Nikdy nepatril medzi moje obľúbené. Podľa mňa je prepchatý hviezdami. A nový trend kupovať mladíkov za milióny a čakať, že sa presadia tiež nie je najlepší spôsob ako oživiť hru. Po roku aj tak polovicu nakúpených hráčov predajú a kúpia znova supertalenty. Ale musím uznať, že dosiahli veľa a majú úžasnú historiu. Možno aj budúcnosť.
nemám rád Real, Arsenal Londýn to je moje ,alebo artmedia petržalka ešte za Weissovej éry...vtedy keď hrali LM, teraz je to len tieň tej "dávnej"artmedie a to je škoda....
ja osobne nepozeram futbal kvoli tomu kto tam hra ale ako hra a nemozem si pomoc najviac sa mi paci anglicka liga,a zo Spanielska ma oslovila barcelona a rozhodne nie kvoli Ronaldinhovi aj ked sa jeho akcie dobre pozera
ked hraval zidan v reale a utok bol raul morientes..to bol klub..nikdo nemal šancu pomýšlať na úspech..ale teraz?odkedy kupili beckhama tak upada dole..same nezmyselne nakupy a taktiky..už davno nehraju to čo kedysi..
a nemyslim si že arsenal toho dosiahol malo..ale ked sa pozerame na minulost..tak čo slovan bratislava a spartak trnava? ved aj oni vyhrali ligu majstrov..
a inak..barcelona..?valdez to je brankar.. s nim nemaju šancu uspiet v doležitych zapasoch.. jedna chyba za druhou..
slovan a trnava ty ani neveda co to je lopta ked uz slovensky tym tak urcite artmedia ale inak je to straaasne slabulinke tu na slovensku sa to neda ani kukat na nich neveda ani utekat a co este hrat s takymi klubmi ako su Real Zaragoza Valencia AC Milano???=DDD desne proste
ano artmedia bola dobra ale tymi pohybmi co su vo vnutri klubu to uz take nikdy nebude...ale tak nechci od slovana aby hral hned na urovni ligy majstrov...ale slovan je srdcovka a o tom to je...
no ved ja som myslela tak, ze je to moja srdcovka tak jasne, ze niekto z vychodu nebude fandit niekomu zo zapadu a dvojnasobne to plati pre Bratislavu.lebo vsetci proti nam nieco maju(ale to je uz o inom)dakujem staré časy
ale noo vis sak staci sa len poobzerat po blave a hned zbadas ze preco sa tak pise vsade sak tam normalne slusne volado dojde a blavaci uz len krica a posmech si roba jak najvecsi a pritom su najmensi...nie kazdy je taky samoska =D ale ja mam takuto skusenost
a este kukaju na teba jak keby som bol posledny zebrak na planete =DDDD to je myslim DOST ubohe...
tak ale ked sa prejavis ako original sedlak tak sa nediv...teraz nemyslim, co sa tyka zovnajsku alebo podobne ale ked sa niekto nevie spravat tak co mu mam ruky bozkavat.ja mam vela kamaratov, ktori nie su z Ba a je to uplne v pohode lebo su to normalny ludia, kt. vedia co sa patri...
nikdy som nesudila podla toho kto odkial je ale aky je.ked mi len tak z nicoho nic niekto povie, ze som namyslena blba blavacka tak ja mu urcite nepoviem, ze je to mily clovek neviem odkial,vies?
To som ti ja ale nikdy nepovedal ani nenapisal....Myslim ze nase nazory sa veeelmi lisia lebo sa clovek hned nesprava jak sedlak ked pride do ineho mesta moja...=D aspon ja ne...
Viem si predstavit nemam moc v laske takych ludi co zo seba robia velkych sefov takych hned posielam vies kde...a dalej ma netrapia...inak ako isla matura co?co si si vybrala?
Teraz sme otvorili úplne novú webovú stranu pre fanúšikov REALU MADRID a hľadáme redaktorov.
Ak máš rád REAL MADRID, máš čas, vieš poslovensky-poanglicky ALEBO poslovensky-pošpanielsky ALEBO poslovensky-pomadarsky, mapíš mi e-mail (k.chrono@gmail.com) alebo kontaktuj somnou pomocou MSN Messenger (chrono_45@hotmail.com )
Vítame aj tých ktorí chcú len zabávať a chatovať s fanúšikmi. Podte a registrujte.
No ja by som k Realu povedlala len toľko, že majú podľa mňa mizernú prestupovú politiku...len kupujú a kupujpú hraáčov, ktorí potom sedia na lavičke...zbytočné, nerentabilné...nevravím samozrejme o všetkých hráčoch...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
ja osobne nepozeram futbal kvoli tomu kto tam hra ale ako hra a nemozem si pomoc najviac sa mi paci anglicka liga,a zo Spanielska ma oslovila barcelona a rozhodne nie kvoli Ronaldinhovi aj ked sa jeho akcie dobre pozera
a nemyslim si že arsenal toho dosiahol malo..ale ked sa pozerame na minulost..tak čo slovan bratislava a spartak trnava? ved aj oni vyhrali ligu majstrov..
a inak..barcelona..?valdez to je brankar.. s nim nemaju šancu uspiet v doležitych zapasoch.. jedna chyba za druhou..
az na toho valdeza,ved niekedy sa mu dari...a ked to zoberem zo stranky ako baba tak takeho ako valdez by som teda privitala aj v corgon lige
a este kukaju na teba jak keby som bol posledny zebrak na planete =DDDD to je myslim DOST ubohe...
nikdy som nesudila podla toho kto odkial je ale aky je.ked mi len tak z nicoho nic niekto povie, ze som namyslena blba blavacka tak ja mu urcite nepoviem, ze je to mily clovek neviem odkial,vies?
Teraz sme otvorili úplne novú webovú stranu pre fanúšikov REALU MADRID a hľadáme redaktorov.
Ak máš rád REAL MADRID, máš čas, vieš poslovensky-poanglicky ALEBO poslovensky-pošpanielsky ALEBO poslovensky-pomadarsky, mapíš mi e-mail (k.chrono@gmail.com) alebo kontaktuj somnou pomocou MSN Messenger (chrono_45@hotmail.com )
Vítame aj tých ktorí chcú len zabávať a chatovať s fanúšikmi. Podte a registrujte.
» www.madridista.eu