reggae je v poho, taka pohodova muzicka obcas si vypocujem
rap/hophop malokedy, a slovensky uz vobec nie, max iba niektore zahranicne zaujimave
myslim ze vela ludi huli preto aby boli IN... ze aki su oni COOL ze hulia travu(a travu nehulim, este som ju v zivote nemal ale som experimentator,niekedy by som ju chcel skusit, ale kedy to este neviem,ale urcite nie kvoli imidzu...)
aby boli IN... blbbost... s trafkou je sranda... jj pocuvam hip hop, reggea a jazz a hulim ako prasa a co teraz ? tak sa mi to paci... a najlepsie je pocuvat jazz ked si dohuleny... odporucam Bratislava Hot Serenaders..... hraj pičo... ja sem pana nebo vorel....
ja pocuvam len kvalitny rap pesnicky typu kokot kurva pica fakt nemusim a co sa tyka travy hoci nie som chudobny nemyslim si ze keby som ''hulil ako prasa'' nespravilo by to maly skrt v mojom osobnom rozpocte
ako mozte povedat dopredu trave nie... podla vas to je zle podla mna nie... a vela ludi hovory ze si z toho blby, mne to pomohlo lepsie rozmyslat a lepsie varialovat, lepsie chapat co sa deje okolo mna, lepsie chapat ludi a rozlisovat ich...
hip hop tiez nepocuvam take kde je vela nadavok... luza dm tak ich je minimum, rytmusa neznasam!
Rege je masaker. A SKA tiež.. hiphop bol dobry za čias stareho nazvu stavby takých 5-6 rokov dozadu teraz je hiphop jedna velka trapošina.. ( maj nazor tak sa nezloste tí čo mate radi hiphop..)
Travu nefajčim už som prestal asik pred 3 rokmi a som sa k nej už nevrátil, teda myslím kto chce môže s trávou prestať chce to trocha sebazaprenia, ale dá sa...
Livestrong22 trávu som fajčila v podstate pravidelne.. aj ked nie každý deň ale ako kedy.. raz to bolo raz do týždňa, inokedy dvakrát do týždňa, alebo aj každý deň,,, a to bolo tak rok...
a teraz už nefajčím... a vôbec mi to nechýba a prečo?
lebo posledné obdobie ked som fajčila som sa cítila tak divne.. už som mala pocit, že aj ked som čistá, som skurená a všetko bolo divné... teraz mám čistú myseľ a ver mi je to omnoho lepšie, si dať trávu raz za čas (raz za pár mesiacov, alebo ak si zvyknutý na trávu a envieš bez nej tak raz za mesiac)
potom viac píše, lepší stav a hlavne nedostaneš sa do takého štádia, že zistíš že už ti tráva nestačí a prejdeš na tvrdšie...
Livestrong22 a čo sa týka legalizácie, nemyslím že je to dobrý nápad.. ked už spomínaná dekriminalizácia..
legalizáciou by sa dosiahlo akurát to že by sa všetci trávy presýtili a začali by s tvrdým, tak ako je to v holandsku... tam fičia na kolesách, extáze, kokaíne a podobných veciach.. a prečo? lebo majú legálnu marihuanu, na každom kroku coffee shop
predsa len zakázané ovocie lepšie chutí... a z vlastnej skúsenosti viem ,ž e ani teraz zohnať trávu nie je absolútne žiadny problém, tak na čo legalizácia?
alebo ti co davaju tvrdsie by niakou nahodou presli s5 na ganju lebo je legalna a nie ako tvrdsie to co davaju
nj to je pravda "predsa len zakázané ovocie lepšie chutí" neni problem ju zohnat ale problem je niekedy kde si ju dat a napr. ked fyzli vidia ze si zhuleny tak to je problem...
