basejumping? Netusim
4. Sex s @laurikaaa jednoznacne
2. leto 2012 a Rainbow g.
3. myslím že nejaký každoročný poriadne dlhý road trip a povedal by som aj lásku na celý život, ale to je u mňa utópia.
4. to, čo sa už nikdy nevráti. a nespomínam na to rád.
2. výhľad zo Sokolice bol zatiaľ to naj čo som videl
3. ...
4. leto 2012
2. Island
3. asi pocit úplného šťastia a potom hneď skonať, nech sa to nedojebe
4. neviem si na nič spomenúť, takže to nebolo asi nič markantné....mám smutný život asi
2. Seba
3. Môj klon v posteli
3. Seba v posteli
A teraz su to už iné ciele
2. Dolomity (ale v podstate celé Alpy)
3. áno - lásku na celý život a cestu okolo sveta, samozrejme v toyote
4. tak na toto neviem odpovedať
1. Oči treba mať otvorené stále.
2. Čo najkrajšie/najlepšie ste zatiaľ v živote videli?
2. Turecko, ide sa na Grécko
3. Čo najkrajšie/najlepšie chcete v živote zažiť?
3.O rok okolo 22.3.....
4. Čo najkrajšie/najlepšie ste zatiaľ v živote zažili?
4. 20.1,14.2, 22.3, Turecko,
b) z tých vecí o ktorých by väčšina ľudí povedala že neexistujú? "Jaskyňu predkov", ako to tibeťania volajú.
2. hm, neviem, nič takého výrazného ma nenapadá
3. Ako ráno vojdem do SVOJICH kancelárií SVOJEJ firmy, a cestou k SVOJMU stolu sa pristavím pri SVOJOM grafikovi a pozriem čo práve robí, SVOJOM level dizajnérovi a pozriem ako pokračuje v tom o čom sme včera hovorili, SVOJOM zvukárovi a chvíľku s ním len tak pokecám, potom si sadnem za SVOJ stôl, otvorím SVNko a pozriem čo nového sa udialo v zdrojáku MOJEJ hry, vyberiem si z vecí čo treba spraviť ktorú urobím, a pustím sa do nej. A pár mesiacov na to sa na Steame objaví MOJA hra, a na youtube na účte TotalHalibut sa objaví WTF is...? MOJEJ hry...
4. neviem, nič čo by nejak výrazne malo takéto absolútne prvenstvo ma nenapadá.
» www.southside.de/en/...
Miami beach
Egypt a Mallorca
Miami beach a Scheveningen
viem vsetko je o dovolenkach, ale to je to najkrajsie co som videla a zazila, kedze milujem cestovanieeeeeeeeee!!
2. Mexico
3. Chcem cestovať po svete
4. Plávanie s delfínmi a ešte mnoho ďalších
2. Vždy je niečo čo sa dá vidieť napr. iba raz, len treba mať otvorené oči.
3. Cestovanie a zaslúžená dovolenka na Jamaice a Seycheloch a aby sa mal každý rád
4. Narodenie mojej malej neterky... áá pekné noci ...
1. Čo sa oplatí aspoň raz v živote vidieť? (čo by ste chceli, čo je také nádherné).
nadherné to prave nieje ale každému by som odporúčala asopn raz za život vidieť následky ludskej hlúposti, úmyselnej krutosti alebo nedbanlivosti.. : ponaučenie nadosmrti
2. Čo najkrajšie/najlepšie ste zatiaľ v živote videli? (o čom si myslíte, že je tak dobré aby to videli aj ostatný)
tažké .. krásu vidí každý v niečom inom, osobne ma fascinujú vlny v tráve nevidno ich každý den, treba aby mal trávnik prevažne všade rovankú výšku a aby bol dosť silný vietor (nejaký ten trávnik by sa tiež zišiel priroda, architektúra, súhrn farieb a tvarou, asymetrické vzory, zmysel kontrastov.
uprimmne neviem čo by kto rád videl, nech si teda každý najde to svoje naj
3. Čo najkrajšie/najlepšie chcete v živote zažiť? (po čom túžite)
stáť na vrchole s nevídaným výhladom , po dvoch hodinách v kine si povedať .. ano, za Toto môžem Ja!
malé vyťazstvá, vedomie ponaučenia sa s prehier, blizkosť
Útek z väznice Shawshank
2. Čo najkrajšie/najlepšie ste zatiaľ v živote videli?
Radosť
3. Čo najkrajšie/najlepšie chcete v živote zažiť?
Rovnováhu
4. Čo najkrajšie/najlepšie ste zatiaľ v živote zažili?
Pohyb