Co si predstavujes pod nazvom realisticka kresba s detskou tematikou? Mam takuto vec nakreslit na prijmacky na VS. A neviem co presne si mam pod tym predstavit. Ake pomôcky mam pouzit ci napr. staci ceruzka alebo suchy/olejovy pastel...?
Na tak detská tematika je podľa mňa to, čo zvyknú kresliť deti. Napr. princezné, rodina, zvieratá, slniečka, ale ty to máš nakresliť nie tak hrozne ako deti, ale hodnoverne, aby každý videl, že to je to, čo to malo byť podľa teba. Realisticky. Pozri si svoje staré výkresy z detstva, ak máš možnosť a skús to nakresliť ešte raz, ale so svojimi lepšími schopnosťami...
tak v prvom rade (ak vám neurčili techniku) vyber si to, s čím sa ti pracuje najlepšie. ja by som si vybrala asi uhlík, lebo sa mi s ním pracuje najlepšie. za druhé, uvedomiť si o čom realizmus je, že to nie je baroko, že to nie je kubizmus, skrátka zo strednej školy podľa mňa vieš čo to je... konkrétny námet ti neporadím, musíš si niečo vymyslieť sama
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
ja si nie som istá, čo to zadanie znamená, možno fakt, že niečo z detského sveta, niečo rozprávkové
ale možno to znamená aj že priamo deti tam máš nakresliť
ja by som to asi radšej pre istotu skĺbila.....že decko uprostred a okolo neho nejaké jeho fantázie a pod