heh moja po ppc spoluziacka je taaaaka nahaluzena na regae ze konec vzdy ju pocuvame uz cela trieda heh ale tak mne sa tiez celkom paaaci a ani Ska neni zle jednoducho take optimistcke texty to maaa ze furt dobra naladicka heh Ska Regae je super
reggae sa mi da pocuvat v lete a ked mam dobru naladu, naopak ak je mi na nic tak dam metal a je mi uplne jedno ze tieto dva styly nemaju spolu nic spolocne
to suhlasim.. reggae je kvalitna hudba, najma ked je clovek skureny.. ale nie.. aj normalne.. uvolnujuca pozitivna hudba, ktora dokaze vytiahnut aj z tej najtazsej depresie.. jednoducho- don´t worry, be happy! (slogan vsech sloganu
reggae strasne pohodicka hudba... proste ked to pocuvam chce sa mi usmievat .. neviem uz ste zazili reggae koncert?? ked nie tak ste prisli o vela.. proste obzriete sa a vsimnete si ze vsetci ludia na okolo sa usmievaju a skackaju .. zrazu si uvedomite jeej ved i ja sa usmievam a skackam .. proste ta hudba chyti kazdeho a ani o tom nevie .. krasny pocit mam na reggae koncertoch a verte mi ze hulit mi na to netreba .. tu dobru naladu vyvola sama ta hudba .. len skoda ze je strasne malinko reggae koncertov .. no aspon tu v PO
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
hmm?
uplne mi vypadol nazov
reggae je v pohode, positive is a must, keep your joy, bless up!
heh, klasicky nazor u mna
ska ska ska..