Hobby: nakupovanie
fotka otocena o 90 alebo 180 stupnov
fotka so slnecnymi okuliarmi
cudne grimasy a naspulene pery
vystrih az po kundu
nevyplneny profil
hobby: smiech
hudba: rytmus
nevyplneny profil, auto na profilovke, fotky bez tricka pripadne iba v spodnom pradle a toto sice nie je red flag ale je mi velmi cudne ked si do profilu napise niekto vysku v cm (wtf)
Ked som ešte bol na hot or not tak mi vadilo ked mala nejaká v albume dobre že nie tristo fotiek, ale vôbec nič o sebe napísané, alebo ked odpovedala krátkymi, dvoj-trojslovnými odpovedami, a ked v kolonke deti mala ,,nie, nikdy."
- Keď už z fotiek vidno, že je to taká prepychová Gucci Louis Fendi pipka.
- Napichané pery.
- Polonahé fotky verejne dostupné v profile alebo na Instagrame.
- Trápne fotky z dovolenky, ako je na pláži alebo lyžuje v Alpách.
- Fotky s krpatým psom alebo ak o sebe píše, že ľúbi krpatých psov.
- keď o sebe píše akurát to že študuje na Harvarde a ovláda 16 jazykov.
- keď sa správa rakeťácky ako Klarisa. (Sorry, už to mám tak zafixované, že neviem, ako inak to nazvať.)
neviem či by som to nazval red flagmi, ale tých vecí, kvôli ktorým swipnem doľava je strašne veľa, jeden príklad za všetky: keď je káva v zozname najdôležitejších záľub
Výzor a vzhľad ako modelka, špúlenie pier, pózy, editované fotografie, fotografie len z luxusných miest.
Písomný prejav - gramatické chyby, slang... Byť akože vtipný a drsný ale v skutočnosti byť len hlúpy a tzv. človek nižšej úrovne spoločnosti, alebo ako by som to nazval. Jednoducho ma to odpudzuje a nerozumel by som si s tým človekom nikdy.
Samozrejme, nevyplnený profil neveští nič dobré. Skôr veští fake účet.
Fotka s fľašou alkoholu.
Potetované telo... akože to by som akceptoval, keby som si s ňou naozaj rozumel a v ostatných aspektoch by mi bola sympatická. Ale väčšinou to neveští nič dobré v tomto smere.
alebo... "napíš niečo originálne" , "na ahoj neodpisujem"
Na zoznamkach som nebola ja som mala moznost vidiet red flagy len nazivo alkoholizmus, prehnane opustanie sa, sebalutost, nizke sebavedomie, chvalenkarstvo, nevychovanost, nevzdelanost, skrobstvo, drzost, neschopnost a nesamostatnost, nevyspelost, nekomunikativnost, ked mu islo iba o to jedno...
Fotky hore bez, samé fotky s autom, žiadne vlasy, nasilu cute fotky s deťmi a šteniatka mi, fotky z posilky s napnutym bicakom, muži s naspulenymi perami
alkohol na profilovke, fotky s deťmi, cringe popisky v profile o tom, ako mi postaví dom, adoptuje psa, urobí decko a urobí ma šťastnou, vyplní profil vetou, že je 'obyčajný chlap' (nie je pointa celej zoznamky niečím zaujať?), mizerný písomný prejav, nereprezentatívna, nekvalitná fotka
ziadny profiltext, len hromada fotiek.
ziadny profiltext a jedina fotka.
profiltext pozostavajuci len z insta nicku.
profiltext s prisernou gramatikou.
profiltext plny stupidnych pseudocitatikov.
zaluby/tagy typu "louis vuitton, dolce gabana, teetotal, cestovanie"
v profiltexte "nemam plusko nevidim kto dava srdiecka, radsej rovno napis"
dalsi level red flags ktory sa ukazuje az po matchnuti sa mi opisovat nechce.
čo už bolo spomenuté vyššie, fotky s autom, fotky v aute (to má skoro každý), reťázka na krku, slnečné okuliare, milión selfie, fotka z postele (otras, nechutné), odfotený bicák, celkovo pózy z posilky, fotky o zrkadlo, fotky akoby ouftitov pretože tak sa fotia len chlapi, ktorí nosia presne ten štýl oblečenia že svetrik tommy hilfiger, nejaké fancy čisté topánky značkové, je jedno či športové alebo elegantné, k tomu slim fit ripped jeans a čím väčšie hodinky na ruke tým lepšie no ja väčšinou takých odfiltrujem hneď na začiatku takže potom mi ich veľa nevyhadzuje už
No proste to čo tu aj už odznelo, ako napríklad tie prehnane našpúlené pery, čo vyznieva podľa mňa až komicky a neprirodzene. Neviem odkiaľ to prišla takáto čudná mánia žien, či z Instagramu, prípadne kto alebo čo ich k tomu inšpiruje, že to majú mnohé ako svoju zvyklosť robiť.. No nevadí, sú aj horšie veci..
