gitaristi: Slash a Kirk Hammett, Jimmy Page, Tommi Iommi, &Robbie Krieger, Brian May,Johnny Ramone.....momentalne ma viac nenapada
basáci: všetci traja z metallici(menovite Cliff Burton, Jason Newsted a moj miláčik Rob Trujillo), Duff McKagen, Dee Dee Ramone, Geezer Butler....(ja aj ked neviem hrat )
bubenici: LARS ULRICH, Nicy, Taylor Hawkins aj Dave Grohl samozrejme , MAtt SOrum Steven Adler, M3rek....
Speváci: James Hetfield, Chester Bennington, Jim MOrrison, Axl Rose, James Marsters, Freddie Mercury, Ozzy, Joey Ramone,Dave Grohl, Scott Weiland....
24. Ramonea si videl u mna ale asi si myslel johnnyho a nie markyho(to je bubenik) a dovol aby som si to obhjaila tym ze johnny ramone bol za prvé pomerne kvalitny gitarista....to ze ramoens su punk nic neznamena...to ze neikto nerobi na gitare veci trebars ako petrucci to neznamena ze je o to horsi ani ze to nevie....mne osobne petrucciho hudba nech uz je akokolvek kvalitna nedava nic...nema pre mna dušu, nerobi mi v halve atmosferu.....co sa o hudbe johnnyho ramonea alebo celkovo ramones neda povedat....takze asi tak
proste napisem najoblubenejsich....gitara- Daron Malakian,Alexi Laiho,Tom Morello,atd... Klavesy- Jann Wirman co pocuvam Children of Bodom,tak jako tie jeho sola s Alexim su bohovske...take jak z ineho sveta mi pripadaju...proste moj styl a k tym kalavesom napr. stary dobry Serj Tankian
@40 : joey nieje king, aj keď uznávam že to čo ubúcha on, ubúcha málokto. btw, bicie niesú o tom, kto dá rýchlejšie kopáky, rýchlejší prechod, ale o niečom úplne inom.
Basak: John Frusciante /Flea
Gitarista:Slash , Jimmy Hendrix a Jimmy Page...
Spev: Axl, Freddie Mercury
Bicie:Chad Smith, Valihora aby sa aj na slovensku scenu nezabudlo a hlavne Taylor Hawkins...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Basa - Michael Peter Balzary ( Flea )
Spev - Fredie Mercury
Bubny a klavesy : to neviem zhodnotit, tak sa nevyjadrim.
Basa - Lemmy Kilmister (Motorhead)
Spev - Tom Englund (Evergrey), Jorn Lande, Bruce Dickinson, Blaze Bayley
Bicie - Portnoy...
basáci: všetci traja z metallici(menovite Cliff Burton, Jason Newsted a moj miláčik Rob Trujillo), Duff McKagen, Dee Dee Ramone, Geezer Butler....(ja aj ked neviem hrat )
bubenici: LARS ULRICH, Nicy, Taylor Hawkins aj Dave Grohl samozrejme , MAtt SOrum Steven Adler, M3rek....
Speváci: James Hetfield, Chester Bennington, Jim MOrrison, Axl Rose, James Marsters, Freddie Mercury, Ozzy, Joey Ramone,Dave Grohl, Scott Weiland....
atd...pri tejto teme by som mohla byť do rána
oni dvaja su proste najuzasnejsi najlepsi na svete (ospravedlnujem sa za vylev ale proste ich milujem oboch)
napriklad take zvuky ako vyludi Tom Morello nemaju obdobu..
alebo David Gilmour, a v podstate cely Floydi co dokazali z ich nastrojmi...
v rychlosti asi Zakk Wylde, Janko Petrucci, potom v podstate cely Atheist...
neda sa povedat kto je najlepsi, kazdy je iny
takze k tým svojim pridavam aj kurta cobaina
Pretoze, skusal som si to meno hodit do Google a vyhladalo mi len nejake odkazy na my space. Ak ho nenajde google ... Tak to potom nemoze byt slavny
bicie: Gene Hoglan
basa: netuším
spev: netuším
to si ten niekto asi robil srandu
nehovorím že nezožali úspech, ale ked ho postavím vedľa Petrucciho tak je to ako mravec vedľa medveďa
Bicie:jednoznacne Tay Hawkins spolu s Daveom Grohlom
Basa:netusim
Spev:Chris Cornell,spevák s veľkm S
spev: dani filth,mortuus
bicie: nicholas barker
basa: henkka blacksmith
Gitaristi:
Alexi, Slash, Hammet, Vai, Satriani, Pettruci, Johnsson
BASAK: John Myung hm suhlasim nenapadny muz ale dokaze toho nelmi vela
KLAVIRISTA: Jordan Rudess...hm hlavne v Octavariu jak hra na tom fingerboarde...sak to jak hudba z inej planety
BICIE: PORTNOY PORTNOY PORTNOY ty kokfo on je dabel hm a ked zacne popritom robi aj kadejake hovadiny ta super hm showman je to velky
SPEVAK: HMmm no James LaBrie ma super hlas vyborne spieva uzasne...ale je skaredy
proste ako ste si mozno aj vsimli vymenovala som vsetkych clenov skupiny DREAM THEATER lebooo je to proste naaaaaajlepsa skupina na svete
gitara - Jimi Hendrix
basa a bicie -
klavir - Hiromi Uehara
spev - Dave Matthews
gitara:
Hendrix
Eddie Van Halen (Van Halen)
Petrucci (DT)
basa:
Jonh Entwistle (The Who)
Geddy Lee (Rush)
Chris Squire (Yes)
klávesy:
Rick Wakeman (Yes)
Tony Banks (Genesis)
Keith Emerson (ELP)
bicie:
Neil Peart (Rush)
Keith Moon (The Who)
Mike Portnoy (DT)
spev:
Freddy Mercury (Queen)
Rob Halford (Judas Priest)
Geoff Tate (Queensryche)
ale všeobecne:
gitara:
Andres Segovia (clasiký gitarista)
basa:
James Jamerson (Funk Brothers, session man)
klávesy:
Rick Wakeman (tam sa nemám o čom baviť)
bicie:
Dave Weckl (Fusion bubeník)
spev:
Mercury mal neprekonateľný hlas
Metallica je dobrá kapela, ale tí hudobníci sa hrou ani NECHYTAJÚ na skutočných majstrov svojich hudobných nástrojov.
Basgitara - jednoznacne Cliff Burton a aj Steve Harris
Bicie - Lars Ulrich, dave Lombardo, Mike Portnoy, Hellhammer, John Bonham
lebo spev toho je vise, a pri inych nastrojoch jednoducho neviem mena
spevak - od disturbed neviem meno
jordisson? skús tohto pána
Gitarista:Slash , Jimmy Hendrix a Jimmy Page...
Spev: Axl, Freddie Mercury
Bicie:Chad Smith, Valihora aby sa aj na slovensku scenu nezabudlo a hlavne Taylor Hawkins...
Bass gytara DeMaio
Spev Dickinson Kiske Adams
Gytara Logen