Bob Marley je najlepší na svete a za hrdinu ho nemá len Jamajka, ale aj ja! Dokázal veľa za 36 rokov nie? Viac sa o Bobovi Marleyovi dozviete tu: » hudba.zoznam.sk/index?gid=22&am...
JAMAICA!!! milujem reggae... Boba Marleyho mam rada lebo to zacal tu eru reggae (a tym aj ska) a jeho hudba je fajn, ale mam radsej ine reggae kapelky a tak... ale aj tak je super
BOB FOREVER.. Bob Marley don´t dead! He live in our hearths! Bob MArley nezomrel! On žije v naších srdciach!
Tu je pár skladieb od neho:
Natural mystic, Satisfy my soul, African herbman, Legalize marihujana, Pass The Dutchie, Smile Jamaica, Time will well, RAsta Man Chant, War, No woman no cry, Jammin, One love, Red red wine, Blackman, Natty dread, Redemption song, Weed, Coming, Back out, Bus dem Shut (Pyaka), Duppy Conqueror, Jundge Not, One Cup of coffe, Smal Axe, Sun Is Shning, Bend Down Low, Caution, Hammer, Mellow Mood, Soul rebel, Thank you lord, Do it twice, Hypocrites, Mr. Brown, Put it on, Soul Shake Down Party, Don´t Rock the Boat, I´m Still Waiting, Nice Time, Simmer Down, Stir it up, Acoustic Medley, Concrete Jungle, High Tide Or Low Tide, No more trouble, Trechtown Rock, Craven Choke Puppy, I shot the sherif, Lick samba, Get up stand up, I´m Hurting Inside, Lively Up Yourself, Screw Face, Burnin and Lootin, Guanna jelly, Iron lion zion, Natty dread, Slave driver, Exodus, Johny Was, Three little birds, Who the cap fit, Is this love, Keep on moving, Rat race, Time will tell, Crazy Baldheads, Jah live, Running Away, Waiting in vain, Easy skanking, Africa unite, Could you be loved, One drop, Real situation, Zimbabwe, Babylon system, Forever Loving Jah, One dub, Bad Card, Ride natty ride, Survival, Rastaman Live Up, So much trouble in the world, Why should I...
Bob Marley fakt uplne super najlepsi celkovo reggae je super a aj Damian Marley ma super veci......a naj pesnicka asi No woman no cry ale vsetky su dobre
Ak niekto chce nejake pesnicky od Boba Marleyho, piste mi na mail: benadikjozef@zoznam.sk a napiste zoznam co chcete ok? Mam Songs of Freedom CD1, CD2, CD3, CD4....
Vies, ak si precitas jej zle ucinky zistis.. Ved ej evdecky dokazane za nici pamet... A on mal nador na mozgu, s toho to usudzujem nielen ja... Ved skuste pozret na nete. Ale zas ked si obcas date, ma liecive ucinky..
on nemal nador z marihuany... co som zistovala ja, tak hral futbal a zranil si pacel tak, ze ho bolo treba amputovat a platil tam nejaky zakon proti tomu... neviem co je na tom pravdy ale dakde som to citala...
Hmmm.. Skypina mas pravdu. DOcital som sa ja ja take nieco, sorry Bob Marley ze som ta podozrieval za drogy. ALe vedci sa stale domnievaju ze marihuana je celkom dobra na zdravie. Az na ten dym
Needweed- hej, ja som citala daco s tym ze si ho nemohol amputovat a z viaserych smerov som pocula o nejakom zakone, uz neviem presne... a pochybujem ze by este zil ale mozno by si aspon pozil dlhsie...
Nejaky doping ci co... Dnes som v Prieidzi stretol jednu babu, co pocuva Boba Marleyho. Aka nahoda a sa ma spytala ze ci chcem sluchadko, tak ja ze hej. Ved a taka dobra hudba, aj cez ciapku ju pocut nie?
A tam boli 5 chalani a ona a ja ze kto pocuva Boba MArleyho a ona ze ja
bobo je proste klasika, bobik je legenda! reggae je uzasne.. a je to uplne pohodova hudba.. vzdy dokaze upokojit... a vzdy ked to pocuvam, je mi hned fajn a som kludnejsia
ja nechcem rýpať, ale niektorí tu píšete že počúvate marleyho už nejaký ten rok, tak by ma zaujímalo, či ste sa cez neho dostali aj k nejakému inému reggae...
centella - ja som sa urcite dostala k inemu reggae ako bob marley. a to pred aj potom ako som pocuvala boba. a radsej mam prave to "ine" reggae ako bobyho.
robert nesta bol genialny hudobnik,po nom je aj ziggy ...skoda ze zomrel taky mlady..ta trava ho ale nezabila,zabili ho ten nador,ktory nebol s tej travy,nador bol v pokrocilom stadiu,travu si daval na utisovanie bolesti...
