Určite by to bol človek čo ma dosť dobre nepozná ked si dovolí niečo také tvrdiť, tak by som si len pomyslela svoje o jeho inteligencii.. ale zaujímalo by ma, ako sa k takému označeniu dopracoval.
podľa toho kto by to bol...keby blízky tak mu asi šlehnem medzi oči presnú definíciu slova k***a a nech sa uvedomí čo rozpráva...a keby cudzí tak sa otočím na päte
tak, to by povedal akurát niekto, kto ma vôbec nepozná. a pokiaľ to úmyseľne všade nerozširuje, tak mi je to jedno. a blízkych ľudí mám tak málo a poznám ich tak dobre, že viem, že oni by o mne takú vec nepovedali.
raz o mne jeden človek, ktorého som považovala za dobrého kamaráta, a na ktorom mi záležalo, povedal, že som najväčšia pi*a na svete akú kedy spoznal.....hovoril to o mne za mojim chrbtom a predo mnou bol za najlepšieho kamaráta....tak som sa s ním proste prestala baviť a hej, je mi lepšie bez neho
Ešte sa mi to nestalo Ale podľa toho, kto by mi to povedal... ak nejaký chudák/chudera čo piču vie, akurát by som sa usmiala a jebala to Ak niekto blízky, asi by som sa s ním porozprávala so slzami v očiach, muselo by to bolieť :/
tak too presne poznam buď o vás nič nevedia alebo vám len závidia a najväčšia potupa pre nich bude ked si z toho nič nebudete robiť bude im to trhať žilami alebo im jednoducho povedzte Nehovor mi ku-va, budú si nás mýliť ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
hoci to zamrzí, nemôžeš sa zaoberať hejtermi.
Je mi to jedno.
Dejepisárka ma tak nazvala posledný deň v deviatke. Bolo mi to u riti.
A stále sú mi takéto veci u riti
alebo
o mne uz hocico ludia vraveli ,neriesim i ked z jednej veci to riadne zavalilo..
ako nech ma nazyvaju hocicim ale kurva nie som ani zdaleka
Za veľa si môže človek sám, len to možno nevie pochopiť alebo to nevidí.
pár krát na mňa už "chlapci" pokrikovali, že kurva, ale to len preto, že som si obliekla minisukňu. To je mega dôvod.
Navyše je to dosť vtipné, keď mi tak povedia, pretože mňa sa skôr osoby opačného pohlavia boja.