Nikdy nexcete mat problem s flojdami ked ste zhuleni.. ja som raz ten problem mala a bol to otrasny zazitok.. ten fizel to vedel a robil si zo mna prcu no nic zavazne sa nestalo ..
a ti co presli na tvrdsie sa sotva vratia k trafke.. mozno len keby prestali uplne..
milujem hip-hop a regea je to muzicka na uvolnenie ked si clovek s kamosmi doma na gauci kus pofajci ganju zabudne na okolite zle veci a vyfazuju sa na muzike porozpravaju sa...100%-ne treba legalizovat ganju...I LOVE YOU GANJA...mier
Lucyliu89: to kolko krat ti mam povedat, ze mi mas dat pokoj? Naco sa tu trepes? Bud taka laskava a nereaguj na moje prispevky.. nechcem mat s tebou uz nic spolocne po tom vsetko jak krasne si sa zachovala.. tak mi uz konecne daj pokoj a neotravuj. To chcem az tak vela? Nechcem uz o tebe ani pocuj tak sa straj o seba a nestrkaj nos tam kde ta do toho nic
Extaza si komická že jak ja som sa zachovala hmm... noo na tvojom mieste by som bola ticho... a mne je to jedno či na mňa jebete abo ne.... a vôbec neľutujem čo sa stalo.. takto je mi lepšie, konečne som medzi ľudmi čo nepotrebujú k šťastiu tvrdé drogy a celý ich život sa netočí len o tom ako je to u vás...ale je mi vás ľúto... nič iné len pervitín a heroín krása...
Ani ja nic nelutujem z toho co robim. Nemam preco.. a nechapem co je na mne komicke. Len ma uraza, ze kedysi sme boli kamosky a ty si sa na mna vykaslala ani neviem preco. Preto lebo si davam? Smiesne.. teraz vidim kto su kamarati.. ti co pri mne ostali a neodzudzuju ma za to.. a ako som sa ja zachovala? Ved som vobec nic nespravila tak neviem co stale riesis.. ty si sa vykasla na nas a nie my na teba. Fakt neviem preco vsetok ten cisrkus. Som stale taka sita ako kedykolvek pred tym..
a čo sa týka toho... vykašľala? no sorry že som odišla od ľudí čo riešia piko a heroín.. faakt sorry že ja si to nedávam a že si vážim svoj život...
noo to sú úžasní kamaráti ked ťa v tom podporujú aby si to brala.... raz možno dostaneš rozum a uvedomíš si, že som nikdy zle nechcela ked som jebala na drogy aby si ich nebrala... lenže kdežeee... ty samozrejme veľká žena ta si hned dáš piko a potom ešte raz a tak ešte raz a nakoniec si pichneš... krásny začiatok konca
A NEZABUDNI, JA SOM SA NEVYKASLALA... JA SOM TI POVEDALA RESP. NAPISALA, VON S VAMI CHODIT NEBUDEM, LEBO UZ S DROGAMI NECHCEM MAT NIC SPOLOCNE, ALE KEDYKOLVEK MOZME NIEKDE ZAJST LEN TAK NA KAFE ALEBO JA NEVIEM... A CO TY NA TO? JEDNYM UCHOM DNU A DRUHYM VON A ZE JA SOM SA VYKASLALA...
Ved teba nikto nenutil aby si si davala s nami. nedava si kazdy.. a k tomu, ze by sme mohli chodit von aj tak.. naco? Aby som pocuvala aka som sprosta a trapna zato ze si davam? Toto fakt nepotrebujem.. nebudem chodit na kavu s clovekom co si o mne mysli len to najhorsie a pritom sa vobec nic nezmenilo len to, ze si sem tam fuknem.. ved natom nieje nic.. teraz si uzivam kazdy jeden den naplno a je mi skvele tak neiem co riesit..
No dobre tak poslednu dobu to sem tam nebolo ale troska castejsie lebo bolo vela materialu teraz.. a ano uzivam si zivot naplno.. tie moje "experimenty" beriem ako velku zivotnu skusenost.. ostvorilo mi to vela dveri a vela mi to dalo aj ked mozno neveris ale je to tak a nelutujem nic z toho..
