Je niečo, čo vám stačilo raz alebo už nikdy nezažijete? Neradi na to spomínate, nemáte možnosť si to zopakovať či máte pocit, že sa vám naskytne len raz? Alebo niekto iný raz za život skúsil...
Je to možno hlúpe, ale ja by som nechcela znova zažiť skúšky na autoškole - zvlášť cvičisko. Mala som otrasnú policajtku a zapotila som sa pri tom ako nikdy a to som si bola cvičiskom pred skúškami istá.
Bodla ma osa zvnútra do úst
Pil som si pivko, ona nejak vletela do neho ale ja som si to nevšimol, napil som sa znovu a v tom zrazu cítim niečo v ústach... sviňa jak sa topila ma pichla normálne zvnútra.
Tak som ju chytil medzi zuby, pivko samozrejme prehltol (však nebudem kvôli svini malej snáď plytvať) a ju potom vypľul.
Pri @5 som si spomenula na to ako sa mi raz v priebehu 1 tyzdna podarilo zjest 2 komarov fuj...lezala som v posteli a pocula som ho okolo mna lietat ani som si neuvedomila ze mam pootvorene usta a vletel mi do krku..par dni na to to bol podobny scenar a to som si davala pozor ale nejako sa mu to zas podarilo a sa mi vidi ze bol este 3. pokus ale to som odolala
A este nerada spominam na moju skoro samovrazdu..zly zazitok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Pil som si pivko, ona nejak vletela do neho ale ja som si to nevšimol, napil som sa znovu a v tom zrazu cítim niečo v ústach... sviňa jak sa topila ma pichla normálne zvnútra.
Tak som ju chytil medzi zuby, pivko samozrejme prehltol (však nebudem kvôli svini malej snáď plytvať) a ju potom vypľul.
A este nerada spominam na moju skoro samovrazdu..zly zazitok