No ja pocuvam roots rock reggae od 14 zachvilu 19 na krku Bob je moj idol Bol a mylsim že este je to prorok hduobnik a hlasatel lasky do sveta(one love)
pre tych co nevedia pricinu jeho smrti nech skusia zohnat životopis Ohen v dlanaich....
No Bobik je legenda...je to značka, klasik... Sama mam doma nejakych 13 albumov... Vlastne nie len bob,ale aj jeho sinovia robia fajnu hudbičku...Pačia sa mi niektore tie politicke texty. Mam rada hudbu čo aj ničo rieši...
Mam rada tiež jungle regga a dancehall... čo vzniklo z reggae hudbičky...
boba mam rada,velmi je fakt upokoujuca,ta jeho hudba,prave si ju pocuvam pri upratovani
okrem neho pocuvam este bobyho Mcferrina,ten ma tiez uzasne pesnicky,skoda ze nemam prachy na jeho koncert do blavy ale inak,je super ze su taky pohodaci,nie?ze je taka hudba ktora ta ukludni a clovek by ani nepovedal ale ide vzdy s dobou!!!
aaaa pridam sa ludiaa..bob marley je inaci typek ....tha jeho pesnicky ukludna aj rozzureneho byka .....dobre sa pri nich vstava ....tak aj tak naj pesnickaj je Put it on..a to ma ece s The Wailers
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
bob forewer
Tu je pár skladieb od neho:
Natural mystic, Satisfy my soul, African herbman, Legalize marihujana, Pass The Dutchie, Smile Jamaica, Time will well, RAsta Man Chant, War, No woman no cry, Jammin, One love, Red red wine, Blackman, Natty dread, Redemption song, Weed, Coming, Back out, Bus dem Shut (Pyaka), Duppy Conqueror, Jundge Not, One Cup of coffe, Smal Axe, Sun Is Shning, Bend Down Low, Caution, Hammer, Mellow Mood, Soul rebel, Thank you lord, Do it twice, Hypocrites, Mr. Brown, Put it on, Soul Shake Down Party, Don´t Rock the Boat, I´m Still Waiting, Nice Time, Simmer Down, Stir it up, Acoustic Medley, Concrete Jungle, High Tide Or Low Tide, No more trouble, Trechtown Rock, Craven Choke Puppy, I shot the sherif, Lick samba, Get up stand up, I´m Hurting Inside, Lively Up Yourself, Screw Face, Burnin and Lootin, Guanna jelly, Iron lion zion, Natty dread, Slave driver, Exodus, Johny Was, Three little birds, Who the cap fit, Is this love, Keep on moving, Rat race, Time will tell, Crazy Baldheads, Jah live, Running Away, Waiting in vain, Easy skanking, Africa unite, Could you be loved, One drop, Real situation, Zimbabwe, Babylon system, Forever Loving Jah, One dub, Bad Card, Ride natty ride, Survival, Rastaman Live Up, So much trouble in the world, Why should I...
Taketo pesnicky mam... Super nie?
nikto nanho nema....ako v regee tak aj ako narodny hrdina je u mna jednotka
Bob marley bol fakt super mal fakt super songy
Skypina-a on si ten palec nechcel dat amputovat, lebo rastafariani su proti tomu...skoda, mozno by este zil..
A tam boli 5 chalani a ona a ja ze kto pocuva Boba MArleyho a ona ze ja
pre tych co nevedia pricinu jeho smrti nech skusia zohnat životopis Ohen v dlanaich....
Yahman
Mam rada tiež jungle regga a dancehall... čo vzniklo z reggae hudbičky...
prd viete"
BOB F O R E V E R ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
okrem neho pocuvam este bobyho Mcferrina,ten ma tiez uzasne pesnicky,skoda ze nemam prachy na jeho koncert do blavy ale inak,je super ze su taky pohodaci,nie?ze je taka hudba ktora ta ukludni a clovek by ani nepovedal ale ide vzdy s dobou!!!
klobuk dole pred takymi to ludmi,klobuk dole BOB.