..tak, real je moja srdcovka od detstva. Este ked tam bol raul a morientes v utoku. Carlos v obrane...to boli casy. Ale barca hra ovela krajsi futbal..bohuzial
Barca, určite... bude tam moja oblubená 5ka hráčov - Piqué, Puyol, Iniesta, Xavi, Messi... verím im, oni sú pre mňa najlepší tím sveta... a ja nvm, čo nadávate na ich hru - maju prevahu drzania lopty 70:30, krásne prihrávky, ako stroj, súpera do ničoho nepustia a potom nádherná kolmica do brány. Zato Real do toho ide viac fyzicky, vrhaju sa do subojov, zatial co Barcelona hrá na techniku...
@hnisko to napisal presne.. aj ked ja este trosku bielemu baletu fandim, tiez uz mi je to take cudzie.. kde su casy ked hraval roberto carlos, raul a tak daaale
@belzeboss a @mm47 ale tak cela liga je v pici to nema zadnu uroven ja fandim Senici. No aj ta uz ide do pici .
A Slovan dosiahol akurat tak hovno za slovenskej ery. , pred 100 rokmi vyhral nejaky europsky pohar ale tak to je historia. Jediny kto mohli dosiahnut uspech bola Petrzalka ale ty sa rozsypali ako domcek s karat ale kaslat teraz na to
@johnysheek ja som skor narazal na to ze mam rad utocny futbal, tah na branu a podobne. To co robi Barca je uuuuuuuuuuuuuuuuuplna nuda. Len tolko som chcel
@lukazman tak to sa asi bavime o dvoch rozdielnych timoch..
futbal je o utocenie, ale podla mna je ovela krajsie, to co robi barca, ze si nahrava, supera k nicomu nepusti a potom sa na dva tri dotyky dostane do 100% sance..
nez ako kopec inych timov, co nakopavaju dlhe lopty, popripade brania 80 minut aby tych zvysnych 10 mohli zautocit z protiutoku
ci ine..
barca hra jeden z najkrajsich stylov a to ze sa ti to nepaci ma prekvapuje.. beruc do uvahy napriklad i fakt, ze barca dava ovela viac golov nez ine timy..
@johnysheek to co si tam dal je zas len extrem...ani taky styl sa mi nepaci.
Tak vidis ja som asi divny cela spanielska liga je podla mna uplna nuda. Ak si mam vybrat pozerat nejaky zapas prvych dvoch team-ov spanielskej ligy alebo zapas niekde zo stredu tabulky anglickej ligy tak si urcite zvolim Anglicku ligu
spanielska liga je ovela technickejsia, anglicka je bojovnejsia..
co sa futbalu ako takeho tyka, tak v spanielsku sa hra najkrajsi.. na druhej strane su to baleriny, ktore su haklive na dotyk...
to pre zmenu anglicka je rychla s mnozstvom dotykov.. kde v esp by uz krical ze ma zlomenu nohu v ang este ani nesikne ze ho to boli..
na druhej strane co sa timov tyka, tak barca hra jeden z naj futbalov. dolezite je i to ze ma vlastny styl na ktory vyzrel len malokto a stale si ho hra a dokaze davat goly.. i o tom to je
@johnysheek preto sa tesim na finale ...ked sa tam budu valat po zemi akokeby ich tam zabijali
no proste sa mi to nepaci...ten ich futbal. Maju drzanie lopty, lebo si nahravaju na vlastnej polovicke. Na branu vystrelia tak 5 krat za zapas. Nepaci sa mi to proste no...
Mne sa páči Barca. Hrajú inteligentný a čistý futbal na ktorý sa dá naozaj pozerať. Real má tiež kvalitných hráčov ale niekedy mám pocit, že oni musia mať loptu vždy "na tácke" a keď nemajú, tak namiesto bojovania len rozhadzujú rukami a nariekajú, pre toto nemám rád napr. C. Ronalda. Ale ako osobu ho samozrejme nejdem rozoberať nakoľko ho nepoznám osobne.
