Laid Black - Sunshine Reggae
Steve Kekana - Raising My Famyli
Bill Lovelady - One More Reggae For The Road
Ini Kamoze - World A Reggae
Los Cafres - Jamaica Reggae
Rebeleon Sound Crew - Reggae Music
a jednonačne všetko od Boba Marleyho
Nevedela som, že toľko ľudí tu obľubuje reggae....no toto ľubinkam vás všetkých
Milujem Reggae je to najlepší žáner hudby
a nesuhlasim s tym nazorom ze to je fetacka hudba.... to ze to je relax a da sa pritom uvolny to neni nic spolocne s fetactvom... a ked myslis to zee si to ludia pustaju ked hulia travu tak travu mozes hulit pri hocicom inom a bude to potom fetacka hudba?... mne reggae vnieslo do tvare akurat usmev ... a tiez som nevedel ze to tak ludia pocuvaju.. vedel som o festoch a tak ale nikoho tak som nepoznal... tak zdravim
aj ja vas zdravim....tiez si myslim ze to absolutne nema nic s fetakmi..akurat s rastafarianstvom...ale rastafarian tu isto nikto nie je... ...a je to super hudba
inak mi práve hrá Bluebirds Flying over od The Silvertones .. ale inak odporúčam určite Symarip-a , Toots&the Maytals... Laurela Aitkena.. a veľa je toho ..
joj no to sa musi furt dakto hadat??... aspon v teme o reggae budte kludny... xmimix mozno nemala len moznost spoznat reggae alebo to mozno tak az nemyslela... sak ked po uliciach chodia ludia s vodnou fajkou v ruksaku abo travou a si pustia reggae tak sa necudujem ze niektory ludia si otom myslia ze to je fetacke... ked si to pustim na ulici sa usmejem a dajaka babka si mysli ze ked mi je fajn tak som fetak no nepoviem jej hned ze je pitcha..... len ludia si ktomu nenasli cestu... ale sak to bude vzdy tak.. niekto odsudzuje skaterov, niekto punkerov, niektp ciernych, niekto reggae... ale sak kasli natych co to nemaju radi a zi pretych co to miluju ....PEACE
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Steve Kekana - Raising My Famyli
Bill Lovelady - One More Reggae For The Road
Ini Kamoze - World A Reggae
Los Cafres - Jamaica Reggae
Rebeleon Sound Crew - Reggae Music
a jednonačne všetko od Boba Marleyho
Nevedela som, že toľko ľudí tu obľubuje reggae....no toto ľubinkam vás všetkých
Milujem Reggae je to najlepší žáner hudby