Myslela som dvere mojho vnimania, podvedomia a tak.. da sa s tym pekne hrat a vzdy sa osobnost formuje k lepsiemu.. proste ta otvorenost, ukecanost, sabavedomie nieco dava.. ale aj to co si napisala ty je pravda.. spoznala som hrbu ludi resp. narkomanov.. niektori su v pohode a ini zas su trosky.. v tom druhom pripade je to aj na nieco dobre.. pretoze vidime na tych ludoch ako su na tom a posobi to na nas ako poriadne odpudzujuci priklad.. proste vieme, ze sa musime spravat tak aby sme neskoncili ako oni a vdaka tomu sa aj drzime.. nic nieje tak zle ako sa na prvy pohlad zda..
Extaza dobre už som pochopila čo si tým myslela... aale nemyslíš že tá ukecanosť, sebavedomie a otvorenosť sa dá aj bez toho? ja si myslím že hej...lenže aj tie trosky raz začínali a možno práve aj ako vy... a tiež si hovorili že tak nechcú dopadnúť a stalo sa...
SEM SA VSETCI !! co ste ozaj slepý? Ved za ganju chodia mladý ludia do basy vy havada !su tam medzi zlodejmi a vrahmi a pritom nikomu nikdy nic nespravili..ze vela ludí hulí? ani by som nepovedal, a ty co hulia hulia preto, nie ze su zavislí, ale ich to bavý, je to sucast stylu zivota vy politici ak ste si nevsimli ,ty co beru tvrde drogy ako piko atd nam hulicom robia len zle meno a rozvijaju nazor ako: marihuana cesta do pekla...jak niekto môze povedat ze naco legalizovat...Vies co? ganja je proste dar od matky zeme a NIKTO nema pravo ,okrem toho najvysieho ,ti ho zakazovat ,dodrbal sa sem ten zakon z ameriky ako vsetko to svinstvo ktore obmedzuje tvoje rozhodnutia, v amerike sa za cias hipis ked brali tvrde drogy zacali tocit dokumenty o tom ako mlady pachaju samovrazdy na mariske, hipis strasne slavili ganju a vlada si myslela ze to z ganje im tak jebe, pche..lenze im tak jebalo z tych sraciek co do seba podavali , heroin lsd atd..To je pravda vazeny..doba ide dalej a ak demokracia znamena sloboda tak by mali byt za legalizaciu vsetci aj ti co nehulia lebo ked budes mat parkinsonovu chorobu ,tak sa nevyliecis ,ked budes chcet ekologicky plast,tkaniva atd, nedostanes, ked budes mat depresie, nasadia ti kazajku a elektrosoky kamo, holka ty ked budes mat bulimiu tak bez marisky ti pupok nenarastie lebo ta ti doda chut do jedla,a milion dalsich moznosti vyuzitia tejto rastlinky ...Alkohol je oproti tomu TVRDA DROGA a sajrajt ..nebudte hlupy..Nechajte si nas hulit svoje urody ,mi vas tiez nehavame cumet do ucebnic kde vas mimochodom ucia ako nebyt sam sebou ,neprispôsobujem sa väcsine a som na to hrdy ,lebo kazdy clovek by mal byt svojsky a jedinecny ,preto sa narodil..zivot ako :skola ,praca, smrt je buductnost skoro kazdeho dietata lebo mu rodicia nevedia v tomto svete ponuknut cestu slobody, tym nechcem povedat ze mu maju dat jointa do huby ,ale ze kazdy si moze vybrat , a kazdy BY MAL BYT SUCAT PRIRODY a zit v harmonii s ostatnymi
Lucyliu89: mozno sa to da.. mozno to ide tebe aj bez toho ale mne nie a je nas takych viac.. tak preto toto. Co sa ma stat, stane sa..
