slabu finančnu situaciu a rodinné problemy ktoré môžu ale aj nemusia vyústiť do neprimeranej situácie ktorá vyrieši všetky susedské problémy a zvýši šancu na výhru v rádiu expres ... to osm iba počul
@hokejisto ak prekrížiš akokoľvek ruku cez telo značí to uzavrenosť alebo opatrnosť, neistotu a niekedy nesúhlas s danou osobu .. ak sa k tomu pridá lakeť odhadoval by som to skôr na neistotu. Na opatrnosť napr. pred podrazením .. ak sa cítiš slabý v lakťoch a v každom prípade hladkanie alebo škrabanie kože je znakom kedy sa telo potrebuje z nejakých rozpakov priviesť do kľudu.
Z toho čo mám zažité a odpozorované na ľuďoch ale neviem či to tak je vo všeobecnosti.
Ja som taký postoj mávala kedysi, ešte ako menšia a dosť často, keď som sa mala rozprávať s niekým cudzím a hanbila som sa ho, bola by som sa vtedy najradšej teleportovala na iné miesto a pod. Celkovo si myslím, že to ešte s neistou mimikou tváre signalizuje už spomínanú hanblivosť, neistotu, nejaký vnútorný pocit strachu z niečoho, čo má prísť...
No a v súčastnosti, keď niečo také vykonám, nič to u mňa nesignalizuje, väčšinou tak dám ruky iba z nudy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ja to tiež tak robím a nič tým nemyslím
hanbit/nevie co s rukami/celkovo je neisty...
ja neviem
Z toho čo mám zažité a odpozorované na ľuďoch ale neviem či to tak je vo všeobecnosti.
No a v súčastnosti, keď niečo také vykonám, nič to u mňa nesignalizuje, väčšinou tak dám ruky iba z nudy.