@tenpatic ronaldo by mohol byt dokonalym futbalistom .. keby.. takto je len skvelym s chybami..
podobne real.. mourinho nie je trener do esp ligy.. hra prilis defenzivne a kreativne esp timy to proste vedia len s tazkostami, ich prednosti su inde.. o to viac tych drahych hviezd realu..
@lukazman ale aj o tom je futbal.. avsak barca 100% neziskava drzanie lopty len na vlasnej polovici.. ba prave naopak.. dokaze skrz to "prihravanie si" dostat supera pod taky tlak, ze ten nevie kam skocit.. a o to predsa ide..
okrem toho.. je lepsie ked si nahravaju ako ked niekto len odkopava lopty
@mm47 bav sa o com chces, vieme ako to je aj s futbalom..KE su v pici lebo nema kto zafinancovat, ale to je jedno...radsej vsak predposledna priecka ako vyhry za zelenym stolom a bozie ruky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
a ked si mam vybrat z tych dvoch tak asi barcu.
alebo snad o tom.. podme betonovat nech nedostaneme gol
resp kupme top hracov, snad sa nas ostatni zlaknu a my vsetko vyhrame?
Barca - pre mna nudny herny styl, ale ucinny to treba uznat..
kazdopadne, glory, glory man united
To skor Kosice su v PIČI s velkym P
A Slovan dosiahol akurat tak hovno za slovenskej ery. , pred 100 rokmi vyhral nejaky europsky pohar ale tak to je historia. Jediny kto mohli dosiahnut uspech bola Petrzalka ale ty sa rozsypali ako domcek s karat ale kaslat teraz na to
Hlavne ze Barca vyhrala 0-2
futbal je o utocenie, ale podla mna je ovela krajsie, to co robi barca, ze si nahrava, supera k nicomu nepusti a potom sa na dva tri dotyky dostane do 100% sance..
nez ako kopec inych timov, co nakopavaju dlhe lopty, popripade brania 80 minut aby tych zvysnych 10 mohli zautocit z protiutoku
ci ine..
barca hra jeden z najkrajsich stylov a to ze sa ti to nepaci ma prekvapuje.. beruc do uvahy napriklad i fakt, ze barca dava ovela viac golov nez ine timy..
takze fakt nuda?
Tak vidis ja som asi divny cela spanielska liga je podla mna uplna nuda. Ak si mam vybrat pozerat nejaky zapas prvych dvoch team-ov spanielskej ligy alebo zapas niekde zo stredu tabulky anglickej ligy tak si urcite zvolim Anglicku ligu
spanielska liga je ovela technickejsia, anglicka je bojovnejsia..
co sa futbalu ako takeho tyka, tak v spanielsku sa hra najkrajsi.. na druhej strane su to baleriny, ktore su haklive na dotyk...
to pre zmenu anglicka je rychla s mnozstvom dotykov.. kde v esp by uz krical ze ma zlomenu nohu v ang este ani nesikne ze ho to boli..
na druhej strane co sa timov tyka, tak barca hra jeden z naj futbalov. dolezite je i to ze ma vlastny styl na ktory vyzrel len malokto a stale si ho hra a dokaze davat goly.. i o tom to je
no proste sa mi to nepaci...ten ich futbal. Maju drzanie lopty, lebo si nahravaju na vlastnej polovicke. Na branu vystrelia tak 5 krat za zapas. Nepaci sa mi to proste no...
Aj tak nemam rad futbal tak neviem preco to riesim (ROFL)
podobne real.. mourinho nie je trener do esp ligy.. hra prilis defenzivne a kreativne esp timy to proste vedia len s tazkostami, ich prednosti su inde.. o to viac tych drahych hviezd realu..
@lukazman ale aj o tom je futbal.. avsak barca 100% neziskava drzanie lopty len na vlasnej polovici.. ba prave naopak.. dokaze skrz to "prihravanie si" dostat supera pod taky tlak, ze ten nevie kam skocit.. a o to predsa ide..
okrem toho.. je lepsie ked si nahravaju ako ked niekto len odkopava lopty
@johnysheek 100% suhlas
@mm47 noo s tymi holohlavymi mas pravdu tý len zhnusuju futbal normalnym ludom
Este aj ten vcerajsok s elektrinou , zase dalsia pekna hanba pre SR vdaka vychodu.