Revolucion: suhlasim s tebou v tom, ze alkohol je oproti trafke tvrda droga.. vlastne je smiesne travu vobec zaradovat medzi drogy.. alkohol je podla mna este horsi ako herak.. ten ta dodrbe tiez ale s alkoholom je to ine.. herak ti doda fajn pocit a taku otupenost, rozmazane videnie, mierne haluze a hlavne velka unava.. hipis riesili hlavne speky a LSD.. to ten trip z nich robil takych haluzakov.. toto je asi jedina droga ktoru by mali zakazat..nevadi mi ziadna ina ale som velkym odporcom LSD
Revolucion: súhlasím že marihuana je fajn a má aj pozitívne účinky ale ni ektorým aj škodí, tak či tak každý nech si ju fajčí alebo nefajčí, podľa vlastného uváženia, a tiež súhlasím že vlastne marihuana sa pokladá za drogu tak aj ako heroín či pervitín a pod. pričom sa to nedá ani len porovnať,,, ale i tak by som marihuanu nelegalizovala, ale jedine dekriminalizovala... však pozri sa do holandska.. marihuana je legálna ľudia sa ňou presýtili a sú na tvrdých drogách...
Blbé piko! Je až moc fajn na to, aby nedodrbalo život KAŽDÉMU! Každýsi povie, že ja tak nedopadnem ako...a potom každý feťák hovorí, že aký strašný je ten druhý a riešia všetkých a na seba sa nepozerajú- lebo ja som ten výnimočný, ktorý to má pod kontrolou a vôbec mi z toho nejebe. No iba skús nedať si taký mesiac... vydržali by ste? väčšina nie- to by trval iba ten dojazd však. A ke´d ten skončí, aj tak sa na to človek vyjebe- lebo je to sranda a fúka dalej. Dojebe vám to život, resp. vy si ho dojebete pod vplyvom.
A tí čo ešte nemali ani si nedávajte, lebo je to moc dobré, a nič už nebude ako predtým. Lebo zistíte aké to môže byť a aké to je.
Hovorím z vlastnej skúsenosti, a pochybujem že aj ja sa z toho niekedy dostanem, aj ked teraz nefuním ale....dala by som si! A príde milý kamoš, akože daj si zadarmo, ked už nechceš funet- a nedaj si ked ti to strkajú rovna pod nos! Ten čo v živote si nefukol by odolal lahšie.
dievča a ty dobre robíš, že s nimi nechodíš von- skor či neskor by ta "prehovorili". Takí sú kamaráti- feťáci. Len sa navzájom ojebávajú, zakladajú si veci, ktoré ukradli tomu dalšiemu atd. a ak im niečo dáš, nečakaj , že ti to vrátia alebo oplatia- nechajú ta v kaši ak budeš niekedy na dne- čo pravdepodobne spôsobia tiež oni.
Shrew šak toto... keby som s nimi chodila dalej vonku časom by som podľahla... možno by som odolávala aj niekoľko mesiacov, ale raz by som si dala.. to viem.. lebo partia ľudí kde každý jeden je bud na piku alebo na heraku.. čo b y som tam robila ja? čistá? max. skurená no... by ma to nebavilo tak by som si fukla.. ehm toto nie... radšej bez nich ako s nimi a s pikom
Shrew: viem, ze je tazke odolavat ked Ti kazdu hodinu niekto vola ci nieco nexces ale da sa to.. skus aspon postupne..
Lucy: na piku sme z celej partie len dvaja.. ostatny si fajcia travu a nedavaju si nic ine ! Kazdy si dava to co mu chuti a nikto nikoho do toho nenuti. Napriek tomu sme vsetci spolu.. neviem kde vidis problem..
Ti dvaja ( vies koho mam na mysli) to som pocitala aj ten herak a okrem nas to mal este jeden a len raz. Herak a parno malo viac ludi ale nie kazdeho pocitam do partie..
