Ako to u vás vyzerá s "EKO"myslením? Triedite odpad, alebo všetko hádžete do jedného vreca? My napríklad rastlinný odpad nosíme starkej pre dobytok, papier odkladáme do zberu, plastové fľaše končia tiež oddelene a sklo buď vrátime, alebo skončí v označeno
jedine tak rastlinný odpad na kompost, papier, pokiaľ je z druhej strany čistý alebo z väčšej časti čistý používam dokiaľ sa dá, buď na druhú stranu si vytlačím niečo (recepty a tak), pokiaľ je tam len trochu voľného miesta, používam na poznámky, ale nedávame ho do zberu, máme aj starý sporák, tak keď varíme psom, tak tam sa zúžitkuje všetko, čo sa dá
a plastové fľaše si tuším berie nejaká učiteľka od nás do zberu
plasty a papier, sklo sa u nas velmi nevyskytuje... svojho casu na zakladnej skole som pravidelne vyhravala zber papiera, moje maximum bolo 600kg za jeden skolsky rok
nie pretoze OLO odvaza odpad ako celok a platim dokonca aj doslova "za odvoz a likvidaciu odpadu" ... a tak v dobrej viere verim ze OLO spravi vsetko potrebne ... ak by sa OLO rozhodlo a zabezpecilo separovany zber odpadu, zmenilo by sa aj moje stanovisko a odpad by som patricne triedil.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a plastové fľaše si tuším berie nejaká učiteľka od nás do zberu