mne stačí chvíľka s mojou mačkou alebo čo i len uvidieť môjho muža a hneď mi je lepšie :3
(mač spomínam prvú, lebo som s ňou už veľa rokov a je to fakt zaručený recept a okrem toho ma práve vytrvalo už nejakú tú minútu hladká po tvári a vlasoch :3 )
Couterstrike a 9gag Asi by bolo lepsie si ist zabehat a poriadne si nalozit za to fnukanie, musis byt na seba tvrdsi chlapce... Lebo iba veci zle a neprijemne nam ukazuju ake krasne a lahodne vedia byt veci obycajne.
ale skus hudbu, viem ze ked je cloveku hudbu tak vlastne ani nema naladu sa rozveselit, je lahsie byt deprimovany, ale skus to. pusti si nieco hrozne vesele, alebo si najdi par obazkov Punshee cat, mna to vzdy rozveseli
@janehonda je mi to celé hudbu platné žartujem, ale inak celkom rád počúvam Gregory Brothers (zhudobneniny správ najčastejšie) niektoré od nich sú peckové... inak chválim vlogy ^-^ !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
(mač spomínam prvú, lebo som s ňou už veľa rokov a je to fakt zaručený recept a okrem toho ma práve vytrvalo už nejakú tú minútu hladká po tvári a vlasoch :3 )
a príroda, ktorú ľúbim.
a dobrý pokec
ale skus hudbu, viem ze ked je cloveku hudbu tak vlastne ani nema naladu sa rozveselit, je lahsie byt deprimovany, ale skus to. pusti si nieco hrozne vesele, alebo si najdi par obazkov Punshee cat, mna to vzdy rozveseli