Je rozdiel, ked ti niekto stále volá, či dačo neceš, alebo ti donesie narezanú čiaru rovno k posteli, a podava ti slamku do ruky. Každý sa čas od času rozhodne prestať, ale aj tak to nikomu nevydrží, lebo skvelí kamoši ho zatiahnu späť. Nieže by ma to nebavilo, alebo mi to robilo nejaké extra problémy ale každého to raz dotiahne na dno. ešte som tam nebola , ale viem, že sa tam mojim sposobom života dá lahko dostať.
Shrew: na dno sa raz za cas dostane kazdy. Ale ide o to ako rychlo sa dokazes pozbierat a odrazit sa od neho hore. A toho co Ti donesie lajnu az k posteli by si kamarata nazyvat ani nemala. Aj mna do toho taha stale viac ludi ale viem si povedat nie a viem kde mam mieru. Ked Ta kamarati tahaju dole tak ty ich tlac hore
viem, lahko sa mi to hovori a viem aj jak je to irl ale vsetko sa da ked sa chce
Hulic1231 si ma pobavil raz dospeješ do štádia, keď sa ti to už bude zdať oničom ten stav.. a už sa ti nebude zdať že je to úžasný pocit, ale fajčiť to budeš lebo to budeš brať ako zvyk a ja neviem... ale že úžasný pocit možno zo začiatku...
reggae milujem travu thgak isto a za drogu ju nepovazujem a rap fuj zle je ki z toho a mali by ju zlegalizovat ale to tak skoo nebude ale sak zakazane ovocie chuti lepsie
vy dve dievčata Extaza a Lucyliu89 mate 17 rokov aspon podla toho že to mate napísane v profili jedna berie tvrde drogy a a druha to nechce ale travu fajčí a tuna naražate do dievčata co sem napíše že miluje travu a vi sa jej smejete že ma 15? bola by som zvedava kedy ste stym vy začali
O mesiac mam 18 a Lucy o nejake 2 tyzdne po mne. V 15 som s travou nemala nic spolocne a nie to este aby som niekde pisala, ze ju milujem. Travu sme zacali fajcit pred cca rokom cize to nebolo zas tak dano..
A ty uz ked v 15 milujes travu ( ja som ju nikdy nemilovala ani ziadnu inu drogu len tak na okraj ) tak si ta viem predstavit ako na tom budes ked bude aj tebe 17.
Ja ked som fajcila travu tak mi nic ine nechybalo a ani nahodou by ma nenapadlo, ze si budem sem tam davat tvrde. Mozes mi oponovat, ze si nikdy nic ine nedas, ze nexces, nepotrebujes a pod.. toto iste som vravela aj ja a doslo mi to vsetko az ked som si uvedomila ako v tom lietam..
Extaza: no ak to bolo pre mna ti chcem povedat že ja som nikdy nic take nepovedala že milujem travu bo sa mi to ozaj na dievčatach nepači ked to fajčia i ked mam mnoho kamaratov čo to fajčia a fajčia to pravidelne každy den mala som to i ja ktomu sa priznam ale nefajčila som to už pol roka a som stými ludmi každy den a ponukaju ma stale len ja si viem povedat nie
Miselka125 moja zlatá ked už dačo napíšeš čo sa mňa týka ta aspon si over fakty... fajčila som rok... no už nefajčím vôbec...(čo keby si si prečítala viacero príspevkov ľahko zistíš) tak láskavo ticho hej? a veľmi dobre môžem posúdiť čo taká "len" tráva dokáže spraviť s človekom... depky, výkyvy nálad ap od..
v 15 som ani nevedela poriadne čo to tráva je... nie to že by som ju fajčila.. ta spamätačka..
a vôbec to nebolo o tebe tak fakt nechápem, čo si sa do toho zamontovala...
no dobre ja ti nič nehovorím ale tak prečo do nej naražaš mmm? ja som proti tebe nic nehovorila ja som len naražala na to že vy jej dačo píšete čo je len jej osobna vec
Revolution: to co si napisal ten dlhy text... mas pravdu, som si to cital nie raz. Konecne sem niekto napisal nieco normalne... a diky ze si to napisal, mam iny pohlad teraz...