Potom také hrubé a nevychované správanie, nemám veľmi rád keď žena moc často a oplzlo nadáva, rovnako nemám rád neskromné správanie a správanie s aspoň štipkou pokory. Podobne ani moc extravagantné a "cool" zjavy, teda priveľmi krikľavá a neprirodzená farba vlasov, veľa piercingov a tetovaní. No a asi posledná vec (hlavná) a tou je asi znalosť gramatiky. Lebo sa mi stalo ako nedávno pri písaní, že babe tá gramatika trošku uchádzala, no aj napriek som si vnútorne povedal, že asi nepozornosť stane sa každému, možno práve toto sa jej stalo a ideme ďalej no.. Ale potom začala spomínať deti, čo teda aj v prípade cudzích nevlastných detí asi ťažko by som vedel prijať a akceptovať, zvlášť možné stretnutia s bývalým o ktoré najmä v tomto prípade nestojím a ani prípadne doťahovačky, do ktorých by som mohol byť v budúcnosti zavlečený.. Ale zase som trošku odbočil, že teda mi potom aj napísala o nich, len teda už toho jej s(i)na, ktorého pritom aj porodila a vychováva a je bežne používané slovo, pričom ako žijúca slovenka by mohla ovládať, som gramaticky nevedel už prekusnúť a povedal som si, že toto už nie a bol definitívny klinec za rozhovorom Zhrnuté podčiarknuté, som rád ako mnohí, keď ovláda gramatiku aspoň toho štátu odkiaľ pochádza a dlhodobo žije.
fotky o zrkadlo, fotky za volantom, fotky z posilovne
pseudohumorné profily (akože recenzie na dotyčnú osobu z časopisov, hahahaha, vôbec som to nevidela stokrát poprípade "do you like bad boys? i am bad at everything" hahaha, to som tiež nevidela stokrát.)
veľa fotiek žiaden popis
popis v emotikonoch
fotky svalov a postavy bez oblecenia resp. tak ze je vidno, ze sa tou postavou chvasta, ujeti cestovatelia (tj fotky stylom zivot je cestovanie!) a zla gramatika ale to sa mi nestavalo moc
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
fotka otocena o 90 alebo 180 stupnov
fotka so slnecnymi okuliarmi
cudne grimasy a naspulene pery
vystrih az po kundu
nevyplneny profil
hobby: smiech
hudba: rytmus
znamenie zverokruhu, harry potter fakulta a výsledok HDMI testu ako jediná charakteristika
"aj tak si to tu nikto nečíta"
"sme pár a hľadáme..."
"mám manželku a deti, ale..."
neviem, skoro všetci proste ale čo iné má človek robiť počas WC pauzy
- Napichané pery.
- Polonahé fotky verejne dostupné v profile alebo na Instagrame.
- Trápne fotky z dovolenky, ako je na pláži alebo lyžuje v Alpách.
- Fotky s krpatým psom alebo ak o sebe píše, že ľúbi krpatých psov.
- keď o sebe píše akurát to že študuje na Harvarde a ovláda 16 jazykov.
- keď sa správa rakeťácky ako Klarisa. (Sorry, už to mám tak zafixované, že neviem, ako inak to nazvať.)
Výzor a vzhľad ako modelka, špúlenie pier, pózy, editované fotografie, fotografie len z luxusných miest.
Písomný prejav - gramatické chyby, slang... Byť akože vtipný a drsný ale v skutočnosti byť len hlúpy a tzv. človek nižšej úrovne spoločnosti, alebo ako by som to nazval. Jednoducho ma to odpudzuje a nerozumel by som si s tým človekom nikdy.
Samozrejme, nevyplnený profil neveští nič dobré. Skôr veští fake účet.
Fotka s fľašou alkoholu.
Potetované telo... akože to by som akceptoval, keby som si s ňou naozaj rozumel a v ostatných aspektoch by mi bola sympatická. Ale väčšinou to neveští nič dobré v tomto smere.
alebo... "napíš niečo originálne" , "na ahoj neodpisujem"
ziadny profiltext a jedina fotka.
profiltext pozostavajuci len z insta nicku.
profiltext s prisernou gramatikou.
profiltext plny stupidnych pseudocitatikov.
zaluby/tagy typu "louis vuitton, dolce gabana, teetotal, cestovanie"
v profiltexte "nemam plusko nevidim kto dava srdiecka, radsej rovno napis"
dalsi level red flags ktory sa ukazuje az po matchnuti sa mi opisovat nechce.
Potom také hrubé a nevychované správanie, nemám veľmi rád keď žena moc často a oplzlo nadáva, rovnako nemám rád neskromné správanie a správanie s aspoň štipkou pokory. Podobne ani moc extravagantné a "cool" zjavy, teda priveľmi krikľavá a neprirodzená farba vlasov, veľa piercingov a tetovaní. No a asi posledná vec (hlavná) a tou je asi znalosť gramatiky. Lebo sa mi stalo ako nedávno pri písaní, že babe tá gramatika trošku uchádzala, no aj napriek som si vnútorne povedal, že asi nepozornosť stane sa každému, možno práve toto sa jej stalo a ideme ďalej no.. Ale potom začala spomínať deti, čo teda aj v prípade cudzích nevlastných detí asi ťažko by som vedel prijať a akceptovať, zvlášť možné stretnutia s bývalým o ktoré najmä v tomto prípade nestojím a ani prípadne doťahovačky, do ktorých by som mohol byť v budúcnosti zavlečený.. Ale zase som trošku odbočil, že teda mi potom aj napísala o nich, len teda už toho jej s(i)na, ktorého pritom aj porodila a vychováva a je bežne používané slovo, pričom ako žijúca slovenka by mohla ovládať, som gramaticky nevedel už prekusnúť a povedal som si, že toto už nie a bol definitívny klinec za rozhovorom Zhrnuté podčiarknuté, som rád ako mnohí, keď ovláda gramatiku aspoň toho štátu odkiaľ pochádza a dlhodobo žije.
pseudohumorné profily (akože recenzie na dotyčnú osobu z časopisov, hahahaha, vôbec som to nevidela stokrát poprípade "do you like bad boys? i am bad at everything" hahaha, to som tiež nevidela stokrát.)
veľa fotiek žiaden popis
popis v emotikonoch
to je riadne odpudivé