Na uvodnej stranke sa kazdemu zobrazuju (Moj Birdz) reakcie na neho v komentoch a pod. ktore boli zadane napr. v tvare @reddwarf55555 ale tie, co su v tvare napr. @0 sa nezobrazuju... Nemohlo by to automaticky vypisovat tiez?
hej znie to zložito a asi to aj zložité je, no rozhodne by to prospelo... ľuďom (so mnou na čele) sa často nechce vypisovať zložité nicky s číslami a tak hodia len číslo komentu...
Neodkazuje na koment ale len jeho číslo. A to číslo podľa mňa s tým komentom prepojené nie je, inak keby vymazali koment, buď by tam potom to jedno číslo proste chýbalo, alebo by sa museli všetky ostatné komenty prečíslovať...
alebo aspon pridat ku kazdemu komentu tlacitko ze "Reagovat" alebo nieco podobe a automaticky vlozi do textu @cislo@nick .... ako bbcode na phpbb forach a pod.
a co keby ten kto chce na teba reagovat napisal rovno @reddwarf55555 a problem by bol vyrieseny? Vsak to nie je nic velke, a k tomu napsiem aj cislo, aby doticny vedel ku akemu komentu (cislu) bola pridana kritika.
@zreddwarf55555 zakladateľ má recht človek by aj pokračoval v danej diskusií možno aj pár dní lebo by stále videl, že sa na neho reaguje a teda nevznikali by stále nové a nové a keby aj vznikali, tak by to tu už moc ľudí neriešilo lebo by trávili dosť času pri prebiehajúcich , bolo by vcelku fajn reagovať späť resp. vôbec vedieť, že niekto na vás reagoval..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
aspon ja by som to nejak tak riesil.