ja ocuwam nas sk rap...a ked niekto chce p**owat neh si to neha pre seba..mna to nezaujima...pokial ide o marisku som za legalizaciu seckymi 20prstami za =P nemyslim ze som zawisla ale ani nechcem prestat..si myslim ze tho mam pod kontrolou...nie jako piko =P ja som zacala hulit ked som mala nejake problemy w ziwote a tak..niekto si moze powedat ze co uz ja taka mlada wie
nj ruhanie, to ide dokopy v ruka v ruke, zacni hulit uzaj!
Babyphat, ja som sa o trave rozpraval nedavno s knazom a ten mi povedal ze preto som zacal hulit lebo osm hladal unik pred realitov, nieco na tom mozno aj je, mal som vtedy problemi a tak...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
Rap neznasam
Travu fakt nemusim
A naco legalizovat? Aj terz s tim nemate problem, nie?
rap/hophop malokedy, a slovensky uz vobec nie, max iba niektore zahranicne zaujimave
myslim ze vela ludi huli preto aby boli IN... ze aki su oni COOL ze hulia travu(a travu nehulim, este som ju v zivote nemal ale som experimentator,niekedy by som ju chcel skusit, ale kedy to este neviem,ale urcite nie kvoli imidzu...)
hip hop tiez nepocuvam take kde je vela nadavok... luza dm tak ich je minimum, rytmusa neznasam!
Travu nefajčim už som prestal asik pred 3 rokmi a som sa k nej už nevrátil, teda myslím kto chce môže s trávou prestať chce to trocha sebazaprenia, ale dá sa...
a teraz už nefajčím... a vôbec mi to nechýba a prečo?
lebo posledné obdobie ked som fajčila som sa cítila tak divne.. už som mala pocit, že aj ked som čistá, som skurená a všetko bolo divné... teraz mám čistú myseľ a ver mi je to omnoho lepšie, si dať trávu raz za čas (raz za pár mesiacov, alebo ak si zvyknutý na trávu a envieš bez nej tak raz za mesiac)
potom viac píše, lepší stav a hlavne nedostaneš sa do takého štádia, že zistíš že už ti tráva nestačí a prejdeš na tvrdšie...
legalizáciou by sa dosiahlo akurát to že by sa všetci trávy presýtili a začali by s tvrdým, tak ako je to v holandsku... tam fičia na kolesách, extáze, kokaíne a podobných veciach.. a prečo? lebo majú legálnu marihuanu, na každom kroku coffee shop
predsa len zakázané ovocie lepšie chutí... a z vlastnej skúsenosti viem ,ž e ani teraz zohnať trávu nie je absolútne žiadny problém, tak na čo legalizácia?
nj to je pravda "predsa len zakázané ovocie lepšie chutí" neni problem ju zohnat ale problem je niekedy kde si ju dat a napr. ked fyzli vidia ze si zhuleny tak to je problem...
a ti co presli na tvrdsie sa sotva vratia k trafke.. mozno len keby prestali uplne..
To len ako oprava aky si mi tu slecna dokonala nevyblula 10 riadkov o pravopise..
a čo sa týka toho... vykašľala? no sorry že som odišla od ľudí čo riešia piko a heroín.. faakt sorry že ja si to nedávam a že si vážim svoj život...
noo to sú úžasní kamaráti ked ťa v tom podporujú aby si to brala.... raz možno dostaneš rozum a uvedomíš si, že som nikdy zle nechcela ked som jebala na drogy aby si ich nebrala... lenže kdežeee... ty samozrejme veľká žena ta si hned dáš piko a potom ešte raz a tak ešte raz a nakoniec si pichneš... krásny začiatok konca
A NEZABUDNI, JA SOM SA NEVYKASLALA... JA SOM TI POVEDALA RESP. NAPISALA, VON S VAMI CHODIT NEBUDEM, LEBO UZ S DROGAMI NECHCEM MAT NIC SPOLOCNE, ALE KEDYKOLVEK MOZME NIEKDE ZAJST LEN TAK NA KAFE ALEBO JA NEVIEM... A CO TY NA TO? JEDNYM UCHOM DNU A DRUHYM VON A ZE JA SOM SA VYKASLALA...
Revolucion: suhlasim s tebou v tom, ze alkohol je oproti trafke tvrda droga.. vlastne je smiesne travu vobec zaradovat medzi drogy.. alkohol je podla mna este horsi ako herak.. ten ta dodrbe tiez ale s alkoholom je to ine.. herak ti doda fajn pocit a taku otupenost, rozmazane videnie, mierne haluze a hlavne velka unava.. hipis riesili hlavne speky a LSD.. to ten trip z nich robil takych haluzakov.. toto je asi jedina droga ktoru by mali zakazat..nevadi mi ziadna ina ale som velkym odporcom LSD
A tí čo ešte nemali ani si nedávajte, lebo je to moc dobré, a nič už nebude ako predtým. Lebo zistíte aké to môže byť a aké to je.
Hovorím z vlastnej skúsenosti, a pochybujem že aj ja sa z toho niekedy dostanem, aj ked teraz nefuním ale....dala by som si! A príde milý kamoš, akože daj si zadarmo, ked už nechceš funet- a nedaj si ked ti to strkajú rovna pod nos! Ten čo v živote si nefukol by odolal lahšie.
Lucy: na piku sme z celej partie len dvaja.. ostatny si fajcia travu a nedavaju si nic ine ! Kazdy si dava to co mu chuti a nikto nikoho do toho nenuti. Napriek tomu sme vsetci spolu.. neviem kde vidis problem..
Je rozdiel, ked ti niekto stále volá, či dačo neceš, alebo ti donesie narezanú čiaru rovno k posteli, a podava ti slamku do ruky. Každý sa čas od času rozhodne prestať, ale aj tak to nikomu nevydrží, lebo skvelí kamoši ho zatiahnu späť. Nieže by ma to nebavilo, alebo mi to robilo nejaké extra problémy ale každého to raz dotiahne na dno. ešte som tam nebola , ale viem, že sa tam mojim sposobom života dá lahko dostať.
viem, lahko sa mi to hovori a viem aj jak je to irl ale vsetko sa da ked sa chce
Si sa s tym mohla radsej mamke pochvalit a nie sem..
O mesiac mam 18 a Lucy o nejake 2 tyzdne po mne. V 15 som s travou nemala nic spolocne a nie to este aby som niekde pisala, ze ju milujem. Travu sme zacali fajcit pred cca rokom cize to nebolo zas tak dano..
A ty uz ked v 15 milujes travu ( ja som ju nikdy nemilovala ani ziadnu inu drogu len tak na okraj ) tak si ta viem predstavit ako na tom budes ked bude aj tebe 17.
Ja ked som fajcila travu tak mi nic ine nechybalo a ani nahodou by ma nenapadlo, ze si budem sem tam davat tvrde. Mozes mi oponovat, ze si nikdy nic ine nedas, ze nexces, nepotrebujes a pod.. toto iste som vravela aj ja a doslo mi to vsetko az ked som si uvedomila ako v tom lietam..
Trava je vstupna brana ci ches alebo nie..
No bolo to pre teba ale nie o tebe..
Len som reagovala na tvoj nazor
v 15 som ani nevedela poriadne čo to tráva je... nie to že by som ju fajčila.. ta spamätačka..
a vôbec to nebolo o tebe tak fakt nechápem, čo si sa do toho zamontovala...
LEGALIZE NATURE !!! A TO JE REVOLUCIA
Babyphat, ja som sa o trave rozpraval nedavno s knazom a ten mi povedal ze preto som zacal hulit lebo osm hladal unik pred realitov, nieco na tom mozno aj je, mal som vtedy problemi a tak...